Odgovore na ta pitanja bi i ja rado da saznam, u klubu se nesto desaval(a)o sto je uticalo na atmosferu u klubu, konstanto je bila prica "pritisak" a kako se to njima odjednom igra sada kada je Dzeno dosaodr.van nostrand je napisao/la:pa sta su radili u Zvorniku,pa protiv Celika, jesu li oni ozbiljni i u cije ime to mogu pojedini govoriti, svoje ili u ime cijelog tima. Jel im to Meho nije bio po volji pa nisu "ginuli" za bodovesimon je napisao/la:Evo igraci su obecali da ce poginuti za svaki bod, izgleda da njima odgovara da Uscuplic bude trener i eto dobili ste Uscuplica sada sa rijeci prijedzite na djela.![]()
kakve su to izjave
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ti si opet šampion !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne odgovaraju im Mehini yebeni treninzi.simon je napisao/la:Odgovore na ta pitanja bi i ja rado da saznam, u klubu se nesto desaval(a)o sto je uticalo na atmosferu u klubu, konstanto je bila prica "pritisak" a kako se to njima odjednom igra sada kada je Dzeno dosao
ZZ
razlog ???BitiSrcemVezan je napisao/la:Preporučujem vam da ostanete mirni na sve što se bude dešavalo oko vas večeras i sutra prije meča, čuvajte živce za sutrašnje poslijepodne. Trebaće vam, sve su prilike.
Nek' nam je Bog na pomoći sutra. Saraj'vo, Saraj'vo, Sarajvooo.... ooo....
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- franklampard8
- Kontakt:
Tek cemo sutra vidjeti igru pod pritiskom, a igracima preko noci nece doci u "noge".
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ti znas gdje ce sta i kome doci, njima nece u noge al ni tebi u vugla al bi moglo znatno juznije. Prokuzen si davno maleni.Rikardo je napisao/la:Tek cemo sutra vidjeti igru pod pritiskom, a igracima preko noci nece doci u "noge".
Ma neka Dzeno zavrsi ovo sa licencom i neka ostane dugorocno. Dok je bio igrali smo napadacki 100%, ali eto mnogi su mu zamjerali sto ne rotira. Pa Meho je rotirao pa evo sta je bilo. Sutra sa tri napadaca i glavom bez obzira ici
. Ovo je mozda i dobra stvar, moglo bi se svasta pozitivno desiti.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Za sat vremena idem LIVE Air livestream pod prvi put i najava 23. kola. Testiram neke sitnice da bude sve spremno za sutra, i da prenos bude u HD i sto bolji braci sirom svijeta koji nisu u mogucnosti doci stura na Otoku. Inace web-stranica je u zavrsnoj fasi
Stay updated!
Stay updated!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
kad sutra mr.
taktikom razvali vukove
joj od ove muke oko sarajeva počeo sam se i smijati života mi 
taktikom razvali vukove 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zasto nam smanjujes posjetu izdajico kuknjavaMCMXLVI je napisao/la:Za sat vremena idem LIVE Air livestream pod prvi put i najava 23. kola. Testiram neke sitnice da bude sve spremno za sutra, i da prenos bude u HD i sto bolji braci sirom svijeta koji nisu u mogucnosti doci stura na Otoku. Inace web-stranica je u zavrsnoj fasi![]()
Stay updated!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tooo kraljuMCMXLVI je napisao/la:Za sat vremena idem LIVE Air livestream pod prvi put i najava 23. kola. Testiram neke sitnice da bude sve spremno za sutra, i da prenos bude u HD i sto bolji braci sirom svijeta koji nisu u mogucnosti doci stura na Otoku. Inace web-stranica je u zavrsnoj fasi![]()
Stay updated!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
E jbg.buraz. Sto, sta, zbog cega, kako...?BitiSrcemVezan je napisao/la:Preporučujem vam da ostanete mirni na sve što se bude dešavalo oko vas večeras i sutra prije meča, čuvajte živce za sutrašnje poslijepodne. Trebaće vam, sve su prilike.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Samo kažem poučen našim prijašnjim predstavama ovog proljeća. Protiv Čelika sam se uvjerio da nama (bar sa onakvom igrom) ni rani gol ne pomaže, a mislio sam da je upravo taj rani gol to što nam fali, reko da se oslobodimo pritiska pa da proigramo. Još kad dodaš na to da nas Olimpik vazda debelo napati u najmanju ruku, sve su prilike da nas čeka veselo popodne. Naravno veselo za sve osim nas. Iskreno, dugo nisam bio ovako pesimističan pred neku utakmicu.AdiFKS je napisao/la:E jbg.buraz. Sto, sta, zbog cega, kako...?BitiSrcemVezan je napisao/la:Preporučujem vam da ostanete mirni na sve što se bude dešavalo oko vas večeras i sutra prije meča, čuvajte živce za sutrašnje poslijepodne. Trebaće vam, sve su prilike.
Hjoj
1946
Jedva cekam sutra! 
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 21 apr 2015, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Olimpik- Sarajevo 1-3. Bekic, Benko, Stojcev.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sutra je najbitnija utakmica dosadasnjeg dijela sezone, poslije nje ili cemo popusit jednu veliki ka.ru ili cemo postati glavni kandidati za titulu, a odat cu vam tajnu: desit ce se ovo drugo 
nikakav, bolje ostaviti onda Dzenu nego njega dovoditi, taj dvije godine zaredom prokocka titulu sa Sirokim gdje nema ni 10 % pritiska kakav je u Sarajevu tako da sto dalje od nassonpenn je napisao/la:Kakav je Musa trener,nesto kontam mogo bi nas on na kraju sezone preuzet.
Pyro is not a crime !
Imamo i mi svog Krunu Jurcica 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dzeno je u prvom mndatu pokazao da zna voditi ekipu odnosno da ima šlifa ,problem je imao s autoritetom i mahalom .mislim da Dzeno moze biti dobro rijesenje za buducnost samo pored sebe da ima nekog ko ce ga znati zastiti od svega toga ,npr sportski direktor da bude s njim na klupi ,naravno ne Ibrakovic nego neko s autoritetom i znanjem tipa Pasic ,Musemic i slicne nase legende
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, teamnorth1989 i 19 gostiju.