-Nemam nista zamjerit ni igracima niti odovicu koji je izvukao 110% iz ove ekipe. Mnogi su nas otpisali od titule vec u 10om kolu, a eo mi smo u igri ostali gotovo do samog kraja
-Za nesto vise fale igraci poptu zebe ili bekrica za koje trenutno nemao sredstava i to je kraj svake price. Zato smo uspjeli stabilizovat klub, progurat nase mlade igrace koji tesko da bi dosli do izrazaja da smo ganjali neka pojacanja i sto je najvaznije imamo ono sto niko u ligi nema. Nasi igraci u ekipi glavni, a opet u vrhu
-Idemo momci do kraja jako i borbeno kao i do sada, ja jos jedino ocekujem da na derbiju izadjemo ako nista ne porazeni, evropa je valjda sigurna sumnjam da ce olimpic i borac moc nesto vise u kupu...i haj da se ne lazemo sad da pitari ne osvoje. Koliko smo mi jaki pogledajte samo sta oni imaju pa meda ne mogu...
-Danasnja utakmica se nije mogla dobit....Hasanovicev promasaj, pa crveni karton, bez podrske publike, tuga na stadionu,,, nismo mogli vise. Mogli smo al na srecu međutim previse smo tekmi u prvom dijelu dobili tako. Sloboda imala jednu sansu onu u prvom koju nisu zabili i na kraju daju go iz nase greske i majstorije zebe. Svaka mu cast na tome sto nije proslavio go, pravi profesionalac i covjek koji puno dao nasem klubu
Ostaje zal na kraju sigurno zbog ovih kikseva, ali doce i nase vrijeme. Titula smo se naosvajali tako da nisam tolko nestrpljiv samo polako i lagano sa vjerom u nas klub i nasu djecu. VOLIM TE ZELJO 1921.