FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

bekrija1990

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la bekrija1990 » 15 apr 2010, 15:26

blablabla je napisao/la:
bekrija1990 je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:A sad rastereceno u meč sa željezničarom na Grbavici nemamo šta izgubiti a jako puno možemo dobiti .
Kako ba nemate sta izgubiti, kada ste od prvog kola u vrhu i oznaceni kao glavni kandidat za titulu :? , a Zelju niko ozbiljno nije shvatao niti na polusezoni :?: Situacija je obratna i nema potrebe da pilis naopako, kada je sve jasno :arrow: sa porazom vi puno, puno gubite...
ne shvatas da pojedinim titula BiH nije vazna ;)
Ne radi se o tituli kao objektu ili reprezentu nekoga ili necega, nego o cinjenici da si prvi, a svi ostali iza tebe. Ako to nije cilj takmicenja, onda fakat ne znam sta je :o

I Borcu, kao i svima ostalim to bi trebao biti cilj, a titulu i ne moras staviti u vitrinu ako je ne osjecas svojom. Ipak, mislim da i trener Borca, kao i navijaci pile naopako, s obzirom na Zeljinu formu.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 15 apr 2010, 15:28

Skontao sam i ja :)

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 15 apr 2010, 15:29

gavra je napisao/la:Skontao sam i ja :)
& ' $ " &, па ' своју ". :lol:
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 apr 2010, 15:35

eh još sam zaboravio, onog Jovanovića pod obavezno dovesti na ljeto, kakva je ono igračina...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 15 apr 2010, 15:37

zorz je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:
nasborik je napisao/la:Ma to je glubost sto pisu na sportsport.ba da nigdje nije bila podrska od 5 autobusa na gostovanjima, bilo ih je i vise, znam da mi je drug sto je u navijackoj grupi Lesinari rekao da je u Prijedor islo 5 ili 6 autobusa
u prijedor je islo 3 busa al prepuna skoro pa po 100 ljudi u busevima ;)
A vala iskreno sto se mene tice ,ja bih volio da vas dodje milja i svi na istok ? pa neka pobjedi bolji u svemu?
ocigledno do ni jedan od vas dvjice nije isao na to gostovanje...zato ne pisite o tim stvarima...tema je ipak borac...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 15 apr 2010, 15:41

gavra je napisao/la:slika
dobra je slika samo nije 19.4. nego 17.4. ispravi da ne bi neko zakasnio :)

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 15 apr 2010, 15:47

eto, ako vas dolazi pet autobusa fino, ne pamtim da je bilo više na Grbavici ;) ;) za to svaka čast...
samo bih poželio da ne bude problema i nereda jer baš ko što na ss.ba kažu: ovo je prilika da se pokažemo u dobrom svjetlu... koliko sam upoznat fino ce te biti primljeni bez ikakvih namjera da se izazove incident ;) ;) welcome to Sarajevo :mrgreen: :lol: ;)
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 15 apr 2010, 15:48

dobra je slika samo nije 19.4. nego 17.4. ispravi da ne bi neko zakasnio :)
Haha nisam ni skontao, ma nisam je ja ni radio naletio slucajno na internetu,svidjela mi se fora :)

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 15 apr 2010, 15:50

Željoman je napisao/la:eto, ako vas dolazi pet autobusa fino, ne pamtim da je bilo više na Grbavici ;) ;) za to svaka čast...
samo bih poželio da ne bude problema i nereda jer baš ko što na ss.ba kažu: ovo je prilika da se pokažemo u dobrom svjetlu... koliko sam upoznat fino ce te biti primljeni bez ikakvih namjera da se izazove incident ;) ;) welcome to Sarajevo :mrgreen: :lol: ;)
sumnjam da ce biti nereda...jer treba imati u vidu da ce zeljo za par dana gostovati u bl... e sad jedino ako uzmemo 3 boda...pa se malo isfurate... ;)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 15 apr 2010, 15:54

radebl je napisao/la:
Željoman je napisao/la:eto, ako vas dolazi pet autobusa fino, ne pamtim da je bilo više na Grbavici ;) ;) za to svaka čast...
sumnjam da ce biti nereda...jer treba imati u vidu da ce zeljo za par dana gostovati u bl... e sad jedino ako uzmemo 3 boda...pa se malo isfurate... ;)
kakve veze ima ako mi gostujemo u bl :?: :roll: Nemoj zaboraviti da cete vi opet doci u Dolinu cupova,akBgda u revans utakmici kupa.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 apr 2010, 15:58

scorpion je napisao/la:
radebl je napisao/la:
kakve veze ima ako mi gostujemo u bl :?: :roll: Nemoj zaboraviti da cete vi opet doci u Dolinu cupova,akBgda u revans utakmici kupa.
Ma hajmo se sad svi pobit ja o čemu vi na forumu raspravljate,a Borcu želim puno sreće u EL sljedeće godine :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 15 apr 2010, 16:01

Nema rasprave,sto se tice vecine navijaca,bit cete korektno docekani,bas onako kako docekamo i ostale,sretan vam put do Sarajeva,ali cemo vam isto tako pozeljeti sretan put i nazad ka BL,ali praznih saka,nadam se 8-)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 apr 2010, 16:04

Bice muk na Grbavici u subotu! :lol:
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 apr 2010, 16:10

tatamata je napisao/la:Bice muk na Grbavici u subotu! :lol:
Dule Savić...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

IskusniBorcevac
Kontakt:

Post Postao/la IskusniBorcevac » 15 apr 2010, 17:02

U subotu ce nasa Banja Luka biti najpametniji grad u BiH. A znate li zasto?
Otkaceni za nasim Borcem ce biti na Grbavici, kao i ja :lol:

otok
Kontakt:

Post Postao/la otok » 15 apr 2010, 17:34

ja mislim da su brojniji bili u laktasima :D

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 15 apr 2010, 18:27

otkud vi znate da ce biti 5 buseva kada se prijave za utakmciu primaju do sutra navece

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 15 apr 2010, 18:39

& ? je napisao/la:otkud vi znate da ce biti 5 buseva kada se prijave za utakmciu primaju do sutra navece
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-34716.htm
ss.ba - brzi od svjetlosti... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 15 apr 2010, 18:42

Isnar je napisao/la:
& ? je napisao/la:otkud vi znate da ce biti 5 buseva kada se prijave za utakmciu primaju do sutra navece
ovo je necije nagadjanje ili je mozda ogranicen broj da samo 500 navijaca moze doci

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 15 apr 2010, 18:51

& ? je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
ovo je necije nagadjanje ili je mozda ogranicen broj da samo 500 navijaca moze doci
realno, vise od 500 vas nece doci

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.