Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Gunner4
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Gunner4 » 18 apr 2015, 23:55

Gaya ili Heideria iz Newcastla.

Reus i Scheiderlin su realne mete. To je ono zasto sam ja protiv Cavania. Za njega jednog mozemo dovesti ove dve igracine. Plus Cech jeste malo nerealno ali ako se izdvoje lijepe pare, tipa 15-20ak milki prodali bi ga.
----------------------Cech--------------------
Bellerin----Per-----Koss---Monreal
-------Ramsey--Schneiderlin---------
Reus-------------Ozil-------------Alexis-
------------------Giroud----------------------

Ova bi ekipa bila medju najjacim na svijetu i ladno bi mogli napasti sve. Uz najbolju desetku i ovakva krila mogli bi lagano i Oliviera da pustimo u napad sada kada se i on popravio stim da racunam da Morgan nece tako lako izbaciti Koksa.
A dalji roster: Ospina,Gabriel,Debuchy,Gibbs,Chambers,Coqualin,Wilshere,OX,Cazorla,Welbeck,Rocisky i Jenkinson!!!!
Mada i tada bi Wenger vec nasao nacin da zayebe i da redovno gura Cazorlu od prve!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 18 apr 2015, 23:59

E jeste se nalozili, nece ni dovodit lijevog beka zato sto nece otic ni Gibbs ni Monreal, realno.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 apr 2015, 00:05

Ma nema tu nalozili pricamo ono sto nam realno treba da upotpunimo ekipu.
Naravno da nece sada dovoditi beka ali one tamo sezone ce se vec morati a mozda i prije ako Gibbo ovako nastavi?

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 22 apr 2015, 09:24

Vjeruje li iko da je Wenger poslao ponudu tesku 50 m. za Dybalu :shock:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 22 apr 2015, 10:54

titi14oldschool je napisao/la:Vjeruje li iko da je Wenger poslao ponudu tesku 50 m. za Dybalu :shock:
Navodno su se najveći katarski i najveći ruski klub uključili u utrku za Dybalu, a ne vjerujem da će Wengerova naredna velika kupovina biti ofanzivac.

Mislim da će Wenger akcenat staviti na to da privede Schneiderlina i golmana, s tim da to ne mora nužno značiti da se radi o Čechu. Prije tri sezone smo bili povezivani sa Perrinom, možda se ta priča opet aktivira.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 22 apr 2015, 17:03

A sto bi se dovodio golman moze li mi neko objasniti molim vas? Ja gledam svi pisu golman, stoper ovo ono, pa doveo je lik Gabriela i Ospinu ove sezone, i najvaznija stvar ovdje je da pričamo o WENGERU, pa lik je igrao sa Djouroima, Denilsonima, Silvestreima, Skilačijima i nije ni pomišljao da dovede nekog drugog, gurao s njima..

Ja vala očekujem samo da ubaci umjesto Mertesakera od sljedece sezone Gabriela u prvi tim, odnosno i tu ce biti rotacija a Kos ce biti taj standardni stoper.. Bekovi se sigurno nece mijenjati kao ni golmani. Jedino ako bi otisao Szczesny a to ne vjerujem da ce se desiti. I ako ode, dovest ce backup golmana a Ospina ce ostat prvi golman ko da gledam.

Dakle, mozda golman i mozda Šnajderlin. Ja ne vidim neku realnu opciju trenutno koju bi WENGER, strucnjak za neispunjavanje obecanja, mogao dovesti u klub.

Po mom misljenju i po dosadasnjim iskustvima sa Arsenom, ne vjerujem da cemo ikoga dovesti, pogotovo sad ako zavrsimo 2.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 apr 2015, 21:08

Ja bih ovog Ardu volio vidjeti u Arsenalu.
Celik!3,2,2.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 23 apr 2015, 00:38

QUARTERBACK je napisao/la:A sto bi se dovodio golman moze li mi neko objasniti molim vas? Ja gledam svi pisu golman, stoper ovo ono, pa doveo je lik Gabriela i Ospinu ove sezone, i najvaznija stvar ovdje je da pričamo o WENGERU, pa lik je igrao sa Djouroima, Denilsonima, Silvestreima, Skilačijima i nije ni pomišljao da dovede nekog drugog, gurao s njima.

Po mom misljenju i po dosadasnjim iskustvima sa Arsenom, ne vjerujem da cemo ikoga dovesti, pogotovo sad ako zavrsimo 2.
Ovo što se dešava ove sezone sa Szczesnyjem, glupiranje njegovog starog u medijima i nikakav pomak kod Cheza kad dobije šansu...upućuje na solidnu krizu u glavi kod Poljaka. Nakon što je sa Čechom podijelio Zlatnu rukavicu prošle sezone, sad djeluje kao lagano apgrejdovana verzija Guše. Wenger je govorio da je za njega Chez broj 1, ali Ospina je jako dobar, odlično se postavlja pa djeluje da ga lopte pogađaju i ne izigrava Hasagića kad ima loptu u nogama. E sad, Ospina je isto tako podložan ozljedama, ne treba zaboraviti da je prvi dio sezone uglavnom odgledao sa tribina zbog ozljede. Ukoliko Szczesny ode (25 mu je godina, hoće da brani u prvih 11, pune mu glavu sa svih strana, i td, i td), Wenger će ganjati golmana.

Dalje, Silvestre, Squillaci...pa i Campbell po svom povratku, su bili stop-gap opcije koje su bile najjeftinije moguće. Sad se ipak može potrošiti (dobar dio duga za stadion je otplaćen) i MORA potrošiti (jer će i konkurencija biti jača i jača), imamo novca za jedno pojačanje a la Alexis ili Özil (mislim po cijeni, ne po pozicijama koje igraju) tako da očekujem da nakon veznog reda (Mesut) i napada (Alexis) dobijemo sad veliko pojačanje u defanzivi.

Inače, sve su prilike da će Diaby dobiti "pay-as-you-play" ugovor. :crazy: Bezveze će trošiti jedno mjesto u ekipi.

@AllGuns - Arda se povezuje sa Arsenalom od odlaska Fabregasa i Nasrija, ali od toga nikad ništa.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 23 apr 2015, 12:05

Southampton midfielder Victor Wanyama has told The Sun he is on Arsenal's shoppping list this summer.

"Wenger has been talking about me, He has let it be known he would like to sign me this summer.
"Arsenal are a great club and I’d love to play Champions League football as I loved being on that stage with Celtic.
Daj ovu mrcinu,ne treba Šnajderlin
A.F.C. Bournemouth!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 apr 2015, 12:11

Sta bi to znacilo? Da ce u slabijim utakmicama igrati bez defanzivnog veznog? Pa trenutno se ne moze naci mjesto za Aarona, da ne govorim da je i Jack na klupi. I onda dovoditi jos jednog na tu poziciju, po meni smijesno, al eto. Wanyama je dobar igrac.
Celik!3,2,2.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 23 apr 2015, 12:26

Pa valjda je Wanyama zadnji vezni? Osigurač Šnajderlinu, koji često ide malo naprijed da stavi poneki gol
Mislim,ja sam stekao takav dojam gledajući njihove utakmice :D
A.F.C. Bournemouth!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 23 apr 2015, 13:51

Napisao je Wanyama na twitteru da je laz to sto je objavljeno u The Sunu da je izjavio da je Wenger rekao da ga zeli.

U svakom slucaju, dobar igrac, dostojan Arsenala ukoliko bi se nesto promijenilo pa stvarno dođe. :D

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 apr 2015, 13:54

Scneiderlin je bolji od Wanyame igrac i sigurno bi bolje legao Arsenalu nego Wanyama , tesko mi se odluciti koga bi odabrao prije Scnederlina ili Kondogbiu bilo ko od njih dva da dodje ja sam zadovoljan, Kondogbia je zvijer...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 24 apr 2015, 10:00

kad bi bilo po mojoj volji ja bih ovako volio gledati Arsenal u iducoj sezoni

-------------------Ospina-----------------------
----------Gabrijel-------Koscienli------------

Belerin--------------------------------Monreal

-----------Coquelin----------------------------
------------------------Sniderlin---------------

---------------------Ozil------------------------
---Alexis-------------------------------Reus---
--------------------Giroud---------------------

Boldirano su moja zelja da se dovedu i sa Coq i Snajdiem vjerujem da bi imali bedem od odbrane s tim da bi ofanzivna cetvorka imala slobodu u igri.
Ova ekipu bi bilo milina gledati protiv najjaceg sastava Čelzija i to bi bio sudar svjetova na terenu i ujedno najaci derbi na otoku.

Snajdi bi imao slobodu da nekad pomogne i u napadu kreiranju sansi dok bi Coq bio striktno def.vezni igrac zbog kontri ali i presijecanja protivnickih lopti gdje bi se stvarale sane za nasu kontru ali i posjed lopte na sredini terena.
Gunner4ever

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 24 apr 2015, 23:31

BigBigBang je napisao/la:Scneiderlin je bolji od Wanyame igrac i sigurno bi bolje legao Arsenalu nego Wanyama , tesko mi se odluciti koga bi odabrao prije Scnederlina ili Kondogbiu bilo ko od njih dva da dodje ja sam zadovoljan, Kondogbia je zvijer...
Tačno. Schneiderlin ima bolju pas-igru, pokretljiviji je i ne pada u momente: "Ja sam Zidane, bježite mi s puta!" kao Wanyama.

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 24 apr 2015, 23:33

na kraju bi mogao doći carvalho,piše telegraph jer su preskupi voajeru morgan i kondogbija :kafa:

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 24 apr 2015, 23:48

Pa dobro sad nije ni carvalho bas jeftin,sigurno nista ispod 30 miliona,mada mi je realnije da dodje za 40,je li par miliona vrijedno rizika:geek:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 24 apr 2015, 23:55

titi14oldschool je napisao/la:Pa dobro sad nije ni carvalho bas jeftin,sigurno nista ispod 30 miliona,mada mi je realnije da dodje za 40,je li par miliona vrijedno rizika:geek:
Cijene portugalskih fudbalera :crazy:

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 25 apr 2015, 00:03

Sto je najgore lik ni u portugalu nesto posebno ne odskace po kvaliteti(dobar ali nista posebno),sta bi bilo u Epl-u,cisto kockanje...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 25 apr 2015, 00:27

Samo da tog Carvalha zaobiđemo
A.F.C. Bournemouth!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []