Utakmice klubova iz BiH na TV-u

BlueSharks
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la BlueSharks » 15 apr 2010, 15:13

Eto i euromedia i BHT su digli ruke od "Derbi kola" i od danas je to definitivno stvar prošlosti... :|
Strauss Junior

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 apr 2010, 15:23

BlueSharks je napisao/la:Eto i euromedia i BHT su digli ruke od "Derbi kola" i od danas je to definitivno stvar prošlosti... :|
Vide ljudi da ne mogu protiv seljaka!I ocekujemo da nam fudbal i liga napreduju...
Treci put castimo

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 15 apr 2010, 15:24

...Rijesenje je da bude udruzenje premijerligasa i da onda TV kuce pregovaraju sa udruzenjem a ne sa svakim klubom ponaosb.Kada bi se tv kuce dogovorile sa tim nekim buducim udruzenjem premijerligasa onda bih mogle birati koju utakmicu da prenose.Ovako klubovi krse dogovor cim je neka jaka utakmica, nece da prenose.U sadasnjoj situaciji neka prenose samo one timove koji zele prenos pa makar to bilo i modrica -laktasi :D :?

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 apr 2010, 15:51

Hvala Bogu da ovo vise ne postoji , jer je dosadno u svakom kolu slusati kako neko ne da prenos ovako je najbolje :!:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 15 apr 2010, 16:31

BlueSharks je napisao/la:Eto i euromedia i BHT su digli ruke od "Derbi kola" i od danas je to definitivno stvar prošlosti... :|
naravno da su dignuli ruke ako klubovi nece da ih se prenosi, sada ce zadnja kola treba se nesto raditi... počevši od prvog pa do zadnjeg kluba na tablici... treba izaći u europu, spasiti se od ispadanja.... nažalost ali je tako :(
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 15 apr 2010, 16:35

Ma i bolje je, kada vidim sa koliko amaterizma BHT1 radi sportske programe a pogotovo sa bh fudbalom. Samo pogledat kako to radi HRT a kako BHT1 onda je jasno koliko se paznje pridodaje za nasu ligu. Sve se mora uklopit u njihovu ebenu programsku semu. Nemogu nista pomjerit za 10 min, a kamoli za drugi termin.
Republika Zenica

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 15 apr 2010, 16:42

Stvarno se.ru ovi nasi klubovi. Pa se poslije zale, nevaljaju sudije, nevalja savez, po meni su vise oni okrivi za ovakvo stanje u fudbalu nego savez

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 apr 2010, 16:45

eto sad mozemo slobodno ovu temu pod KLJUC :twisted:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 apr 2010, 16:49

"Čelik i Sarajevo promijenili su termine odigravanja utakmica koje smo trebali prenositi u naredna dva kola. Ponudili smo im alternativne termine, ali nisu ih htjeli prihvatiti. Očigledno je da klubovima nije u interesu da ovaj projekt opstane i zbog toga smo odlučili odustati od svega."
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 15 apr 2010, 16:53

Seyo_TM je napisao/la:"Čelik i Sarajevo promijenili su termine odigravanja utakmica koje smo trebali prenositi u naredna dva kola. Ponudili smo im alternativne termine, ali nisu ih htjeli prihvatiti. Očigledno je da klubovima nije u interesu da ovaj projekt opstane i zbog toga smo odlučili odustati od svega."
Nisu samo Čelik i Sarajevo problem. I Željo nam je isto radio, i drugi....
ovo je s drugog portala
Republika Zenica

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 apr 2010, 16:54

dubioza je napisao/la:Ma i bolje je, kada vidim sa koliko amaterizma BHT1 radi sportske programe a pogotovo sa bh fudbalom. Samo pogledat kako to radi HRT a kako BHT1 onda je jasno koliko se paznje pridodaje za nasu ligu. Sve se mora uklopit u njihovu ebenu programsku semu. Nemogu nista pomjerit za 10 min, a kamoli za drugi termin.
Upravo tako. dobar dio pored klubova, snosi i BH1 , ako oni nežele da svim snagam prenose utakmice, šta onda reći i za klubove.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 15 apr 2010, 16:55

Čim je došao na red mostarski derbi, nema prijenosa :lol:
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 15 apr 2010, 16:58

Seyo_TM je napisao/la:"Čelik i Sarajevo promijenili su termine odigravanja utakmica koje smo trebali prenositi u naredna dva kola. Ponudili smo im alternativne termine, ali nisu ih htjeli prihvatiti. Očigledno je da klubovima nije u interesu da ovaj projekt opstane i zbog toga smo odlučili odustati od svega."
...seyo seyo....pa kada si ti gledao da celik prenose kada je igrao u gostima...NIKAD...a kada smo igrali na bilinom prenosili su bruku puta....pa ne moze ni tako da se samo sa nekih stadiona moze prenositi...
Nema vise :P

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 apr 2010, 17:01

dubioza je napisao/la:
Nisu samo Čelik i Sarajevo problem. I Željo nam je isto radio, i drugi....
ovo je s drugog portala
koji drugi klubovi?

uvijek ista imena, odnosno ime, a to je sarajevo..

nisu htjeli sad prijenos celik-sarajevo a ni sarajevo - siroki..

i u jesenskom dijelu opet je jedan klub bio kriv, a to je sarajevo...

drugi manje vise mozda, ali uglavnom je sarajevo kenjalo..to se vidi...

edit: nek ide sve u pm...jedan korak naprijed pa 5 nazad kod nas.. :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 15 apr 2010, 17:04

jedino nesto lijepo iz ovog naseg fudbala je prestalo da funkcionise!!!!

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 15 apr 2010, 17:07

Stvarno seru ovi nasi klubovi pa nemoze BHT tako da pomjera svoju programsku semu kako oni misle i da li zna neko zbog cega su ovu tekmu u Zenici pomjerili i kad se uopste igra?
Ovo je krajnje neozbiljno od strane klubova ovo nisam ocekivao a posebno ne od kluba kao sto je Sarajevo.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 15 apr 2010, 17:11

TNT je napisao/la:Stvarno seru ovi nasi klubovi pa nemoze BHT tako da pomjera svoju programsku semu kako oni misle i da li zna neko zbog cega su ovu tekmu u Zenici pomjerili i kad se uopste igra?
Ovo je krajnje neozbiljno od strane klubova ovo nisam ocekivao a posebno ne od kluba kao sto je Sarajevo.

...tekma u zenici je pomjerena zbog koncerta na 18:00 h...ovako u 20:00 h je bila zakazana tekma i koncert....ako uzmemo u obzir da se u isto vrijeme ocekuje oko 10000 ljudi na dva razlicita mjesta i uz to dolazak navijaca iz sarajeva....sad zamisli koliko ti je drotova potrebno da to fino organizujes.....
Nema vise :P

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 15 apr 2010, 17:24

flash je napisao/la:
TNT je napisao/la:Stvarno seru ovi nasi klubovi pa nemoze BHT tako da pomjera svoju programsku semu kako oni misle i da li zna neko zbog cega su ovu tekmu u Zenici pomjerili i kad se uopste igra?

...tekma u zenici je pomjerena zbog koncerta na 18:00 h...ovako u 20:00 h je bila zakazana tekma i koncert....ako uzmemo u obzir da se u isto vrijeme ocekuje oko 10000 ljudi na dva razlicita mjesta i uz to dolazak navijaca iz sarajeva....sad zamisli koliko ti je drotova potrebno da to fino organizujes.....
Tekma pomjerena zbog nekog koncerta, i to ako se nevaram rijec je o nasem Zelji Samardzicu ?
Mislim svaka cast Zelji ali pomjerati jedan derbi kako odgovara klubu i policiji zbog nekog koncerta je vise vec neozbiljno. Nemoze BHT tako praviti program i pomjerati stvari u par dana sta je vama ljudi.
Ako nemogu da organizuju jednu tekmu i neku cajku u isto vrijeme onda neznam uopste za sta je policija sposobna i klub.
Mi smo takav narod samo seremo na nekoga ako ista pokusa da uradi tipa 'ta ce on ebes to.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 apr 2010, 17:29

Mozda bi najbolje bilo sad preko ljeta kad bude pauza,fino se Euromedia,BHT sastanu sa predstavnicima svih klubova u ligi,i fino naprave se ugovori oko prenosa,potpisu,ko prekrsi ugovor,zna se...Ne znam da li postoji takva opcija,ali bolje imati 6 klubova sa potpisanim ugovorima da se zna da nece ispaliti,nego ovako sve na vrat na nos.
Treci put castimo

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 apr 2010, 17:29

sa Zeljom je prvo istekao ugovor!!!
pa su onda ponudili premalo novca!!!
ja sam onaj post postavio radi pitarskog postenja...struci im neodgovaraju kamere, to javno kazu i sada pomjeraju termine i ne prihvataju alternative...
I stisnu spomenuti Nijaza, Zelju i ostale klubove..."vojnik o skracenju....pitar o postenju"
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Hrammm1921, Venom i 19 gostiju.