Drugi zuti je bio, ali da ga nije svirao nitko se te situacije ne bi ni sjecao.
Dakako da zelim cigane u polufinalu da im uzmemo sve ispred ociju
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Pogodil se ikadPoliceman je napisao/la:PROGNOZA
Monaco - Juventus 1-2
Real Madrid - Atletico Madrid 1-1
Kontam isto ovo napisatiSteveHeighway je napisao/la:Chicarito isti santigao iz filma gol
Pametuglavu je napisao/la:Pogodil se ikadPoliceman je napisao/la:PROGNOZA
Monaco - Juventus 1-2
Real Madrid - Atletico Madrid 1-1
Chinaglia je napisao/la:najbolje od svega je što će Juve ispast', dosta im je bilo sreće u žrijebu u vidu Dortmunda i Monaca
sad je svejedno koga će izvuć'
messilla je napisao/la:Da ga je bar zvekno kako dolikuje...
Pa i jer je slabiji od ostala dva. Ali svakako može zavarati Monaco ili BvB, iako je Juve prošao primajući jedan nesretan gol od Reusa na pad Chiellinia ničim izazvanog, ostala 3 meča 1/8 i 1/4 finala praktično protivnici nisu imali šuta. Samo 2 poraza i to relativno nezaslužena od Olya i Atletica, oba po 1-0, dakle, teško je dobiti u hendikepu ovaj tim.messilla je napisao/la: Ali jasno je da svi priželjkuju Juve zbog neuvjerljivog dvomeča protiv Monaca.![]()
Koliko god čudno zvučalo djeluje mi da su povrede Reala izazvale kontraefekat kod Simeona koji ovaj put nije znao šta očekivati. U prethodnim utakmicama je tačno znao kako će Ancelloti igrati, večeras nije i ostao je zatečen, nije imao pravi odgovor nego je šablonski ubacivao igrače. Chicharito koji igra na granici offsajda umjesto Benzeme koji je istina savršen tehničar ali trom za razliku od meksikanca, večeras je po meni to presudilo.Donnie Darko je napisao/la:Cholo me razocarao u ovom dvomecu, zasluzeno je ispao. Bez ideje u napadu, bez prave sanse u 180 minuta, jbg ne mozes tako u polufinale preko reala.
Oliver Torres ce im strasno znaciti vec u sljedecoj sezoni.
meni je svejedno kako ćete ispast', samo da ispadneteHeavensWonder je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:najbolje od svega je što će Juve ispast', dosta im je bilo sreće u žrijebu u vidu Dortmunda i Monaca
sad je svejedno koga će izvuć'![]()
![]()
Ispadamo s obrazom... Vi Lacijali znate kako je to. Ustvari, ne znate![]()
I ja imam takav osjećaj.IlCapitano je napisao/la:Barcelona - Bayern
Real - Juventus
Sta ih je sudija pogurao.....propuh je napisao/la:Nema mi mrze ekipe od ovog Reala, pored svih para i igraca koje imaju uvijek ali bas uvijek im sudije moraju pomagati i gurati ih![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.