"Spanac" sve osvojio(ne igraci)...dok je kod Papeta obrnuto...ojjjjj haaaa...zemljo odcepi se...poceraj sve na koridu..ima spanskih bikova...
Ovaj forum puca od velikih umova...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Prije 2 mjeseca. Evo bas nesto gledam statistiku. Ove godine je samo 4 puta odigrao punih 90 minuta za City u svim takmicenjima, ali od tih 4 u 3 je postigao golove. U 2 od te 3 cak i 2 gola. Znaci u tih 4 utakmica ima 5 golova.Greivis je napisao/la:Kad je zadnji put odigrao 90 minuta za City?
Nije ni cudo sto je drasticno oslabio kao igrac u svim segmentima igre.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Prije 2 mjeseca. Evo bas nesto gledam statistiku. Ove godine je samo 4 puta odigrao punih 90 minuta za City u svim takmicenjima, ali od tih 4 u 3 je postigao golove. U 2 od te 3 cak i 2 gola. Znaci u tih 4 utakmica ima 5 golova.Greivis je napisao/la:Kad je zadnji put odigrao 90 minuta za City?
Ojj haa?Wtf is that?, ti tonovi i idu uz Koridu i podrsku teletu..nema potrebe da se vise trudis bilo sta objasniti..Juventinisimo je napisao/la:Zanimljivo...![]()
"Spanac" sve osvojio(ne igraci)...dok je kod Papeta obrnuto...ojjjjj haaaa...zemljo odcepi se...poceraj sve na koridu..ima spanskih bikova...
statistika je neumoljiva....DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Prije 2 mjeseca. Evo bas nesto gledam statistiku. Ove godine je samo 4 puta odigrao punih 90 minuta za City u svim takmicenjima, ali od tih 4 u 3 je postigao golove. U 2 od te 3 cak i 2 gola. Znaci u tih 4 utakmica ima 5 golova.Greivis je napisao/la:Kad je zadnji put odigrao 90 minuta za City?
Poceo si o izgledu...velez_mostar je napisao/la:Ojj haa?Wtf is that?, ti tonovi i idu uz Koridu i podrsku teletu..nema potrebe da se vise trudis bilo sta objasniti..Juventinisimo je napisao/la:Zanimljivo...![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zamisli da ti ovakva glavurda bude uzor, da ti da savjet, da te nalozi da pogines na terenu, haha...padne mi na pamet ona pjesma "Bosno moja poharana"
Ma opet Bild jede gov.na kad moram reci. Kako su me samo prosli put nafurali, objavili dan-dva prije da je transfer skoro pa gotov. Zatim 2 noci poslije najavili bombasticnu vijest u 1h navece, i na kraju.... nista.sagitarius je napisao/la:Opa zanimljivoAl ipak bi ga radije volio vidjeti u nekoj ekipi koja igra Ligu prvaka
uplatili su osiguranje u slučaju da ne osiguraju lp. Imate će te pare ne brini. Dortmund bi bio pun pogodak.Goalgetter je napisao/la:Sumnjam da oni imaju para da ga plate, jer fali sljedece godine u budzetu 30.000.000 € koje dobiju za LP. Iako dalo bi se to mozda financirati preko prodaje Immobilea i Mkhitaryana.
Juve bi bio najbolja opcija, ima sigurnu ligu prvaka svake sezone, i gotovo sigurno bi bio prvak Italije u narednih par sezona.Goalgetter je napisao/la:Juventus, Wolfsburg ili Borussia Dortmund.
Izmedju njih mislim da ce se i odluciti. BVB ima najlosije sanse, jer mislim da ce morati debelo smanjiti platu kad bi zaigrao za njih. A Juve, u slucaju da se Tevez vrati u Bocu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.