Ma brate, mislim da su ovdje svi poeni sto je dao u ovoj sezoni. Bas se nije uklopio tamo, sto mi nikako nije jasno. Fizicke predispozicije dosta dobre, sut isto tako... Ne kontam kako nije mogao bar 6-7 poena u prosjeku da biljezi.Bassha je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
http://www.draftexpress.com/article/201 ... Buza-4909/" onclick="window.open(this.href);return false;
intervju sa buzom. izmedju ostalog je najavio odlazak iz bh lige na ljeto.
intervju sa buzom. izmedju ostalog je najavio odlazak iz bh lige na ljeto.
sta je sa ilicem iz varde, momak razvaljuje...da li ce igrati za nas?
- sigurnoable
- Kontakt:
http://basketball.realgm.com/player/Ama ... mary/48925" onclick="window.open(this.href);return false;kobe24 je napisao/la:Ma brate, mislim da su ovdje svi poeni sto je dao u ovoj sezoni. Bas se nije uklopio tamo, sto mi nikako nije jasno. Fizicke predispozicije dosta dobre, sut isto tako... Ne kontam kako nije mogao bar 6-7 poena u prosjeku da biljezi.Bassha je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jako slabo statistika ali uzmi u obzir da je najmladji u timu tako da aBd za koju godinu ce se razviti u igracinu. Kad ga gledas na ovo snimku koliko je covjek bolje gradjen od vecine igraca, ima prave predispozicije da bude igracina, nas buduci Teletovic ako bude imao malo srece.
daleko je on od teletovica. igraci kao mirza se izdvajaju vec u mladjim kategorijama, a alibegovic ni u nasoj reprezentaciji nije najbolji
Jel Darko Cojic, trener u mladjim kategorijama u Buducnosti iz Bijeljine, presao u nas kosarkaski savez ? Kolko sam cuo, on je stvorio vecinu ovih kosarkasa u RS koji su igrali za mlade reprezentacije Srbije.
Jeste ...Epidaurus je napisao/la:Jel Darko Cojic, trener u mladjim kategorijama u Buducnosti iz Bijeljine, presao u nas kosarkaski savez ?

Onda bi se znaci moglo ocekivat da onaj mali Nikola Djakovic za nas zaigra ? On je iz Buducnosti isto
Što se Alibegovića tiče... Statistika na prvoj godini NCAA ne mora ništa da znači. Bilo je današnjih NBA zvijezda, koje se nisu snalazile na samom početku... Dok sve to dođe na svoje. Veliki je potencijal i ne sumnjam da će ga pokazati.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
-
- Kontakt:
Čuj jel prešao u naš savez. Nije nikad ni bio ni u našem ni u njihovom savezu. Čovjek ima klub i pravi igrače i gleda šta je najbolje za njihov razvoj. Harun je u dobrim odnosima i sa njim i sa njegovom suprugom, inače bivšom košarkašicom Želje. Imali su ljudi kako sam čuo i par loših iskustava sa selektorima i klubovima iz Srbije, ali osnovni cilij i im je proizvodnja igrača. Zbog toga i usmjeravaju dobar dio djece kod nas. Poštuju i želje igrača ali im sugerišu da mu je bolje kod nas npr nego u Srbiji koja ima još tri takva. Đaković bi trebao igrati za nas ali ljudi prate sve. Ko je selektor koje selekcije, kakva j psihologija tog trenra i sl. Ne bi me iznenadilo da recimo smatraju da Hala trenutno nije dobar izbor za Djakovića pogotovo jer je ovaj 2000 a kod Hale Musa drlja loptu 90% vremena kad nema Sikiraša. Kad je SIkiraš tu ona je 75% lopta kod njega.bandit je napisao/la:Jeste ...Epidaurus je napisao/la:Jel Darko Cojic, trener u mladjim kategorijama u Buducnosti iz Bijeljine, presao u nas kosarkaski savez ?
Pa dobro drljaju sad i Musa i Sikiras,al zato ce Djakovic isto to raditi sledece godine jer ce bit glavni igrac gledajuci ostale talente u 2000 godistu koji ce igrat za nas on je daleko iznad njih.zaboljisportuBiH je napisao/la:Čuj jel prešao u naš savez. Nije nikad ni bio ni u našem ni u njihovom savezu. Čovjek ima klub i pravi igrače i gleda šta je najbolje za njihov razvoj. Harun je u dobrim odnosima i sa njim i sa njegovom suprugom, inače bivšom košarkašicom Želje. Imali su ljudi kako sam čuo i par loših iskustava sa selektorima i klubovima iz Srbije, ali osnovni cilij i im je proizvodnja igrača. Zbog toga i usmjeravaju dobar dio djece kod nas. Poštuju i želje igrača ali im sugerišu da mu je bolje kod nas npr nego u Srbiji koja ima još tri takva. Đaković bi trebao igrati za nas ali ljudi prate sve. Ko je selektor koje selekcije, kakva j psihologija tog trenra i sl. Ne bi me iznenadilo da recimo smatraju da Hala trenutno nije dobar izbor za Djakovića pogotovo jer je ovaj 2000 a kod Hale Musa drlja loptu 90% vremena kad nema Sikiraša. Kad je SIkiraš tu ona je 75% lopta kod njega.bandit je napisao/la:Jeste ...Epidaurus je napisao/la:Jel Darko Cojic, trener u mladjim kategorijama u Buducnosti iz Bijeljine, presao u nas kosarkaski savez ?
Opet kazem ocekujem Darija sledece godine da vodi kadetsku pogotovo ako ova generacija na ljeto izbori svjetsko U17 prvenstvo..
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Koju poziciju igra taj Djakovic i što se tiče talenta, sa kim ga otprilike možemo usporediti?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
Od ovih velikih talenta smo nazalost vec izgubili ceranica, izgleda i ilica i mladjeg dreznjaka... Moramo se jos jace boriti za nasu djecu, jer ce ova generacija 1999/2000. Godiste biti jako talentirana, i tu moramo da "grabimo" tj cuvamo i nedamo sa svim snagama.
(Pomislite da u kadetima uz musu, sikirasa, gegica, mutica,... Imamo i marica, baju, colaka, planinica, hujica i kerica. E da se to makar u ovoj mladjoj generaciji nebi desilo treba se boriti jos vise i pogotovo hladne glave (iskljucitu sujetu) se baciti u akciju.
(Pomislite da u kadetima uz musu, sikirasa, gegica, mutica,... Imamo i marica, baju, colaka, planinica, hujica i kerica. E da se to makar u ovoj mladjoj generaciji nebi desilo treba se boriti jos vise i pogotovo hladne glave (iskljucitu sujetu) se baciti u akciju.
Koliko igraca ide na pripreme kadetske reprezentacije ? Cuo sam da ce se igraci okupiti u Travniku radi nekog turnira, a taj turnir je u sklopu tih priprema za evropsko prvenstvo A divizije.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
[youtube][/youtube]
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
U pobjedi Sparsa Buza je imao ucinak od 20p(3/4 slobodna, 4/9 za dva, 3/8 za tri), 13sk ( 2 off ), 5ast, 2st 

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Sulejmanovic i djedovic na bht-u
[youtube][/youtube]UnSub je napisao/la:Sulejmanovic i djedovic na bht-u
Divota! A, moram priznati da nisam ravnodušno slušala Emirovog oca. Djeluje jako dobar čovjek.
Sretno momci, Bog će dati da ostvarite svoje ciljeve!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
BaDa12 je napisao/la:Divota! A, moram priznati da nisam ravnodušno slušala Emirovog oca. Djeluje jako dobar čovjek.
Emir i njegov stari, ali i brat su nevjerovatno dobre osobe. Jednostavno što kažu, duše od ljudi.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 14 gostiju.