Zeljo je i jucer pokusavao na sve nacine , trazeci nepostojece penale , seljackim pritiskom sa tribina itd ...
Ali eto poslije VELIKOG boda na terenu gdje je do jucer bilo nemoguce azviti svoju igru vecina vas nesto nezadovoljno .
Iskeno smjesno je sto pljujete Krpica , covjek najvise pretrcao jucer vracao se u nas 16erac po loptu , radlica prava , nas najspremniji igrac sigurno , gospodo ne mjeri se kvalitet igraca samo po golovima , Krpic po meni zasluzuje mjesto u Sobodi i sljedecih szona kad cemo biti znatno jaci , nadam se ... !!
Efendica je na udaru kritika vec od prvog kola , u vecini slucajeva opravdano , ALI jucer na grbavici je casno odradio svoj poso , savrseno se uklopio u taktiku Husrefa , dosta uradio na destrukciji igre Zelje , ko je pazljivo gledao zna o ceu pricam .
Mehidic moze puno bolje , nista nije pokazao , slazem se ....
Ivetic mi se pravo svidja ....
Piric ... vrhunski , to je golman koji ce vrijediti vise od Huseinovica kad bude napustao bh fudbal ... smo ga treba zadrzati i strpiti jos malo jer bice tu nekih greskica dok ne stekne odredjeno isustvo ....
Ovo za Zebu necu da komentarisem jer mislim da nije opravdano misljenje da je igrao pod rucnom , samo znam da sloboda na grbavici nije postigla ljepsi gol jos od poslije rata ....
Zrnanovic - stoper kakav nam je dugo trebao .
Ljudi uzivajte u ovom bodu u igri u kojoj ismo bili nista losiji od Zelje , ekipa se pravi godinama , a ne preko noci ....
JA PREZADOVOLJAN ...