Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Re: Champions League 2014/15
Sem dajvanja penalda ništa posebno 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tvrd i poprilicno dosadan mec u Madridu sa nesto jacim pritiskom Reala ali jalovim pritiskom iako su imali nekoliko konkretnih prilika, pogotovo ova Ronaldova od prije nekoliko minuta.
Sve mi ovo govori da cemo gledati jos jedne produzetke pa i penale osim ako Simeone ne odluci da malo napadne te se Ronaldo uozbilji i pocne iskoristavati prilike.
Sve mi ovo govori da cemo gledati jos jedne produzetke pa i penale osim ako Simeone ne odluci da malo napadne te se Ronaldo uozbilji i pocne iskoristavati prilike.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
"Atomski" fudbal nakon prvog poluvremene 
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovaj Kondogbia je igračina. Mislim da je Juventus imao sreće što nije sviran faul kad je on oboren, ne znam jel bilo u 16 ili van ali...
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Kad god je nervozan ili rezultatski deficit takav je.SteveHeighway je napisao/la:Zar je moguce da ronaldo ovoliko kuka prilikom svakog duela jbt kakav picic
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Odg: Champions League 2014/15
Tvrd i poprilicno dosadan mec u Madridu sa nesto jacim pritiskom Reala ali jalovim pritiskom iako su imali nekoliko konkretnih prilika, pogotovo ova Ronaldova od prije nekoliko minuta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Kako stoji Juve? Gledam ovaj madridski fudbalski derbi i fakat preslikana prošla utakmica. Možda bi ovaj Ronin promašaj mog'o Carla poslat' na biro ? 
Dobro te @Omšo, ne moraš 2x, uredu je.
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 22 apr 2015, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- bavaracmujo
- Kontakt:
Oslabljen real i dosadni atletiko ovo je patnja od tekme, simpatican je ovaj atletiko al igraju dosadno ustvari nikako, ljudi kritikuju jozu i plavce radi nikake igre al ovo je fuj nadam se prolasku reala jer ovo od atletika je dosadno dosadno i dosadno. Laktaju se bez ikakve potrebe ide ovo na penale i popisani od kriticara iker ce da se opet proslavi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Odg: Champions League 2014/15
Neki problem sa forumom mi je konstantno prisutan pa se omakne da nekad postavim isti post vise od jednom.Centre forward je napisao/la: Dobro te @Omšo, ne moraš 2x, uredu je.
I tako definitivno potvrđeno pravilo o promjeni nositelja grupa. Gonna be zanimljivo od sljedeće sezone
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Grozan fudbal u Madridu. Zanimljvije mi je gledat Pinkove Zvezde od ove utakmice. Ovdje 99% penali, ne vidim da ovdje iko može gol dati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
s tim sto mourinhu dovedu koga god pozeli i moze igrati stil kakav god zeli, dok atletico ima budjet kao everton i opet pronadju nacin da osvoje la ligu i dodju do finala lige prvaka..bavaracmujo je napisao/la:simpatican je ovaj atletiko al igraju dosadno ustvari nikako, ljudi kritikuju jozu i plavce radi nikake igre al ovo je fuj
ser del barça es el millor que hi ha !
Monako jako agresivan,strašan presing rade i lagano osvajaju loptu no kad treba prema naprijed nešto uraditi to vec ide teško da ne kažem nikako,.Bilo je par opasni situacija pred golom i jednih i drugih,Juve ceka svoju šansu iz kontri ali prije ce ih docekati nakon neke pogreške odbrane Monaka kojih je vec bilo..
Šteta što ce ovaj dvomec vjerovatno odluciti nepostojeci penal na Juve Areni no Monako opet pokazao da su sasvim dobra ekipa,organizovana i fizicki jako spremna.
Juveu nedostaje Pogba definitivno,on radi dobro u oba pravca,nisu me oduševili ali na dobrom su putu da osiguraju polufinale a to je na kraju i najbitnije,.
Valjda Monako utrpa nekako taj prvi gol pa da vidimo onda reakciju Juventusa
Ocekujem Berbatova u nastavku,stari je to lisac,.
Šteta što ce ovaj dvomec vjerovatno odluciti nepostojeci penal na Juve Areni no Monako opet pokazao da su sasvim dobra ekipa,organizovana i fizicki jako spremna.
Juveu nedostaje Pogba definitivno,on radi dobro u oba pravca,nisu me oduševili ali na dobrom su putu da osiguraju polufinale a to je na kraju i najbitnije,.
Valjda Monako utrpa nekako taj prvi gol pa da vidimo onda reakciju Juventusa
Ocekujem Berbatova u nastavku,stari je to lisac,.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Istina!Scof1eld je napisao/la:s tim sto mourinhu dovedu koga god pozeli i moze igrati stil kakav god zeli, dok atletico ima budjet kao everton i opet pronadju nacin da osvoje la ligu i dodju do finala lige prvaka..bavaracmujo je napisao/la:simpatican je ovaj atletiko al igraju dosadno ustvari nikako, ljudi kritikuju jozu i plavce radi nikake igre al ovo je fuj
Sta bi vi da svi igraju lijepo i isto? Pa tek onda ne bi bilo zanimljivo. Meni se dopada stil atletica,sampionska igra i borba.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Monaco im je poklonio loptu par puta ali nisu znali zabiti. Nekako su mi domaći konkretniji, nadam se barem jednom golu i neizvijesnoj završnici.Centre forward je napisao/la:Kako stoji Juve? Gledam ovaj madridski fudbalski derbi i fakat preslikana prošla utakmica. Možda bi ovaj Ronin promašaj mog'o Carla poslat' na biro ?
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Monaco ostecen za penal u 1. pol 
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Klaun Chicharito samo mase rukama lafo dize publiku a lik igrac manje na terenu 
Inače, u Monaku je sve sem dosadna utakmica, barem meni.
- BluesForever
- Kontakt:
Real se pati protiv Atletica,postavlja se onda pitanje šta bi im onda uradile ekipe poput Bayerna i Barselone.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Nebi bas reko da se pate. Jaci su od Atletica. Ocekujem ovdje minimalnu pobjedu kraljeva. Ne kontam sto izbaci Simeone GriezmannaBluesForever je napisao/la:Real se pati protiv Atletica,postavlja se onda pitanje šta bi im onda uradile ekipe poput Bayerna i Barselone.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.