Azmir Husić, čovjek koji voli Slobodu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
druze o cemu se radi,nemou link otvoriti neceChinaglia je napisao/la:o Bože, suza hoće da mi krene, živio ti nama Azmire i hvala ti![]()
http://****/tuzlanski-ba-eksklu ... lave-foto/solinas je napisao/la:druze o cemu se radi,nemou link otvoriti neceChinaglia je napisao/la:o Bože, suza hoće da mi krene, živio ti nama Azmire i hvala ti![]()
bice to dobro sve...Sloboda1919 je napisao/la:http://****/tuzlanski-ba-eksklu ... lave-foto/solinas je napisao/la:druze o cemu se radi,nemou link otvoriti neceChinaglia je napisao/la:o Bože, suza hoće da mi krene, živio ti nama Azmire i hvala ti![]()
tako je najbolje, nego da se najavi evropa, velika očekivanja, pritisak, pa ne izbori, onda će navijači bit' razočarani i tako to, ovako bez pompe, iz drugog plana, da iznenadimosolinas je napisao/la: a cuj ga majke ti,tajno se nadamo evropi vec sledece sezone...
Mojne ba Turaka ebes njihChinaglia je napisao/la:šta kaže, hladno PSG, Marseille, Dortmund, Schalke, Tottenham, West Ham, Milan, Fiorentina, Sevilla, Valencia, Galata, Besiktas, Fenerbahcetipujem na Galatu ili Besiktas, tamo je Meske bio
et kakvi smo odma nam nesto smetaDoeTz je napisao/la:Mojne ba Turaka ebes njihChinaglia je napisao/la:šta kaže, hladno PSG, Marseille, Dortmund, Schalke, Tottenham, West Ham, Milan, Fiorentina, Sevilla, Valencia, Galata, Besiktas, Fenerbahcetipujem na Galatu ili Besiktas, tamo je Meske bio
Nisam nezahvalan boze sacuvaj, al iskreno meni se Turci gade tako da mi ni s jednim od njih utakmica ne bi bila zanimljiva cak i da do tad osvoje ligu prvaka... draze bi mi bilo vidjet Real Betis neg njih ... samo licno misljenje.Sloboda1919 je napisao/la:et kakvi smo odma nam nesto smetaDoeTz je napisao/la:Mojne ba Turaka ebes njihChinaglia je napisao/la:šta kaže, hladno PSG, Marseille, Dortmund, Schalke, Tottenham, West Ham, Milan, Fiorentina, Sevilla, Valencia, Galata, Besiktas, Fenerbahcetipujem na Galatu ili Besiktas, tamo je Meske bio
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.