FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RUDARSKA2
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RUDARSKA2 » 23 apr 2015, 10:17

Joj brdo gluposti procita ovde , u 80% poslijeratnih utakmica znali smo se sa grbavice vratiti bez suta na Gol i sa 3 komada u mrezi , sto zbog lose ekipe , sto zbog malverzacija sudijske trojke i saveza .

Zeljo je i jucer pokusavao na sve nacine , trazeci nepostojece penale , seljackim pritiskom sa tribina itd ...

Ali eto poslije VELIKOG boda na terenu gdje je do jucer bilo nemoguce azviti svoju igru vecina vas nesto nezadovoljno .
Iskeno smjesno je sto pljujete Krpica , covjek najvise pretrcao jucer vracao se u nas 16erac po loptu , radlica prava , nas najspremniji igrac sigurno , gospodo ne mjeri se kvalitet igraca samo po golovima , Krpic po meni zasluzuje mjesto u Sobodi i sljedecih szona kad cemo biti znatno jaci , nadam se ... !!

Efendica je na udaru kritika vec od prvog kola , u vecini slucajeva opravdano , ALI jucer na grbavici je casno odradio svoj poso , savrseno se uklopio u taktiku Husrefa , dosta uradio na destrukciji igre Zelje , ko je pazljivo gledao zna o ceu pricam .
Mehidic moze puno bolje , nista nije pokazao , slazem se ....
Ivetic mi se pravo svidja ....
Piric ... vrhunski , to je golman koji ce vrijediti vise od Huseinovica kad bude napustao bh fudbal ... smo ga treba zadrzati i strpiti jos malo jer bice tu nekih greskica dok ne stekne odredjeno isustvo ....
Ovo za Zebu necu da komentarisem jer mislim da nije opravdano misljenje da je igrao pod rucnom , samo znam da sloboda na grbavici nije postigla ljepsi gol jos od poslije rata ....
Zrnanovic - stoper kakav nam je dugo trebao .

Ljudi uzivajte u ovom bodu u igri u kojoj ismo bili nista losiji od Zelje , ekipa se pravi godinama , a ne preko noci ....

JA PREZADOVOLJAN ... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 23 apr 2015, 10:39

@RUDARSKA2

Mislim da niko nije rekao da je nezadovoljan bodom, vec smo vecina nezadovoljni igrom sa igracem vise, gdje smo strahovali za bod do poslednjeg sudiskog zvižduka!
Po tebi napadač ne mora davati golove, samo neka je borben, to druze moze važiti za beka, ali za napadača ne, napadač mora davati golove, to mu je posao i primarni cilj.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 23 apr 2015, 11:51

Chinaglia je napisao/la:uprkos tome što je zabio gol, stekao sam dojam da je Zeba igrao pod ručnom, što nije ok s obzirom da ga Sloboda plaća i tu ne smije sentimentalnosti, a onda se opet sjetim kako Beka igrajući za Svinjski nije htio zabit' Slobodi na Tušnju iz dvije čiste šanse, namjerno šutirao u golmana
Upravu si 100%,mislio sam da nece niko primjetit.70% lopti je vraco prema nasoj polovini,jos tome dodat dobacivanja sa tribina...nije dao svoj maksimum,al eto go ga iscupa :D.Nek je on nama ziv i zdrav :)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 apr 2015, 12:31

mah, sljedeće sezone od Zebe očekujem najbolje, s ekipom koja zna igrat' :thumbup:

s veznjakom koji će ga rasteretit', sa krilima koja znaju trčat' i napravit' prodor, centrirat', ući u gol šansu, sa napadačem koji zna zabijat', tek tad će Zeba doći do punog izražaja :thumbup:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 apr 2015, 13:29

uz ostanak,pirica,bekica,ivetica,zebe,krpica,radovanovica,salihovica,mehidica, i jos par momaka,tog kostura ekipe,
koja bi pojacanja volili viditi u slobodi,u jurisu na euro scenu. :)
evo ja cu reci,gojkovic,mesanovic,diatta iz zvijezde,rahmanovic,....eto neka cetvorka po mom ukusu,plus jedno dva pojacanja koja husref dovede :)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 apr 2015, 13:36

nije to taj kalibar, izuzev Mešanovića i mooožda Rahmanovića

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 apr 2015, 13:41

Chinaglia je napisao/la:nije to taj kalibar, izuzev Mešanovića i mooožda Rahmanovića
mislipo sam diattu i rahmanovica malo upariti da rastete nam zebu malo,obojica su radilice na terenu,mesanovica i radovanovica ili krpica u spicu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 apr 2015, 13:43

džaba što su radilice, kad nisu dovoljan kvalitet :mrgreen:

vidim da je i Jamak u Osijeku, recimo Mešanović, Jamak, Ordagić, (Rahmanović?), onaj što si mi ga spomenuo, to su igrači kakvi bi nam trebali, taj kvalitet

zašto ne otić' malo do Srbije ili Hrvatske, pa dovest' njihovih igrača ;)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 apr 2015, 13:50

Chinaglia je napisao/la:džaba što su radilice, kad nisu dovoljan kvalitet :mrgreen:

vidim da je i Jamak u Osijeku, recimo Mešanović, Jamak, Ordagić, (Rahmanović?), onaj što si mi ga spomenuo, to su igrači kakvi bi nam trebali, taj kvalitet

zašto ne otić' malo do Srbije ili Hrvatske, pa dovest' njihovih igrača ;)
klepiti ba kakvog rodrigeza,sanceza,dovest ta spanska,latino **** siroki ubode svaki put :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 apr 2015, 13:53

mah, obradovat' će nas babuka ako Bog da, valjda Husref zna kakvi i koji mu igrači trebaju :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 apr 2015, 14:35

RUDARSKA2 je napisao/la:Joj brdo gluposti procita ovde , u 80% poslijeratnih utakmica znali smo se sa grbavice vratiti bez suta na Gol i sa 3 komada u mrezi , sto zbog lose ekipe , sto zbog malverzacija sudijske trojke i saveza .

Zeljo je i jucer pokusavao na sve nacine , trazeci nepostojece penale , seljackim pritiskom sa tribina itd ...

Ali eto poslije VELIKOG boda na terenu gdje je do jucer bilo nemoguce azviti svoju igru vecina vas nesto nezadovoljno .
Iskeno smjesno je sto pljujete Krpica , covjek najvise pretrcao jucer vracao se u nas 16erac po loptu , radlica prava , nas najspremniji igrac sigurno , gospodo ne mjeri se kvalitet igraca samo po golovima , Krpic po meni zasluzuje mjesto u Sobodi i sljedecih szona kad cemo biti znatno jaci , nadam se ... !!

Efendica je na udaru kritika vec od prvog kola , u vecini slucajeva opravdano , ALI jucer na grbavici je casno odradio svoj poso , savrseno se uklopio u taktiku Husrefa , dosta uradio na destrukciji igre Zelje , ko je pazljivo gledao zna o ceu pricam .
Mehidic moze puno bolje , nista nije pokazao , slazem se ....
Ivetic mi se pravo svidja ....
Piric ... vrhunski , to je golman koji ce vrijediti vise od Huseinovica kad bude napustao bh fudbal ... smo ga treba zadrzati i strpiti jos malo jer bice tu nekih greskica dok ne stekne odredjeno isustvo ....
Ovo za Zebu necu da komentarisem jer mislim da nije opravdano misljenje da je igrao pod rucnom , samo znam da sloboda na grbavici nije postigla ljepsi gol jos od poslije rata ....
Zrnanovic - stoper kakav nam je dugo trebao .

Ljudi uzivajte u ovom bodu u igri u kojoj ismo bili nista losiji od Zelje , ekipa se pravi godinama , a ne preko noci ....

JA PREZADOVOLJAN ... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Jest brate ljepsi gol pao kad je Omer Joldic 2 puta lobovo Gusu prebacio ga jednom i to skolski a i drugi put takodjer ..to.je bila 1999 cini mi se kad smo dobili 0-2 ..ali dobar Gol Zebe juce..ja sma vidjeo da je Zeba juce dobro se kretao uzimao loptu davao pasove pokusavao ...jos ga covjek jednom na volej doceka puce ga kad vrisnu reko gotov :)....Zebi i Bekicu slijedece sezone dovest jos igraca..da je kako u napad vratiti nase djete Bekica iz Sarajeva..onda svakako desni bek,zadnji vezni i jos jedan kreativac uhhhhh odlicni bi bili majkemi..kad sa ovom ekipom pariramo Zrinjskom,Sirokom,Zelji koji se bore za evropu pa zastp nebi i sa tim pojacanjima ..samo nam trebaju slozne Fukare, gospodin Husic sa zajednickim jezikom i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 apr 2015, 14:41

ni ovaj Zoletićev (1:45) nije loš :mrgreen:

[youtube][/youtube]

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 23 apr 2015, 14:42

Najdraži dio sezone mi je onaj kada krenu priče o potencijalnim pojačanjima. Tako ću i ja iznijeti svoje mišljenje večeras, kao što već rekoh ranije ima dosta zanimljivih igrača kojima ugovor ističe krajem ove sezone... Moglo bi biti zanimljivo ljeto u svakom slučaju... :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 apr 2015, 14:48

Chinaglia je napisao/la:ni ovaj Zoletićev (1:45) nije loš :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Ali najaci gol protov Zelje je onaj iz 1998/99 od Enesa Mesanovica za 1-0 cime je i zavrsena tekma..slobodan udarac bio i Enes izvodi i pogodi ravno u zivi zid, a ona dok se lopta odbijala njemu na volej sjedne kad je opali Guso je nije vidjeo i nije se pomjero...onako lpta udara u unutrasnji dio stative i u gol..ali kakva bomba kakav volej i reakcija Guse :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 apr 2015, 14:55

sjećam se da je Sića nekome na Tušnju zabio golčinu, da l' protiv Selje ili Sarajeva, ne znam :damn:

uglavnom, mislim da smo izgubili tu tekmu, može biti da je ona protiv Sarajeva 1-3 :damn:

al' jedan od najljepših golova što sam vidio na Tušnju, ako ne i najljepši, to je onaj Alenov protiv Leotara :bow:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 apr 2015, 15:03

Chinaglia je napisao/la:sjećam se da je Sića nekome na Tušnju zabio golčinu, da l' protiv Selje ili Sarajeva, ne znam :damn:

uglavnom, mislim da smo izgubili tu tekmu, može biti da je ona protiv Sarajeva 1-3 :damn:

al' jedan od najljepših golova što sam vidio na Tušnju, ako ne i najljepši, to je onaj Alenov protiv Leotara :bow:
Mozda onaj gol protiv Jedinstva kad smo dobili 4:0 ? Tad je dao golcinu iz slobodnjaka a Jedinstvo tad bilo jako drama tad su i evropu onu igrali.meh tad je iz slobodnog zabio golcinu nevidjenu :)..da i tad je Sica dao sva cetri gola Jedinstvu u toj tekmi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 apr 2015, 15:09

jebote, kako smo mi često imali jaku ekipu, barem imena što se tiče, a nikad ništa nismo napravili :roll:

kad skontaš, Alen, Sića, Buco, Karić, Tare, Vojvoda, Kuduz, Stana, Kasap, Mikica i ko zna još koliko odličnih igrača sam zaboravio, da je na terenu bilo spram njihovog kvaliteta, sigurno bismo nešto i osvojili

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 apr 2015, 15:48

[youtube][/youtube] :mrgreen:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 apr 2015, 17:38

Chinaglia je napisao/la: onaj što si mi ga spomenuo, to su igrači kakvi bi nam trebali, taj kvalitet
:think: Niste ba fer. :problem: :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 23 apr 2015, 19:39

Pasha_car_aga je napisao/la:@RUDARSKA2

Mislim da niko nije rekao da je nezadovoljan bodom, vec smo vecina nezadovoljni igrom sa igracem vise, gdje smo strahovali za bod do poslednjeg sudiskog zvižduka!
Po tebi napadač ne mora davati golove, samo neka je borben, to druze moze važiti za beka, ali za napadača ne, napadač mora davati golove, to mu je posao i primarni cilj.

Za napadaca davanje golova nije pod moranjem , bitno je da NEKO zabije , nije bitno KO ... bitno je da se napadac dobro krece , da se nudi , da puca od snage , da je spreman za dvije utakmice , a to sve Krpic i JESTE , golovi ce doci , samo polako , primjentio sam da se puno osporava kvalitet krpica , a boljeg napadaca dugo nismo imali , ako cemo realno .... polako , doci ce golovi .

p.s. slazem se bitno je zadrzati ovaj kostur ekipe , i samo provjerena pojacanja tipa Zebe dovoditi , ja ocekujem da Ahmetovic udje u formu ,i da u slejdecoj sezoni bude pravi ubica ...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []