FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 22 apr 2015, 18:21

Bravo momci, ovaj bod je odlican.

Ovo je samo najava u osvetu koja slijedi u narednim godinama.
Leotar i lesinarski postupci se nikad ne zaboravljaju. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 22 apr 2015, 18:23

katakomba je napisao/la:kolko vas je doslo u SA ? posto ste najavljivali da cete doci ?
Dovoljno za bod. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 22 apr 2015, 18:24

Zeba tankirao, ocigledno, providno.
Do Zeljinog iskljucenja smo imali igraca manje, a obda samo podjednako s time da je onda Paradzik svirao 80-20.

Ivetic zvijer
tuzlanska Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2015, 18:25

Kakav je profesionalac ovaj Zeba majkemi....nismo se u potpunosti osvetili dok god imaju sansu za titulu, ali je dino da smo ih udaljili i jos da im Zeba ga zabije
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 22 apr 2015, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 22 apr 2015, 18:26

jovanmaksimovic je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:[ penal
tako i treba... kad igrate ko stoka nevidjena... :x dabogda vam dali u 90.min iz nepostojeceg penala gol... ;)

Hajde bjezi placi :) mi smo samo dosli da vam titlu izbijemo i nista vise :)[/quote]
mi ne ocekujemo titulu... ne mozete nam nista ni izbiti... :wave:[/quote]

super onda znaci niste ni razocarani danasnji rezultatom :D
cestitke komsijama na odlicnoj predstavi ;)
samo tako nastavite Sloboda na pravom putu ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 apr 2015, 18:30

nikakvog zara, zelje, borba tek pocela kad su nas poceli udarat pa razljutili...i opet doneses bod

igras protiv Sirokog i da je bilo malo srece donio bi bod, uzmes bod na grbavici i budes pokraden od Zrinjskog- dakle sve jedva sa ovom prosjecnom ekipom...bas je ova PL napredovala u pm :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 apr 2015, 18:39

Kako smo looooosiiiiiii :facepalm: ....a strumfete standardno,cim ne ide seljacki pritisni....pritisak na sudije,svaki kontakt traze penal a i onom mucavom Kristicu j e b e m mater smrdljivu..uglavnom,nezasluzen bod koji strumfete gotovo definitivno izbacuje iz trke..neprocjenjivo :urnebes:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 22 apr 2015, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 apr 2015, 18:41

ovo je najrealniji rezultat, oni podbacili, a vala i naši su, ili jednostavno ne može bolje?

kako god, mi smo sigurni do kraja sezone, a onda u nove pobjede :salut:

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 22 apr 2015, 18:43

staragarda je napisao/la:Kako smo looooosiiiiiii :facepalm: ....a strumfete standardno,cim ne ide seljacki pritisni....pritisak na sudije,svaki kontakt traze penal a i onom mucavom Krisicu j e b e m mater smrdljivu..uglavnom,nezasluzen bod koji strumfete gotovo definitivno izbacuje iz trke..neprocjenjivo :urnebes:
kakve trke, jado jadni.. mi smo uveliko u trci za evropu.. a ako si mislio na titulu, zasitili smo se mi njih jer smo ih osvajali dok su neki igrali sa gradinom ;)
Željezničar živimo !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 apr 2015, 18:46

Dosta podijeljeni utisci, moram priznati. Čestitam momcima na bodu, borili su se do posljednjeg sudijskog zvižduka. Čestitke Zajku na sjajnom golu. Čestitke i Musemiću.

Sada ću reći ću ono što me trenutno najviše nervira u našoj igri, a to je pretjerano soliranje i silovanje lopte. Pojedinci stvarno nemaju mjeru u tome. U redu je kad majstor kao što Zeba preuzme stvar u svoje ruke i tu i tamo pokuša neku solo akciju, ili čuva loptu da se dobije na vremenu, ali kad jedan bek (Ivetić) čitavu utakmicu ne uputi yebeni centaršut u šesnaesterac, nego konstantno dribla samog sebe uz aut liniju, to je onda nedopustivo. Mehidić, Bekić, Efendić... ista priča. Da su pojedinci bili manje sebični, mi bismo vjerovatno pobijedili. Ne treba zaboraviti da smo skoro čitavo drugo poluvrijeme igrali s igračem više.

Druga problematična stvar je odbrana, koja je posebno u prvom poluvremenu bila kriminalna. Ne mogu da vjerujem da jednog iskusnog igrača, Zrnanovića, djeca prave budalom na terenu. Ništa bolji nije bio ni ostatak zadnje linije, dosta nesigurnosti i nemara u igri. Ljudi su dali Kokotu svo vrijeme svijeta da se namjesti i pošalje loptu u rašlje. Niko ne pomišlja da izađe u blok, a o presingu da i ne govorim. Jedini koji zaslužuje pohvale je Pirić. Odlično odrađena utakmica, ona intervencija nakon šuta glavom je bila weltklasse.

Također, ono što me ne raduje je činjenica da ova ekipa često (pogotovo na gostovanjima) djeluje kao da ne zna šta želi, kao da nemaju cilj. Ako ideš na bod, onda igraš bunker i čekaš priliku iz kontri. Ako hoćeš pobjedu, onda pokažeš zube i napadneš protivnika. Kod nas je sve nešto između, a to ne valja. To je dokaz da ovaj tim još uvijek nema karakter. Husrefov je zadatak da to dovede u red što prije, jer ekipa za narednu sezone se stvara sad, a ne mjesec, dva pred početak nove, kada ekipa nema dovoljno vremena da se upozna i uigra. Imamo solidan kostur i uz par kvalitetnih pojačanja smo sigurno u igri za Evropu iduće sezone.

Što se tiče Želje, razočarali su me. Osim za naše uslove zavidne tranzicije, nisam vidio ništa što bi ih svrstalo rame uz rame sa Sarajevom, Širokim i Zrinjskim kada je u pitanju borba za naslov. Cijeli meč čekaju da ih sudija pogura, traže neke imaginarne penale... Po mom mišljenju, nisu ništa bolji od Olimpica i trebaju biti prezadovoljni ako ostvare plasman u kvalifikacije za EL.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 22 apr 2015, 18:47

Koliko sam ja skužio ovaj novi sistem, ovaj padobranac može da bali na Fk Sloboda (opšte diskusije) ovdje ne može, ili ćemo ovdje da se krljamo. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 22 apr 2015, 18:49

Lagano sad objedovad sarajevski cevap i rahat kuci pjevajuci....koji osjecaj vratit se zadovoljan rezultatom.
Joldicu hebem li ti ...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 22 apr 2015, 18:51

Ma hajd **** to,postavis sebi manje standarde i manje se razocaras,prema tome,mozes vidjeti i na temi Zelje,nije raja previse razocarana,ides dalje,al mene Bogami,bez zajebancije i bez provociranja ikakvog interesuje,jel vi fakat i dalje okrivljuejte zelju sto ste ispali iz lige??
Sta je trebo Zeljo,kome ni za sta ne treba,ici sa prvim timom i igrati za vas?? vi bi nam kao poslali zahvalnicu,sto smo izlozili riziku od povreda prvotimce da vama spasimo guzicu??? Druga stvar,imali ste sve u svojim rukama,nije Zeljo mogo doc i odigrat za vas utakmicu protiv slaviji...sam pao sam se ubio...Bogami ne provociram,nego opcenito ne volim vidjeti mrznju,pogotovo bezrazloznu...ja vam se kunem,a i dobro to znate da je Real Madrid gostovo Leotaru u zadnjem kolu,a da leotaru treba pobjeda,bilo bi 2:0...Pa ljudi pogledajte Ligu sampiona,Evropska prvenstva,Lige...pa sto bi neki klub u zadnjem kolu izlago svoje najbolje igrace pritisku ako im vec ne treba?? Ev pitam vas normalno,ako imate obraza ikakvog,zar nije ruzno okriviti nekog drugog za sopstveni neuspjeh,ako si ti sve imo u svojim rukama??

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 apr 2015, 18:52

katakomba je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Kako smo looooosiiiiiii :facepalm: ....a strumfete standardno,cim ne ide seljacki pritisni....pritisak na sudije,svaki kontakt traze penal a i onom mucavom Krisicu j e b e m mater smrdljivu..uglavnom,nezasluzen bod koji strumfete gotovo definitivno izbacuje iz trke..neprocjenjivo :urnebes:
kakve trke, jado jadni.. mi smo uveliko u trci za evropu.. a ako si mislio na titulu, zasitili smo se mi njih jer smo ih osvajali dok su neki igrali sa gradinom ;)
:urnebes: kuknjava
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 apr 2015, 18:54

a jbg kad covjek bolje prokonta, bolje 1 b sa grbavice i igra ko qrac nego dobra igra u sirokom i zapadnom mostaru a kuci bez bodova
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 apr 2015, 18:59

Claus je napisao/la:Imamo solidan kostur i uz par kvalitetnih pojačanja smo sigurno u igri za Evropu iduće sezone.
trebat' će nama više od par kvalitetnih pojačanja, pogledaj kvalitet ekipa iz vrha i bit' će ti jasno! sa par kvalitetnih pojačanja kako ti kažeš, bili bismo u rangu Olimpica, što opet nije dovoljno :roll: trebat' će nam sigurno četiri top igrača, igrača koji prave razliku u linijama u kojim igraju, zatim još par pojačanja koja nisu ajmo reći top igrači, al' su dobar upgrade u odnosu na postojeće

treba nam top napadač (golgeter), top krilni igrač, top vezni igrač (kreativac), desni bek i stoper, to je 4-5 top igrača što je neopohodno da bi se napala evropa ;) ostalo nama treba još jedan stoper, jedan vezni (destruktivac) .. u principu, to je to, 7-8 novih igrača, od čega 4-5 top pojačanja!

za veće ciljeve, treba više otvorit' džep, simple as that :kafa:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 apr 2015, 19:01

Čestitke Husrefe vidi se gdje si zanat naučio :clap: ali što jest jest lijep pogodak Zebe, a i pogodio sam na prognozi 23 kola čisti X :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 apr 2015, 19:08

Chinaglia je napisao/la:
Claus je napisao/la:Imamo solidan kostur i uz par kvalitetnih pojačanja smo sigurno u igri za Evropu iduće sezone.
trebat' će nama više od par kvalitetnih pojačanja, pogledaj kvalitet ekipa iz vrha i bit' će ti jasno! sa par kvalitetnih pojačanja kako ti kažeš, bili bismo u rangu Olimpica, što opet nije dovoljno :roll: trebat' će nam sigurno četiri top igrača, igrača koji prave razliku u linijama u kojim igraju, zatim još par pojačanja koja nisu ajmo reći top igrači, al' su dobar upgrade u odnosu na postojeće

treba nam top napadač (golgeter), top krilni igrač, top vezni igrač (kreativac), desni bek i stoper, to je 4-5 top igrača što je neopohodno da bi se napala evropa ;) ostalo nama treba još jedan stoper, jedan vezni (destruktivac) .. u principu, to je to, 7-8 novih igrača, od čega 4-5 top pojačanja!

Boldirano: slažemo se. :thumbup: Tih mojih par se upravo odnosilo na četiri pojačanja koje ja smatram neophodnim, s tim da bi se po mom mišljenju napadač mogao ostaviti za kasnije jer će se Radovanović, koji je bio fantastičan do povrede, vrlo brzo vratiti u kombinacije.

Također, mislim da malo precjenjuješ ekipe iz vrha. ;) Sam si vidio da su nas Široki i Zrinjski jedva (glavometom) dobili, i to sa sadašnjim igračima, vrlo lako smo mogli izvući barem neriješeno. Protiv Želje, koji je po bodovima također u igri za titulu, bili smo ravnopravni čak i u nešto lošijem izadnju i osvojili vrijedan bod.

Ovdje par klasnih igrača tipa Zebe pravi razliku i vuče ekipu, ne moraš imati svih 11 kvalitetnih igrača da bi bio u igri za Evropu. Sjećaš se valjda s kakvim je sastavom Malkočević bio treći u prvenstvu i igrao dvije uzastopne sezone finale Kupa BiH. ;)

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 22 apr 2015, 19:10

Chinaglia je napisao/la:

I na to jos 3 dobre rezerve, a od ovog sto imamo sad probrati da popune klupu za rezerve, moguce povrede i trening proces
& $ ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 apr 2015, 19:15

eh sad, kad je Sok izborio evropu, drugačija je liga bila, slabija, al' i Sloboda je tad imala dobru ekipu, uz Sokovu taktiku k'o Juve birvaktile :mrgreen:

gledajući tabelu, igrali smo na gostovanju s tri ekipe koje se bore za titulu, dvije nas jedva dobile, trećoj smo uzeli bod, al' nemoj da te to zavara, te ekipe su ipak prilično, ma dosta kvalitetnije od nas!

što se Radovanovića tiče, on je bolji od Krpića i Mujića, al' bojim se da ni on nije golgeter za evropu :zviz: kako god, slažemo se valjda svi na ovom podforumu oko 4-5 igrača koji su nam neophodni, te moja želja još par igrača koji bi činili dobar upgrade :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.