Teodosic Milos je napisao/la:Samo u snu,Evropa postoji za nas,mnogo smo toga izgubili,ali nije nas sram !!
Utakmica kao utakmica....
znalo se da ne mozemo dobiti u Bl zbog vise razloga.....igracima svaka cast....navijacima isto tako....Dominikovicu koji put vec ? Sto se tice ove policije i ku**** vise.....dosta je vise vase torture....mamicu vam.....nama zbog ne rasirenih nogu pendrek u ledja.....a tamo kad ulete navijaci u teren gledate...ccc....a mi da smo onako u Lukavici .... batine bi dobili za pamcenja......
Lesinari...veoma lose izdanje....ima tu grupica 20-30 starijih likova....ali ostalo prosjek 15 godina......veoma lose navijanje....i posjeta za onako veliki grad.....
i pisanje nekih 6000....ma daj.....onda nas na derbiju bude 20 000.....

Kutalija,Jova i Regoje najbolji pojedinci u redovima Slavije.....sve u svemu...Odovicu noga treba u dupe....jer ono uvodjenje njegovog sina u finisu utakmice.....i trpanje Pigija koji hodati ne zna.....msm da je pretjerano od strane takvog " strucnjaka "
Ja se ne bih slozio sa tobom sa ovim boldovanim, to su ciste gluposti...
Lesinari, kao i uvijek na nivou, bilo je i mladjih kao i svagdje, pa sta
Zbog cega se znalo da ne mozete dobiti, kako smo mi vas dobili u Lukavici, te teorije zavijere, ma daj mani te se toga vise...Pa jeste nas prosle godine zaustavili na evropskom putu i to ovde u BL
Bilo je najmanje 6000 gledalaca, stadio je bio polu pun a prima 12000, istina i ja sam ocekivao vise za ovakvu vaznu utakmicu, ali mislim da ce se to nadoknaditi sledece kolo protiv Rudar Prijedora gdje se ocekuje jos veca posjeta