Sigurno da navijaci mogu doprinjeti samoj igri na terenu ali ne nužno u korist svog tima,evo recimo na Koševu se prvi zvižduci cuju nakon 15 minuta,psuje se sve i svašta,prijeti se igracima,cujem i šamari da se pucaju,nema šanse da ce to prouzrovati neki pomak u samom raspoloženju u klubu,šta više,vjerujem da se izaziva kontra efekat od prvobitne namjere,.admin je napisao/la: Moram primjetiti jednu vrlo zanimljivu stvar na ovom forumu.
Bez obzira o kojem klubu se radilo, svi su vrlo složni da navijači itekako utiču na rezultat i igru.
Međutim, kad tog rezultata i igre nema, svi su krivi, samo nisu navijači.
Kako je moguće da navijači utiču na sve, ali nisu nikad krivi ako ima neki problem?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- invincible1921
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Neko sanja titulu, a neko da je ovo o skraćenju lige šuplja priča.avenija je napisao/la:Supljaci , sanjate titulu ove godine vise nego ova sva tri tima zajedno .
=\_1921_/=
E jes mu sukno da valja 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Kako bi volio da Sloboda uzme bod Zelji samo zbog onog puštanja Leotaru 
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- invincible1921
- Kontakt:
Citaram: "Doce taj neki zeljo i u TZ pa cete vidjet sta ce bit"...zeljo doso, razbio, otisosamirr je napisao/la:Kako bi volio da Sloboda uzme bod Zelji samo zbog onog puštanja Leotaru
=\_1921_/=
Zna se ko baca te bombe, onaj ublehas iz Dohe, sve se zna i nista se ne moze sakrit!Ajzea je napisao/la:Ma kakva Željina omladina, pustite vi te ublehe koje prosipa uprava FK Željezničara. 25 golova od 39 dade omladina ali kome oni bacaju ublehe kada u prvoj ekipi mora biti 11 igrača iz omladinskog, do tada me niko ne može ubjediti da Željo radi na afirmaciji mladih igrača. I ona pobjeda protiv Viteza koju su donijeli Bajić, Memija, Beganović, Hadžiahmetović nije pobjeda mladih igrača, i to su neke bombe bačene.
Docim, zna se i to da nema, ponavljam NEMA prosperiteta i rahatluka bez vizije i strucnosti uprave jednog kluba, recemo na primjer fk Trofeji san postase, koje predvodi znameniti dobojski knjizevnik, erudita, orator i sarmer, ne treba mu ime, pa cak ni slika, svi znamo o kome se radi.
Dakle, fuck tim koji ne mozes kupit tudjim, nezaradjenim parama!
Omladinske skole ubijaju fudbal/nogomet! Dole mladost, hocemo izdrkane povratnike, cugere i nargilase u ekipi! Necemo trofeje, hocemo pripreme u Antaliji i na Bahamima! Da i mi budemo divovi koji se bude!
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rece navijac klub koji se prodavao preko worda

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne, reče navijač najvećeg, najtrofejnijeg i najuspješnijeg kluba u državi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najtrofejnijeg da,najveceg naravno da ne,sramota bi bilo da je to tako a ni najuspjesnijeg naravno
Da si ti kapacitet za neku normalnu raspravu, možda bih se i potrudio, ali iz prethodnih postova se da zaključiti da nisi i da ne vladaš materijom.
Kada neko u februaru priča o potencijalnim protivnicima u LP, a klub mu zaostaje 5+ bodova za prvim, ne proeostaje mi drugi zaključak.
Kada neko u februaru priča o potencijalnim protivnicima u LP, a klub mu zaostaje 5+ bodova za prvim, ne proeostaje mi drugi zaključak.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SarajlijaTM
A zivota ti,kako klub moze biti najtrofejniji,a da usput ne bude i najuspjesniji?MortemHz je napisao/la:Najtrofejnijeg da,najveceg naravno da ne,sramota bi bilo da je to tako a ni najuspjesnijeg naravno
To najveci,necu komentarisati,isuvise je iluzorno voditi te polemike s vama
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja da sam kapacitet?ti koji imas mrznju prema glavnom gradu i svemu sto je vezano za to i koje se povuce u svoju rupicu kad mu god neko stavi neku cinjenicu pred sto,pokusao si..ne treba te kriviti,ja ako hocu pricat cu o tome u prvom kolu,a ti molim te vrati se opet u svoju rupicu i zatvori se kao sto inace radis...Virtu4l je napisao/la:Da si ti kapacitet za neku normalnu raspravu, možda bih se i potrudio, ali iz prethodnih postova se da zaključiti da nisi i da ne vladaš materijom.
@tkzv.Sarajlija,pa jel ti Bosna omjer ko je najuspjesniji? europske utakmice se igraju ono onako?
Još jedan komentar koji ide u prilog prethodnom postu.MortemHz je napisao/la:ti koji imas mrznju prema glavnom gradu i svemu sto je vezano za to
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To ni oni sami ne znaju kako, na osnovu kojih pokazatelja ali iz sezone u sezonu furaju to da su najbolji, najveci, najuspjeni klub u BiH.SarajlijaTM je napisao/la:A zivota ti,kako klub moze biti najtrofejniji,a da usput ne bude i najuspjesniji?MortemHz je napisao/la:Najtrofejnijeg da,najveceg naravno da ne,sramota bi bilo da je to tako a ni najuspjesnijeg naravno
U ligama sirom svijeta, trofeji, rezultati, uspjesi su pokazatelj toga a kod njih je izgleda nesto drugo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U svim ligama svijeta svi normalno znaju i diskutuju a ne vi sto povecavate i brojite...kao sto rekoh najtrofejniji da,ostalo ne..prihvati cinjenicu ili ne do tebe je a Virtual dragi se opet povukao

Ajde popisi nam te trofeje !MortemHz je napisao/la:U svim ligama svijeta svi normalno znaju i diskutuju a ne vi sto povecavate i brojite...kao sto rekoh najtrofejniji da,ostalo ne..prihvati cinjenicu ili ne do tebe je a Virtual dragi se opet povukao![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I još nešto, nipošto ih nemojte sve stavljati u isti koš, ovaj iznad i još nekoliko njih su izuzeci, čijih se postova srame svi oni koji imaju normalnu percepciju.
Čak i ja nemam volju za dalju diskusiju, jer nije to isti nivo.
Čak i ja nemam volju za dalju diskusiju, jer nije to isti nivo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo - 2 yuga + 2 BiH + 5 kupova
zeljo - 1 yuga + 6 BiH + 5 kupova
Ne da mi se opsirno pisati ali to je dovoljno Elegant? ako nije reci pa cemo skontati nesto
@Virtual , naravno da nije,ti si ispod mog nivoa i uvijek ces biti dosljo koji samo pametuje i pocinje svadje prvi a onda kad dobije po p... se povuce
fuj
zeljo - 1 yuga + 6 BiH + 5 kupova
Ne da mi se opsirno pisati ali to je dovoljno Elegant? ako nije reci pa cemo skontati nesto
@Virtual , naravno da nije,ti si ispod mog nivoa i uvijek ces biti dosljo koji samo pametuje i pocinje svadje prvi a onda kad dobije po p... se povuce
Statistika je bitna je.bo trofeje. Sarajevo je najvece
Zajebo je Sokrata sa ovom izjavom. Ja mislim da i on duma sad šta je ovdje napisao i nikako da skonta.SarajlijaTM je napisao/la:A zivota ti,kako klub moze biti najtrofejniji,a da usput ne bude i najuspjesniji?MortemHz je napisao/la:Najtrofejnijeg da,najveceg naravno da ne,sramota bi bilo da je to tako a ni najuspjesnijeg naravno
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.