Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2014/15
Real ako sutra tj danas prodje Atletica uprkos svim povredama, siguran sam da brani titulu. Od Barce sa punim sastavom smo bolji i neka nam njih u finalu kad se Lukica oporavi a Bayu i Juveta mozemo i bez Luke drmnut. Ocekujem simultanke Jamesa i Ronalda, a jos ako Cholo napadne ... 
Cholo ne bi napao taman da ima negativan rezultat. Toliko o tim nadanjima. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jedno iznenadjenje bi se vrlo lako moglo dogoditi.
Porto je pokleknuo a prolazak Atletika bi za mene bilo iznenadjenje bez obzira sto su u posljednje vrijeme rak rana Reala.
Monaco ce tesko do polufinala, oni su nekako vise gostujuca ekipa a Juve je isuvise lukav da bi prokockao prednost no sacekajmo kraj ovih utakmica pa donosimo konacni sud.
Porto je pokleknuo a prolazak Atletika bi za mene bilo iznenadjenje bez obzira sto su u posljednje vrijeme rak rana Reala.
Monaco ce tesko do polufinala, oni su nekako vise gostujuca ekipa a Juve je isuvise lukav da bi prokockao prednost no sacekajmo kraj ovih utakmica pa donosimo konacni sud.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nista onda se uzdamo u klasu Jamesa i CRa. Rutinskih 2-0 nadam se 
Ako budu simultanke Krišćjana kao u prethodnim duelima kontra Atletica, sigurno ćete proćiEpidaurus je napisao/la:Real ako sutra tj danas prodje Atletica uprkos svim povredama, siguran sam da brani titulu. Od Barce sa punim sastavom smo bolji i neka nam njih u finalu kad se Lukica oporavi a Bayu i Juveta mozemo i bez Luke drmnut. Ocekujem simultanke Jamesa i Ronalda, a jos ako Cholo napadne ...
- gerdmuller
- Kontakt:

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Nemoj se ti nista brinut, necete ostat uskraceni za pokoju calmu ili neku slicnu proslavu Apolona u potencijalnom finalu/polufinalu, voli vam momcina trpat i Bog
bitno je za 20-ak sati Cholove klosare izbacit, samo vas oni mogu spasiti 
Ishod meca Real - Atletica se vrlo lako moze znati sat vremena prije utakmice. Ukoliko Ancelotti izvede samo 3 veznjaka a kruze price da na treningu uigra upravo to, Atletico prolazi, jednostavno.
Nesto se pricalo kako je Cholo bio razocaran sto se Bale povrijedio jer ce to ovog kao natjerati da izvede 4 veznjaka.
Sad fakat moras biti glup...
Uglavnom, situacija je takva da Real nema 4 standardna prvotimca na raspolaganju, dva ponajbolja veznjaka u sezoni su izmorena i van forme, ovi sa klupe sto ce uletiti su neuigrani, bez minuta i prosto mrtvi igraci.
A znamo kako je Real prolazio protiv kromanjonaca i kad nisu imali ovakve ili cak nikakve probleme.
Remi je najrealniji i mislim da ce tako biti. 1-1
Nesto se pricalo kako je Cholo bio razocaran sto se Bale povrijedio jer ce to ovog kao natjerati da izvede 4 veznjaka.
Sad fakat moras biti glup...
Uglavnom, situacija je takva da Real nema 4 standardna prvotimca na raspolaganju, dva ponajbolja veznjaka u sezoni su izmorena i van forme, ovi sa klupe sto ce uletiti su neuigrani, bez minuta i prosto mrtvi igraci.
A znamo kako je Real prolazio protiv kromanjonaca i kad nisu imali ovakve ili cak nikakve probleme.
Remi je najrealniji i mislim da ce tako biti. 1-1
U biti se slažem. Pojest će vas Atletico na sredini ako budu igrala samo trojica. Pogotovo kad se uzme u obzir izostanak Lukice. E sad Carlo vjerovatno konta da su mu za prolaz protiv Patetičara potrebna krila, a tome ne ide u prilog povreda Marcela i Balea, pa zato pokušava nešto iskombinovati. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jedino moze Jeseta staviti uz Chicharita i Ronalda gore ali to je katastrofa u najavi. Da ne govorim da je Jese pogotovo van forme, a vecinu minuta koje je ubrao nakon povrede su bile kad se lomi utakmica i to nerijetko protiv tezih protivnika.
Iako bi ga ja licno stavio ispred Meksikanca. Asier logicno u sredini. Spanci bolan ginu za Madrid.
Iako bi ga ja licno stavio ispred Meksikanca. Asier logicno u sredini. Spanci bolan ginu za Madrid.
Samo što sam ja pisao o Atleticu a Barcelonu nisam nigdje spomenuoEpidaurus je napisao/la:Nemoj se ti nista brinut, necete ostat uskraceni za pokoju calmu ili neku slicnu proslavu Apolona u potencijalnom finalu/polufinalu, voli vam momcina trpat i Bogbitno je za 20-ak sati Cholove klosare izbacit, samo vas oni mogu spasiti
Eo ti jedna simultanka Krišćjana kontra Atletica ove sezone:
Golova O
Šuteva u okvir gola O
Driblinga O
Šansi kreirano O
Crossova O
Dodavanja 13 ( od toga 5 s centra )
Nadajmo se da će i danas nastaviti s ovim simultankama
A kakvi su Baski?geoxx je napisao/la:Spanci bolan ginu za Madrid.
James ili Isco. Jedan će na Baletovu poziciju.
Dolje Toni, Isco/James, Khedira/Illara. Odbranu redaj kako ho'š.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Izostanci Modrica i Benzeme su vam ogroman hendikep, Baleov i ne baš....velšanin se i može nadomjestiti npr. Iscom koji neke stvari radi bolje od baletana iako nema njegovu brzinu, ali ova prva dva se jako teško mogu nadomjestiti.geoxx je napisao/la:Jedino moze Jeseta staviti uz Chicharita i Ronalda gore ali to je katastrofa u najavi. Da ne govorim da je Jese pogotovo van forme, a vecinu minuta koje je ubrao nakon povrede su bile kad se lomi utakmica i to nerijetko protiv tezih protivnika.
Ne znam šta ce Karlo smisliti za sutra (danas), hoce li to biti 4-4-2 ili 4-3-3, ali pretpostavljam da ce mu Kross, James i Isco kreirati igru....e sad, za njih ce morati neko trcati i cuvati im leđa...Khedira
Ne treba ni pominjati da ce vas sutra cholovi šošoni istuci na terenu, što ima svakako odgovara
A fakat dobro si za Illaru.
Ma bit ce Iker - Dani - Ramos - Varane - Coentrao - Bask - Kroos - Isco - James - Ronaldo - Chicharito
Ne zna se jedino za Pepea buduci da kod Carla obicno Varane ispusi al mislim da nece imati hrabrosti da ga baci da zulja klupu s obzirom u kakvoj je formi.
Kod njih mislim nema jedino Suareza al jbs imaju Tiaga.
Ma bit ce Iker - Dani - Ramos - Varane - Coentrao - Bask - Kroos - Isco - James - Ronaldo - Chicharito
Ne zna se jedino za Pepea buduci da kod Carla obicno Varane ispusi al mislim da nece imati hrabrosti da ga baci da zulja klupu s obzirom u kakvoj je formi.
Kod njih mislim nema jedino Suareza al jbs imaju Tiaga.
Da, tako bi to otprilike trebalo izgledati. Samo je pitanje, a možda i od presudnog značaja, koja će biti formacija.
Suarez im je bio užasan prošlu tekmu. Milion je lopti prodao. Tako da im to i nije neki hendikep.
Uglavnom, mislim da prolazite. Teško da vas mogu opet sjebati, a bilo bi i previše, što jest jest.
Suarez im je bio užasan prošlu tekmu. Milion je lopti prodao. Tako da im to i nije neki hendikep.
Uglavnom, mislim da prolazite. Teško da vas mogu opet sjebati, a bilo bi i previše, što jest jest.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- SteveHeighway
- Kontakt:
Prolazi Atletico kraljevsku nejač sa pola snage 
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Porto se propisno obrukao, sto igrom, sto rezultatom, heh, pa ne mozes cijelo vrijeme se braniti, skoro cijela ekipa ispred 16 metara, ocekivana golijada kad sam vidio koliko se Porto brani. Barca ocekivano 
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
- BluesForever
- Kontakt:
Samo da citiram svoju izjavu poslije meča Porto-Bayern.Imam neki osjećaj da će Bayern Porta natrpati na Alianz Areni.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
FINALE CHAMPIONS LEAGUE 2015 BERLIN
FC BAYERN MÜNCHEN - FC BARCELONA
zivi bili pa vidjeli!!!!

FC BAYERN MÜNCHEN - FC BARCELONA
zivi bili pa vidjeli!!!!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Par igraca znaci kod Reala nedostaje, mozda ce biti problem, mislim Modric je bitna poluga i ekipa ce bas se morat naradit veceras jer igraju i protiv Atletica, koji ce veceras siguran sam izgorit na terenu, nekako mi se poklapa da prodju jos Real i Juventus !
Monaco tesko da ce proci, Juventus je bar ove sezone pokazao da je iskusna ekipa i kad covjek misli da ce mozda i izgubit oni pobjede ili izvuku dobar rezon ! Juve veceras rutinski pobjeda i prolaz
Monaco tesko da ce proci, Juventus je bar ove sezone pokazao da je iskusna ekipa i kad covjek misli da ce mozda i izgubit oni pobjede ili izvuku dobar rezon ! Juve veceras rutinski pobjeda i prolaz
FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.