ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
slobodnjak
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Noletu je presudna stvar za sve rekorde R.G...Ako ga uzme onda ove godine padaju sve cetiri Grand slema sigurno.Iako vidim da jao svake od zadnjih godina polako spricaju i nadrogiravaju kloniranog za Pariz.Mislim da ce ga uspjeti uz genetska i opijumska sredstva opet dovesti u formu za jedini turnir koji jos smije da igra...
novak trenutno ima više boba od federera i nadala skupa. fakat nevjerovatno!
Baš me zanima može li prestići Nadalov broj bodova iz svibnja 2009. u iznosu od 15360 
Dosadno ovo postaje, nadam se da uskoro dolazi talas boljih dana za tenis.
Novak Djokovic suvereno vlada tenisom, ima sve u svojim rukama i nogama ove i sljedece dvije ATP godine.
Nadam se da ce isplivati neki igrac koji ce mu malo pomrsiti racune, Murray je postao njegova qrva, od tog igraca nema više nikakve prijetnje.
Nadal jeste digao nivo svog tenisa s pocetka godine, ali mislim da je to premalo za ovakvog Djokera.
Novak Djokovic suvereno vlada tenisom, ima sve u svojim rukama i nogama ove i sljedece dvije ATP godine.
Nadam se da ce isplivati neki igrac koji ce mu malo pomrsiti racune, Murray je postao njegova qrva, od tog igraca nema više nikakve prijetnje.
Nadal jeste digao nivo svog tenisa s pocetka godine, ali mislim da je to premalo za ovakvog Djokera.
Belmin6 je napisao/la:Dosadno ovo postaje, nadam se da uskoro dolazi talas boljih dana za tenis.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
još jedna kuja, ovaj put sa dalekog istoka, dokaz da Nole nije rasista... kara sve redomGreivis je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:Dosadno ovo postaje, nadam se da uskoro dolazi talas boljih dana za tenis.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
17-godišnji Rublev je upravo počistio Verdasca sa terena.
7-6, 6-3
7-6, 6-3
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Bitan je broj Grand Slamova, a to će No1e lagano prekucat, pa i RG ove godineGalion je napisao/la:Baš me zanima može li prestići Nadalov broj bodova iz svibnja 2009. u iznosu od 15360
Ali hailam da i to obori, ta će matador iz Manacora na tom rekordu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
jes i jedno 10 poraza...Greivis je napisao/la:[youtube][/youtube]
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Da dosadno do bolaBelmin6 je napisao/la:Dosadno ovo postaje, nadam se da uskoro dolazi talas boljih dana za tenis.
valjda će neko od ove djece što ih formance stalno spominje konačno odrasti, ovo sad je negledljivo, zadnji meč koji je na nešto ličio je bio onaj u dohi
Koji je to mech u Dohi na neshto lichiojestamaji je napisao/la:Da dosadno do bola
valjda će neko od ove djece što ih formance stalno spominje konačno odrasti, ovo sad je negledljivo, zadnji meč koji je na nešto ličio je bio onaj u dohi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jašta je, ove velike turnire i ne treba gledat kad znaš ko će osvojit. A to je Nole, Rafa više ne može a Roger ostario te tu i tamo pobjedi Novaka. A Andy nije mogao nikad, ovi ostali nisu vrijedni spomena.jestamaji je napisao/la:Da dosadno do bola
Neće ta djeca još odrasti, najbliži je tome Kyrgios a i njemu će trebati minimalno još 2-3 sezone da skroz stasa kao teniser. A do tad će biti apsolutna dominacija Novaka.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Cestitke Ymeru na velikoj pobjedi protiv Kyrgiosa!
U trecem kolu protiv Ferrera. Nasljednik Robina Söderlinga! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Najbitniji mec je dobio.DANTES je napisao/la:jes i jedno 10 poraza...Greivis je napisao/la:[youtube][/youtube]
I polako, mladji je. Vidjet cemo sta ce se desavati iducih godina.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
ne toliko mlađi...Greivis je napisao/la:Najbitniji mec je dobio.DANTES je napisao/la:jes i jedno 10 poraza...Greivis je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mladji jeste, ali vec sada pokazuje da ne mozhe da napravi nikakav kontinuitet usled toga shto ga telo izdaje jako chesto. Pored toga, njegova igra se mozhe opisati i kao poor man's Djokovic, a pitanje je da li je to dovoljno da bi uzimao kante na najvecim turnirima? Za sada nije...Greivis je napisao/la:Najbitniji mec je dobio.![]()
Yebeni Fognini ga na sljaci mlati, da li je ova godina kraj Rafael Nadala 
ja bi sačekao RG prije nekih preuranjenih zaključakaBelmin6 je napisao/la:Yebeni Fognini ga na sljaci mlati, da li je ova godina kraj Rafael Nadala
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.