selam brate Muzafere
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
HeavensWonder je napisao/la:Osim u stvarnosti, korupcija i mito su prisutni i po forumima. Sramota
Vidi Donnia, vidi Donnia sto nema respekta prema starijim forumasima.Donnie Darko je napisao/la:Nermine rano si poceo sa kampanjom za forumaša godine. Tempiraj formu malo bolje. Predlažem ti da tamo nekad u junu pustiš prvi teaser trailer tvog i Cartmanovog kućnog uratka. U septembru trailer, i onda krajem oktobra pustiš kompletnu stvar. Bio bi zacementiran ne za forumaša godine, već bi postao najveća legenda u historiji istog.
Za teaser možeš iskopirat ovaj za Batman vs Superman. "Tell me Cartman, do you bleed?" 5 sekundi buljenja jedan u drugog, "you will."
Estagfirullah! Polahko brate,opasno je nekoga nazvati kafirom pa makar i u šali.A inshAllah,još manje od dva mjeseca do Ramazana.Allah nas poživio pa da ubiremo blagodati tog odabranog mjeseca. AMIN.Unofficialpage je napisao/la:Amin.AgentttB je napisao/la:Esselamu alejkum.Allah subhanehu we te'ala vam podario svako dobro u ostatku dana.
Ove godine imam društvo u Ramazanu, kad me je @Otelo izradio i otišao u čafire![]()
![]()
Stvarno sve neki znaci oko tebe... znaš ono kako ide...Nerminovic je napisao/la:DANTES je napisao/la:zar je nerminovic iz Cajnica?samo_lijevo je napisao/la:@Nermine Padezu, pusti ti njih, nema veceg fakina od ovog virtualnog. Samo vam bombe baca.![]()
Trebinjac.:
Zezam malo @OtelaAgentttB je napisao/la:Estagfirullah! Polahko brate,opasno je nekoga nazvati kafirom pa makar i u šali.A inshAllah,još manje od dva mjeseca do Ramazana.Allah nas poživio pa da ubiremo blagodati tog odabranog mjeseca. AMIN.Unofficialpage je napisao/la:Amin.AgentttB je napisao/la:Esselamu alejkum.Allah subhanehu we te'ala vam podario svako dobro u ostatku dana.
Ove godine imam društvo u Ramazanu, kad me je @Otelo izradio i otišao u čafire![]()
![]()
Cartman je napisao/la:Evo vidis sta se desava kad te nema moj Legendo, ovi balavci poput Donnia pocnu sirit svoje gay fantazije ovdje.![]()
Cartman je napisao/la:Djeca u skoli trebaju da uce o Legendi. Da vide da i najveci neradnici mogu postat vrijedni radnici i placat porez.
Treba li ti dres od rukometne reprezentacije ? Ovo ko tebi, jedinom bratu na forumu.legenda reala je napisao/la:selam braći ljevaku i Virtualu, šta vam treba
To moze samo Legenda napravit.Belmin6 je napisao/la:Ko bi rekao da ce @samo držati u potpisu citat @Cartmana.![]()
Legendo baš si legenda.
Ne gleda se od koga je, bitno je da valja.Belmin6 je napisao/la:Ko bi rekao da ce @samo držati u potpisu citat @Cartmana.![]()
Legendo baš si legenda.
bog s tobom u bosni se ne plaća porezCartman je napisao/la:Djeca u skoli trebaju da uce o Legendi. Da vide da i najveci neradnici mogu postat vrijedni radnici i placat porez.
zasto to radis ovom napacenom narodu ? kako mozes reci da izmedju ostalih i legenda ne placa porez. Srami se.DANTES je napisao/la:bog s tobom u bosni se ne plaća porezCartman je napisao/la:Djeca u skoli trebaju da uce o Legendi. Da vide da i najveci neradnici mogu postat vrijedni radnici i placat porez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.