Hoćeš da kažeš da nije istina?edRed je napisao/la:haha lik visi na "infu", da objave zajebanciju kakvu ovaj će prenijeti ovdje![]()
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ne poznajem ja te insajdere jer nema Benke odavno, mozes li me ti uputiti sta je bilo na treningu ??JoseeMourinho je napisao/la:Zanimljivo da nigdje insajdera da vam jave dešavanja jučer sa treninga koji su i uticali na otkaz/ostavku mehe(bar kako se prica) ili rade preko PP-a to da ne vide ostali
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- JoseeMourinho
- Kontakt:
I info nije sa infa, ne zalazim tamo, al et saznat ce se bar smo velika mahala pa se sve sazna 

Hoće li meni neko objasniti taj fenomen "upućenosti"? Većina navijača FKS "znaju" imaju li komšije da plate vode, do kojeg stepena je došla implementacija statuta, hoće li biti generalnog sponzora...
Dok komšije "znaju" koliko Benko i ostali imaju platu, ko određuje sastave našem treneru.. itd itd.
Kakav je to sklop ljusi da im je važnije "zabosti nos" u komšijinu avliju?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok komšije "znaju" koliko Benko i ostali imaju platu, ko određuje sastave našem treneru.. itd itd.
Kakav je to sklop ljusi da im je važnije "zabosti nos" u komšijinu avliju?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
A jbg Hilmo ti ko da živiš u Mozambiku. Svako od nas ima prijatelja sa "one" strane, tako da se lahko može doći do svih informacija. A i mali je ovo grad...
DRUG NEBI TI PUNCA
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Upravo to, raja iz osnovne/srednje/faxa/mahala koja navija za komsiju, sjednes na kafu mora izletit tema oko toga, pa sad čije je aktuelnije
a ionako smo ko grad mahala pogotovo ovaj stari dio 

- invincible1921
- Kontakt:
cuj igraci imali sastanak sa navijacima
nek ode uscuplic do istoka i sjevara da pita za formaciju

=\_1921_/=
Moj Jose dobio si trajni ban zbog pisanja gluposti na ovoj temi, i sad opet se vratio da radis isto..JoseeMourinho je napisao/la:Upravo to, raja iz osnovne/srednje/faxa/mahala koja navija za komsiju, sjednes na kafu mora izletit tema oko toga, pa sad čije je aktuelnijea ionako smo ko grad mahala pogotovo ovaj stari dio

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ima kriminalci hahahahinvincible1921 je napisao/la:cuj igraci imali sastanak sa navijacima![]()
nek ode uscuplic do istoka i sjevara da pita za formaciju
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Zanimljivo i ja bi volio znati rad čega sam ban dobio, al et valjda im mrsko objasnjavat, bar sam primijetio da se za psovanje ne dobije al yebat ga ne akupljam poatove ionako, jedno e nije belaj dodat 
I ja kažem sta čujem to sto vi ne vjerujete vas problem, vjerujte u već 3 dogovorena pojačanja, prijateljske i sl. to je do vas
laku noć komšije 

I ja kažem sta čujem to sto vi ne vjerujete vas problem, vjerujte u već 3 dogovorena pojačanja, prijateljske i sl. to je do vas

-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sta mai rinjomu, ne mogu da vjerujem da su banovali tako uvazenog forumasa poput tebe,pa zaboga gdje ide ovaj svijet (nasiopu se ti teki tarskepi)JoseeMourinho je napisao/la:Zanimljivo i ja bi volio znati rad čega sam ban dobio, al et valjda im mrsko objasnjavat, bar sam primijetio da se za psovanje ne dobije al yebat ga ne akupljam poatove ionako, jedno e nije belaj dodat
I ja kažem sta čujem to sto vi ne vjerujete vas problem, vjerujte u već 3 dogovorena pojačanja, prijateljske i sl. to je do vaslaku noć komšije
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Forumas stoljeca definitivno!obiteljskicovjek je napisao/la:Sta mai rinjomu, ne mogu da vjerujem da su banovali tako uvazenog forumasa poput tebe,pa zaboga gdje ide ovaj svijet (nasiopu se ti teki tarskepi)JoseeMourinho je napisao/la:Zanimljivo i ja bi volio znati rad čega sam ban dobio, al et valjda im mrsko objasnjavat, bar sam primijetio da se za psovanje ne dobije al yebat ga ne akupljam poatove ionako, jedno e nije belaj dodat
I ja kažem sta čujem to sto vi ne vjerujete vas problem, vjerujte u već 3 dogovorena pojačanja, prijateljske i sl. to je do vaslaku noć komšije

- JoseeMourinho
- Kontakt:
o ovakvim seljacima pricam, al et sta ces ima nas svakakvih

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH oj poginu
obiteljski - veni vidi vici

-
- Kontakt:
Jel se samo meni čini ili je kone opasna prpa spopala kalo je Dženo opet tu, makar privremeno ali znaju kako smo prošle god. proigrali pod njegovom komandom i to sa dosta lošijim igračima. 

- invincible1921
- Kontakt:
fedeltafrotta je napisao/la:
![]()
http://s13.postimg.org/9w9fbxx2v/111486 ... 71_n_j.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
eo jedna iz sehare

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Ko o čemu... Mi ih barem smjenjujemo za vrijeme aktivne sezone, dok to vi radite NA PAUZI, tj. imenujete i opet smjenjujete... Mene bi iskreno bilo sramota to uopšte spominjati ali vidim da neki od vas više pratite šta se dešava u i oko FKS nego oko sopstvene bijede od kluba...valjda serveri već 'padaju' samo to mi ne vidimo šta li...invincible1921 je napisao/la:fedeltafrotta je napisao/la:
![]()
http://s13.postimg.org/9w9fbxx2v/111486 ... 71_n_j.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
eo jedna iz sehare
- invincible1921
- Kontakt:
Po stoti put: Znali ste sta vas ceka ako se "ne prosetate ligom", "ubijete sve sa 2-3 razlike", itd itd....kad su dino,ibrakovic,pola rostera vaseg zajedno sa svim navijacima pocevsi od foruma na pa dalje mogli nas ostale prat na ruke svaki dan vise od 2mj mozemo i mi vas sad
Poslije j..anja nema kajanja, kad ste znali sra.t onoliko sad trpite posljedice 
A ta bijeda od kluba je svemirski brod za vas, kako ono rekoste nemamo za vode ? Sramota tako zedni, a ispred vas ..kako to
Ta bijeda od kluba ima titule, uspjehe, pobjede...sta vi imate ? Memu i Blekica i Dino-Ibrakovic obecanja i ubhele
Djeca vam se smiju

A ta bijeda od kluba je svemirski brod za vas, kako ono rekoste nemamo za vode ? Sramota tako zedni, a ispred vas ..kako to

Djeca vam se smiju

=\_1921_/=
Ubi ih Blagoje kvadratima 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.