Mislim da bi Burch trebao dosta sigurno ovo proći ako fino pristupe mečevima.
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
kad se igra druga utakmica u Bugojnu?Lawer_88 je napisao/la:Košarkaši KK Burch-a savladali su danas vrlodobru ekipu KK Iskra Bugojno rezultatom 97:78 (prvo poluvrijeme 39:42) u prvoj utakmici Play off-a za ulazak u A1 ligu. Utakmica je igrana u dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu uz prisustvo oko 300 ljubitelja košarke.
"hvala" sportsport.ba i drugi sarajevski mediji što (ni)su ispratili ovu utakmicu, a naročito iz razloga što je domaćinu uručen pehar za prvo mjesto u A2 liga - jug.
Igra se sad u subotu ili nedjelju...Bistrik je napisao/la:kad se igra druga utakmica u Bugojnu?Lawer_88 je napisao/la:Košarkaši KK Burch-a savladali su danas vrlodobru ekipu KK Iskra Bugojno rezultatom 97:78 (prvo poluvrijeme 39:42) u prvoj utakmici Play off-a za ulazak u A1 ligu. Utakmica je igrana u dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu uz prisustvo oko 300 ljubitelja košarke.
"hvala" sportsport.ba i drugi sarajevski mediji što (ni)su ispratili ovu utakmicu, a naročito iz razloga što je domaćinu uručen pehar za prvo mjesto u A2 liga - jug.
edit: utakmica je bila odlicna puna tempa promjene rezultata ziv sam se oznoji ko da sam ja igrao od uzbuđenjaa Lawer 88 je upravu sramota da ovo niko nije objavio, jedini sarajevski klub u ovom takmičenje, prva sezona budu momci prvi i niko ništa da napiše uslika.
KK Iskra-KK Burch 89:74kovacic je napisao/la:Opustili se, to svakako nije dobro.
Moraju se pribrati i psihološki spremiti za naredni meč.
O šansama ne želim jer čitaju ovaj forum iz provjerenih izvora.
Ma da ti kažem nije ni Iskra loša ekipa. Žao bi mi bilo da se ne plasiraju.ultrassa1921 je napisao/la:dolazim i ja aBd ako ne bude dan kad igrao zeljo![]()
i naravno momcima puno srece,zasluzili su A1 ligu
Iskra nije loša, mada mislim da Burch zaslužuje da igra u A1, pokazali su to takmičenjem u regularnom dijelu i ubjedljivom koš razlikom kojom su završili prvenstvo. Također, mislim da bi A1 liga bila jača i zanimljivija s Burchom nego sa Iskrom iz razloga što Iskra ima, kako sam mogao upratiti, velike finansijske probleme, pa ukoliko se ne bi sta sustinski promijenilo, moglo bise desiti da u pola prvenstsva odustanu od takmičenja, što bi onda baš bila šteta za Burch.mexy_whites je napisao/la:Ma da ti kažem nije ni Iskra loša ekipa. Žao bi mi bilo da se ne plasiraju.ultrassa1921 je napisao/la:dolazim i ja aBd ako ne bude dan kad igrao zeljo![]()
Gledao sam ih jednom moj laveru pa mi se svidjelo kako igraju. A Burch mi djeluje nafurano, pogotovo sa iritantnim navijačima i pjesmom "ko je najbolji??? Burch!!Lawer_88 je napisao/la:Iskra nije loša, mada mislim da Burch zaslužuje da igra u A1, pokazali su to takmičenjem u regularnom dijelu i ubjedljivom koš razlikom kojom su završili prvenstvo. Također, mislim da bi A1 liga bila jača i zanimljivija s Burchom nego sa Iskrom iz razloga što Iskra ima, kako sam mogao upratiti, velike finansijske probleme, pa ukoliko se ne bi sta sustinski promijenilo, moglo bise desiti da u pola prvenstsva odustanu od takmičenja, što bi onda baš bila šteta za Burch.mexy_whites je napisao/la:Ma da ti kažem nije ni Iskra loša ekipa. Žao bi mi bilo da se ne plasiraju.ultrassa1921 je napisao/la:dolazim i ja aBd ako ne bude dan kad igrao zeljo![]()
Uglavnom, napred Burch
A vidim, pratio si Iskru, vjrovanot kad su dolazili u Živinice ioli u TK? Kakva su kao ekipa, kako ti se čine? Ja sam ih gledao dva put, dobar je samo 11-ka?
Komentarišem suđenje na utakmici KK Burch - KK Iskra: "ničija lopta" - kada npr. u drugoj četvrtini prvi napad bude za ekipu A, a zatim se desi situacija oko "ničije lopte", ona se lopta dodjeljuje ekipi B, ako se zatim ne desi "ničija lopta" tokom te četvrtine, onda prvi napad u sljedećoj četvrtini ponovo ima ekipa A, bez obzira što su imali i prvi napad u prethodnoj četvrtini, a upravo zbog tog što je "ničija lopta" dodjeljena ekipi B...valjda toliko trebamo znati o košarci.aleksandar_veliki je napisao/la:Novinar ovog portala je bio na utakmicu, misli da zna koliko-toliko kosarku, a corav nije, pa je vidio da je svaka nicija lopta bila domaca, vidio je i da ona gospodja dobro nateze za domace i prema tome nema potrebe da ti ovdje trazis pravdu. Tema ke burch, a ne novinar ili ti ga portal, ukoliko nastavis sa krsenjem pravila bices trajno odstranjen s foruma...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.