FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Amar_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Amar_TM87 » 15 apr 2010, 14:56

Seyo_TM je napisao/la:slika
Seyo ti si mi idol :D :D :D

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 15 apr 2010, 15:07

MaliMemo je napisao/la:
Borac će imati veliku podršku na Grbavici

Derbi PL u subotu će odigrati Željezničar i Borac. Nakon sjajnih igara Željezničara u subotu se na Grbavici očekuje rekordna posjeta, no pored velikog broja domaćih navijača, ogromnu podršku u ovom duelu trebali bi imati i izabranici Zorana Marića.

Naime, banjalučki Borac nakon mnogo godina nalazi se u vrhu bosanskohercegovačkog fudbala, a u gradu na Vrbasu fudbal je ponovo glavna tema.

SportSport.ba saznaje da će banjalučki fudbaleri u subotu na Grbavici imati možda i najveću podršku svojih navijača na nekom gostovanju kako se igra Premijer liga. Iz Banja Luke je najavljeno da će na Grbavicu u organizovanom dolasku doći čak pet autobosa sa navijačima Borca.

Armija navijača banjalučkog kluba najvjerovatnije će biti smještena na djelu istočne tribine stadiona Grbavica.

Navijačima Željezničara i Borca ovo je jedinstvena prilika da se pokažu u najboljem svjetlu, te da nakon mnogih navijačkih nereda koji su obilježili takmičenje u Premijer ligi, svima nama pokažu kako se voljeni klub može bodriti i bez incidenata.

Također smo saznali da čelni ljudi sarajevskog kluba svojim navijačima pripremaju veliko iznenađenje prije početka susreta.
Ovo je odlicno sto dolaze navijaci Borcaradi atmosfere na utakmici, samo da ne bude porblema i nacijonalisticko prepiranja. Ima da to bude prava fudbalska utakmica.

Zna li neko kakvo nam ovo iznenadjenje pripremaju ?
Zna se, ali nece biti iznenadjenje ako ga objavimo na forumu :D
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 15 apr 2010, 15:10

samo sto je vec napisano na prethodnih 20 stranica po jednom :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 apr 2010, 15:12

Nek' nas iznenade sa normalnim ulazima...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Manijak sa sjevera
Kontakt:

Post Postao/la Manijak sa sjevera » 15 apr 2010, 15:13

Imali mozda trening danas?

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 15 apr 2010, 15:26

Bio sam sad na glavnom terenu,priprema se za subotu.Šišaju travu samo sto je onaj prostor pred golom gdje stoji golman bez trave i blatnjav.Ostali dio terena i nije loš samo šro je puno nakvašen.

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 15 apr 2010, 15:29

ja mislim da ne bi trebalo vise nekog jaceg pljska bit mozda malo u subotu ujutro ko ce im znat :)
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 15 apr 2010, 15:33

Pa neka je malo nakvasen to nije toliko ni lose, svugdje u Evropi se prije tekme i na poluvremenu prska teren da bude malo vlazan.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 apr 2010, 15:56

Nije uopste problem malo nakvasenog terena,nego lose kvalitete terena...to sto je trava oporavljena nije uopste znak da se radi o kvalitetnoj podlozi...nazalost nas teren je los i takav ce biti i u subotu,oporavljen moze biti,ali to je jednostavno tako nazalost...kada ljudi pogledaju sa tribine i vide kako se zeleni trava,kontaju da je teren mocan...drenaza je losa,zemlja treba da se promijeni,kompletna podloga,ali za to trebaju pare...igracima uopste nije lako ni da se jednostavno krecu,a kamoli da zaigraju sitnu pas igru...nazalost to je tako i na drugim terenima i teren na grbavici definitivno nije najlosiji i moze se oporaviti kratkorocno,ali bude li padala kisa u ova dva dana,bice jako tesko...vjerujte da teren samo prividno moze da izgleda lijepo sa tribine,ali definitivno podloga nije dobra i jako je tesko po onome igrati,puno snage treba,a igraci koji preferiraju tehniku su u problemu
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 15 apr 2010, 16:01

Molim vas moze li iko da me preporuci na themaniacs.org??
Cekam vec 2 mjeseca najmanje da mi se aktivira i neko mi rece da neces ni bit aktiviran ako te neko ne preporuci.
MOLIM VAS BILO KO :)
nick mi je isto kao ovdje
pozz
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 15 apr 2010, 16:09

PROJEKT "DERBI KOLA" VISE NE POSTOJI

Projekt pod nazivom "Derbi kola" koji su zajedno radili Euromedija i BHT danas je definitvno doživio svoj krah, tako da ljubitelji Premijer lige do kraja prvenstva sasvim sigurno putem malih tv ekrana neće vidjeti više niti jednu utakmicu.

"Gotovo je. Pokušali smo, davali smo sve od sebe, ali nije išlo. Jednostavno smo došli u takvu situaciju da moramo prekinuti projekt", rekao je za SportSport.ba direktor projekta Irhad Kovačević i dodao.

"Čelik i Sarajevo promijenili su termine odigravanja utakmica koje smo trebali prenositi u naredna dva kola. Ponudili smo im alternativne termine, ali nisu ih htjeli prihvatiti. Očigledno je da klubovima nije u interesu da ovaj projekt opstane i zbog toga smo odlučili odustati od svega."

Sta reci nego - dno kace... :evil:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 15 apr 2010, 16:10

Admiral_TM87 je napisao/la:
vfc1922 je napisao/la:Ma kakav prekid, igao X na kladionici, ne mogu komšije ni gola zabiti :oops: Jbg, malo sam vas potcijenio.

P.S. Kada je prekinuto? I u kojem se minutu prekida tekma registruje po trenutnoj situaciji?
Protiv Zelje nemoj igrati buraz, sve do Barselone u grupnoj fazi LP, tad ce nas uzet u zadnjem kolu jer nam nece trebat :D :D :D

Admirale???? Reko li ja tebi X na kraju 8-)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 apr 2010, 16:11

Seyo_TM je napisao/la:slika

trebo si ga staviti na funtu...kakav dolar :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 apr 2010, 16:14

Također smo saznali da čelni ljudi sarajevskog kluba svojim navijačima pripremaju veliko iznenađenje prije početka susreta.

Hmm... sta bi ovo trebalo da znaci ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 15 apr 2010, 16:16

Djelice nam ove pares likom Amara, koje se mogu potrositi u zemljama EU

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 apr 2010, 16:19

lisander je napisao/la:Djelice nam ove pares likom Amara, koje se mogu potrositi u zemljama EU
Bez zezancije, zna li neko ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 15 apr 2010, 16:19

Seyo_TM je napisao/la:EMBEL RIVA ce biti na centru i dijelit ce na ulazu tulumbe rahat lokume datule i hurme, sa casom soka od ruze da se mogu slatke delicija lakse pojesti

Seyo ti si i moj idol:D :D :D pa otkuda vise ta inspiracija :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 15 apr 2010, 16:20

Bosnier je napisao/la:Također smo saznali da čelni ljudi sarajevskog kluba svojim navijačima pripremaju veliko iznenađenje prije početka susreta.

Hmm... sta bi ovo trebalo da znaci ?
ako je iznenadjenje nemoj pitati :)
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 apr 2010, 16:20

ma tifa ce sigurno izac i pjevat grbavicu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 15 apr 2010, 16:23

jao pa sta pisete ako je iznenadjenje, pricase vec o tome u raji ali ne morate javno na forum stavljat ....
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Proximic, WeekendOffender, zeljovolimte i 64 gosta.