Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- IlFantasista
- Kontakt:
Re: Champions League 2014/15
Juventus je definitivno autsajder, ali izuzetno kvalitetan autsajder i gledajući igre tokom čitave sezone mislim da su zaslužili mjesto u polufinalu.
Allegri će na raspolaganju u oba meča imati najjači sastav jer nema suspendovnih igrača, a i vraća se Pogba. Iskreno mislim da je 1/4 finale maksimum ove ekipe, ali eto sportski se nadati.
Volio bih da igramo protiv Barce jer smo u prošle dvije sezone igrali protiv Bayerna i Reala...
Allegri će na raspolaganju u oba meča imati najjači sastav jer nema suspendovnih igrača, a i vraća se Pogba. Iskreno mislim da je 1/4 finale maksimum ove ekipe, ali eto sportski se nadati.
Volio bih da igramo protiv Barce jer smo u prošle dvije sezone igrali protiv Bayerna i Reala...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pogbine šanse da zaigra prvu utakmicu su jako male, meč je za 14 dana, a doktori mu daju 20. Vidjet će se.IlFantasista je napisao/la:Allegri će na raspolaganju u oba meča imati najjači sastav jer nema suspendovnih igrača, a i vraća se Pogba.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- schweinsteiger
- Kontakt:
Joj koliko je meni onaj Ronaldo smijesan 
Asistirao Hernandezu u zadnjoj milisekundi i to samo zato sto nije nikako mogao uputit sut na gol i nakon sto je Hernandez pogodio ustade cojk i poce skakat i sam slavit,kao da je on zabio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Asistirao Hernandezu u zadnjoj milisekundi i to samo zato sto nije nikako mogao uputit sut na gol i nakon sto je Hernandez pogodio ustade cojk i poce skakat i sam slavit,kao da je on zabio
#miasanmia
Kad nije slavio Ramosov gol u finalu, nije valjao. Sad kad slavi gol za prolaz, opet ne valjaschweinsteiger je napisao/la:Joj koliko je meni onaj Ronaldo smijesan
ronaldo je prošle godine u finalu pokazao kakav je igrač: ekipa vodi 3-1 u 116. min i on postigne četvrti gol iz penala i skida majicu i slavi gol ko da u životu gola dao nije;schweinsteiger je napisao/la:Joj koliko je meni onaj Ronaldo smijesan
Asistirao Hernandezu u zadnjoj milisekundi i to samo zato sto nije nikako mogao uputit sut na gol i nakon sto je Hernandez pogodio ustade cojk i poce skakat i sam slavit,kao da je on zabio![]()
da vam uporedim to je isto kao da sad neka tri momka udaraju nekog dedicu i onda pridjem ja, nabijem dedu nogoom u glavu i još se popišam po njem..
Momci, ja cu vam reci neke cinjenice
Dakle, Messi nije zabio gola u četvrtfinalu (jer su punili Suarez u prvoj, a Neymar u drugoj) - a to znaci samo jedno:
da ce neko nayebati u polufinalu
posebno iz razloga- jer i Ronaldo pritišće sa svojim golovima u LP i želi prvo mjesto, a to Lionel ne može dozvoliti sebi.
zato trebate dva puta razmisliti želite li Barcu za protivnika
Dakle, Messi nije zabio gola u četvrtfinalu (jer su punili Suarez u prvoj, a Neymar u drugoj) - a to znaci samo jedno:
da ce neko nayebati u polufinalu
zato trebate dva puta razmisliti želite li Barcu za protivnika

bestia negra
schweinsteiger je napisao/la:Joj koliko je meni onaj Ronaldo smijesan

Vazda je imo smjesne proslave
Ma Bogu plakati, al et. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa trebao je pokazati crveni vec u 48. sekundi, joj sudija

- anonymousHD
- Kontakt:
Haters gonna hate.
Slavio je gol, asistenciju, prolaz dalje, šta tu ne valja?
Muller, glupson, slavi što je Real Madrid dobio Atletico, pa nikome ništa.
Neka slavi i u petak kad Real Madrid izvuće Bayern.
I Felix igrač utakmice? Za onakav start, Pepe je dobio crveni karton, s toga ššš.
Slavio je gol, asistenciju, prolaz dalje, šta tu ne valja?
Muller, glupson, slavi što je Real Madrid dobio Atletico, pa nikome ništa.
Neka slavi i u petak kad Real Madrid izvuće Bayern.
I Felix igrač utakmice? Za onakav start, Pepe je dobio crveni karton, s toga ššš.
- JamesJoyce
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Četiri kluba sa najviše polufinala u Euro kupovima:rio_Ferdy88 je napisao/la:
Real 31
Barca 30
Bayern 25
Juve 22
Po dva italijanska i dva španska trenera u četvrtfinalu
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ciganska ekipa da ne moze bit veca. Fuj. Uvijek navijam za autsajderi i to, ali ovi su mi toliko odvratni da ih ne mogu ocima gledat.JamesJoyce je napisao/la:
Pazi ovog djubre Godina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- SteveHeighway
- Kontakt:
Nista posebno,sta je ramos radio mandzi u prvoj utakmici. Ali,opet bolje i ovo nego dajvanje i pickasto valjanje 90 minuta sto su vcrs radili samoprozvani kraljevici.JamesJoyce je napisao/la:
Pazi ovog djubre Godina.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Imalo bi to sve smisla da to kaze navijac nekog eminentnog, vrhunskog kluba, a ne raspalog Liverpoola. Kad Aston Villu mognete pobijediti, dodji diskoutovati o aktuelnom prvaku Evrope i ovogodisnjem polufinalisti 
- SteveHeighway
- Kontakt:
Kakve veze ima za koga navijam bgt ? Jesi ti glup toliko da ne mozes vidjeti kako moj post nema nikakve veze sa tim za koga ja navijam ili se samo pravis jer nemas argumenata?
Cinjenica da su se veceras igraci reala valjali po terenu kao pickice i opet kazem to nema veze sto navijam za raspali liverpool.
Ovo sto si ti rekao dovoljno govori o tebi i tvom izboru kluba za koji navijas djecace. Sad baci drkicu na ronalda i na spavanac
Cinjenica da su se veceras igraci reala valjali po terenu kao pickice i opet kazem to nema veze sto navijam za raspali liverpool.
Ovo sto si ti rekao dovoljno govori o tebi i tvom izboru kluba za koji navijas djecace. Sad baci drkicu na ronalda i na spavanac
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Nema mi nista gluplje od ove velikopremjerligaske spike kako se u Engleskoj igra pravi fudbal a igraci Reala i Barce su p.i.c.k.i.c.e
Kazes valjali se ? Da malo razlislis kakv fudbal igraju ovi klosari ? Da malo razmislis da namjerno idu udarit igraca i po mogucnosti ga povrijedit (najbolji primjer kad je Garcia bez ikakvog razloga Varanea udario, trebo je klosar crveni dobit) ? To da sam glup ne bih da komentarisem, imam bar malo opce kulture, a i sasvim dovoljno inteligencije da rasprave ne spustam na licni nivo. Ako se tebi ne svidja "valjanje i previjanje" ti slobodno uzivaj u strasnoj engleskoj ligi i nezgodnim gostovanjima kod Stokea ili Sunderlenda i ostalim poslasticama hamalske lige 
I da, navijam za najveci klub svijeta od 2003. godine i utakmice Lige prvaka protiv Milana. 3-1 bijase za Madrid, veliki Raul tada potopi Milan sa 2 gola, Guti dade 3. gol a Rivaldo bijase strijelac za Milan.
I da, navijam za najveci klub svijeta od 2003. godine i utakmice Lige prvaka protiv Milana. 3-1 bijase za Madrid, veliki Raul tada potopi Milan sa 2 gola, Guti dade 3. gol a Rivaldo bijase strijelac za Milan.
Zadnja izmjena: Epidaurus, dana/u 23 apr 2015, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
SteveHeighway je napisao/la:Kakve veze ima za koga navijam bgt ? Jesi ti glup toliko da ne mozes vidjeti kako moj post nema nikakve veze sa tim za koga ja navijam ili se samo pravis jer nemas argumenata?

- SteveHeighway
- Kontakt:
Nemam ni ja namjeru da se svadjam sa tobom. Inicirao sam na to kako se pravis da si glup u nedostatku argumenata tako da to nije vrijedjanje.
Normalno da u premierligi ima dajvanja svaka liga ga ima,nigdje nisam napisao da to rade samo igraci reala. Ja sam samo rekao kako sam vcrs toga previse opazio te da je ronaldo u svakom duelu u kojem je ostao bez lopte trazio faul sto je obiljezje jednog picica u savremenom svijetu fudbala.
Nakon vaseg prolaza vcrs rekao sam da je nezasluzen a nije,zasluzeno ste prosli samo je mene razocarao ovakav pristup igri vecine igraca reala pa sam zustro reagovao.
Zivio.
@Mozambik ma iskreno me zaboli za obje ekipe,prosla je ekipa koja je vise pokazala u dvomecu uz mali poguranac sudije.
Normalno da u premierligi ima dajvanja svaka liga ga ima,nigdje nisam napisao da to rade samo igraci reala. Ja sam samo rekao kako sam vcrs toga previse opazio te da je ronaldo u svakom duelu u kojem je ostao bez lopte trazio faul sto je obiljezje jednog picica u savremenom svijetu fudbala.
Nakon vaseg prolaza vcrs rekao sam da je nezasluzen a nije,zasluzeno ste prosli samo je mene razocarao ovakav pristup igri vecine igraca reala pa sam zustro reagovao.
Zivio.
@Mozambik ma iskreno me zaboli za obje ekipe,prosla je ekipa koja je vise pokazala u dvomecu uz mali poguranac sudije.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.