mislim, mora neko i za njih navijati
sad ozbiljno, ne valja vam ta prica nimalo
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Slicne najave si plasirao i pred zadnji Clasico, pa te onda nije bilo 10 dana na forumuEpidaurus je napisao/la:Bayo u polufinalu i Barca u finalu, ne moze idealnijeJos jednom rasut tiki taku pa onda Kopitari show protiv hobita. Brat Hamo ce naravno dominirati kako pozeli
Slazem se drug,sad imas pozivnicu za partylet3 je napisao/la:mah bitan je drugi dio mog prethodnog posta![]()
yebo prvi dio, koji je svakako zayebancija obicna
kad nas budu placali Real, Barca, Milan, Arsenal, Liverpool, Čelzi itd - e onda cemo se svađati u njihovo ime ovdje na ovom forumu i branicemo njihove intereseni Karkin ne brani džabe.
Da se ja svađam sa nekim bosancem, kojeg možda i znam, koji bi mi možda i valjao u životu danas/sutra, da ga vrijeđam, da ga napadam - radi nekakvog placenika iz Španije ili Engleske, koji ne zna pokazati na mapi ni gdje je Bosnane pada mi na pamet.
SteveHeighway je napisao/la:Slazem se drug,sad imas pozivnicu za partylet3 je napisao/la:mah bitan je drugi dio mog prethodnog posta![]()
yebo prvi dio, koji je svakako zayebancija obicna
kad nas budu placali Real, Barca, Milan, Arsenal, Liverpool, Čelzi itd - e onda cemo se svađati u njihovo ime ovdje na ovom forumu i branicemo njihove intereseni Karkin ne brani džabe.
Da se ja svađam sa nekim bosancem, kojeg možda i znam, koji bi mi možda i valjao u životu danas/sutra, da ga vrijeđam, da ga napadam - radi nekakvog placenika iz Španije ili Engleske, koji ne zna pokazati na mapi ni gdje je Bosnane pada mi na pamet.
Amin!Belmin6 je napisao/la:Sad sam još sigurniji, Juventus ovo osvaja.
[youtube][/youtube]SPY je napisao/la:
Neko ce da slomi zube.thulkazal je napisao/la:[youtube][/youtube]SPY je napisao/la:
Ne mora da znači ali informativno da se zna da i zebra zna biti opasnaPogba je napisao/la: Neko ce da slomi zube.
ma sta kazes, boli te briga? Cinjenica da si plakao, pizdio i galamio zadnjih 10 stranica o prolazu reala, govori da je to lazSteveHeighway je napisao/la:Nemam ni ja namjeru da se svadjam sa tobom. Inicirao sam na to kako se pravis da si glup u nedostatku argumenata tako da to nije vrijedjanje.
Normalno da u premierligi ima dajvanja svaka liga ga ima,nigdje nisam napisao da to rade samo igraci reala. Ja sam samo rekao kako sam vcrs toga previse opazio te da je ronaldo u svakom duelu u kojem je ostao bez lopte trazio faul sto je obiljezje jednog picica u savremenom svijetu fudbala.
Nakon vaseg prolaza vcrs rekao sam da je nezasluzen a nije,zasluzeno ste prosli samo je mene razocarao ovakav pristup igri vecine igraca reala pa sam zustro reagovao.
Zivio.
@Mozambik ma iskreno me zaboli za obje ekipe,prosla je ekipa koja je vise pokazala u dvomecu uz mali poguranac sudije.
Igrao prolaz atleticaSveti je napisao/la:ma sta kazes, boli te briga? Cinjenica da si plakao, pizdio i galamio zadnjih 10 stranica o prolazu reala, govori da je to lazSteveHeighway je napisao/la:Nemam ni ja namjeru da se svadjam sa tobom. Inicirao sam na to kako se pravis da si glup u nedostatku argumenata tako da to nije vrijedjanje.
Normalno da u premierligi ima dajvanja svaka liga ga ima,nigdje nisam napisao da to rade samo igraci reala. Ja sam samo rekao kako sam vcrs toga previse opazio te da je ronaldo u svakom duelu u kojem je ostao bez lopte trazio faul sto je obiljezje jednog picica u savremenom svijetu fudbala.
Nakon vaseg prolaza vcrs rekao sam da je nezasluzen a nije,zasluzeno ste prosli samo je mene razocarao ovakav pristup igri vecine igraca reala pa sam zustro reagovao.
Zivio.
@Mozambik ma iskreno me zaboli za obje ekipe,prosla je ekipa koja je vise pokazala u dvomecu uz mali poguranac sudije.
daleko su najjaci trenutno.OnlyUnited je napisao/la:Bez obzira na protivnika, sanse Bayerna za finale/titulu su otp 90 %, a povratkom Schweinija, Robena te Bilala idu jos u korist Bavaraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.