To se prica po forumu evo ima i 10 dana...nedaTM87 je napisao/la:jao pa sta pisete ako je iznenadjenje, pricase vec o tome u raji ali ne morate javno na forum stavljat ....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Daj ba recite kakvo iznenadjenje, ako necete ovdje da postate, saljite mi ni PM

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Jao sto smo ljubomorni i zavidni bogte nemoj svoju ljutnju sto niste se vi plasirali u finale Kupa prikazivati na sudiji koji je najmanje kriv jer nije direktno uticao na rezultat svojim greskama.Uglavnom ovi koji se javljaju a navijaci su Sarajeva oni su klasicni pacenici njima je krivo i oni nemogu podnijet to sto smo mi 1. a oni na odlicnom 4. mjestu,ja neznam da se je iko u 1. polusezoni zalio na Nijaza i na namjestanje rezultata kada smo padali i na 10. mjesto tada nismo nikom smetali a sad kad Zeljo igra sjajno svima je trn u oku pa se nasli sad zalit na sudije i na Nijazovo postenje, pa sta i da je namjesto boli vas kuuuur....acc Nijaz je nas covjek tako da cemo mu i namjestanje vrlo lahko oprostiti jer su ljudi obecali Europu to su i ispunili kako tako pa Boze moj i na namjestanje.Ali Nijaz da je htio namjestati utakmice on je mogo vrlo lahko kupit derbi i utakmice protiv Zrinjskog i Rudara i eto nam titule ali covjek nije htio i ja uopste ne sumnjam u njegovo postenje kao i svaki drugi navijac Zelje, i Nijaz ce cijelog svog zivota imati nasu podrsku jer je on od Zelje koji je bio kanta za napucavanje napravio jednog stabilnog i respektabilnog prvoligasa kojeg se svi boje pa cak i Borac koji nam puse za vratom.Ovo sto sam napisao kopkat ce Pitare jer oni znaju da protiv ovakog Zelje nece moci nista na Kosevu i da ce glat izgubit zato oni sad prave teorije zavjere protiv naseg tima i protiv Nijaza nebili kako i na bilo koji nacin nas voljeni tim dobio kakvu kaznu jer kako vidim oni nas vise nemogu podnijet valjda sto smo bolji...

Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bosnier je napisao/la:Daj ba recite kakvo iznenadjenje, ako necete ovdje da postate, saljite mi ni PM
koji ti dio moje recenice nije bio jasan...vjerovatno tifa...
btw: to je javna tajna da je to iznendjenje i prica se vec 10 dana tako da...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nas najdrazi pjevac, trebao bi' pjevati nasu najdrazu pjesmuBosnier je napisao/la:Također smo saznali da čelni ljudi sarajevskog kluba svojim navijačima pripremaju veliko iznenađenje prije početka susreta.
Hmm... sta bi ovo trebalo da znaci ?
Članovi Apelacione komisije su: Mirko Škegro-Ljubuški(predsjednik), Slobodan Radulj-Banja Luka(prvi potpredsjednik), Enes Hašić-Bihać(drugi potpredsjednik), Adin Brajić-Travnik, Stipe Čališ-Prozor i Duško Vulović-Bijeljina. Da bi donijeli odluku o eventualnoj suspenziji Grbavice, potrebno je bilo 5 glasova. Od nabrojanih, četvorica su došli na zasjedanje u srijedu. Pogodite koja dvojica nisu! 
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
pa znam da se prica ali vidis ima opet onih nekih koji nezznaju i nisu citali forum par stranice prije pa mogli smo zbog njih presutit al hajd ne'a veze19TM87 je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Daj ba recite kakvo iznenadjenje, ako necete ovdje da postate, saljite mi ni PM
koji ti dio moje recenice nije bio jasan...vjerovatno tifa...
btw: to je javna tajna da je to iznendjenje i prica se vec 10 dana tako da...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Bosanci ?Željovac je napisao/la:Članovi Apelacione komisije su: Mirko Škegro-Ljubuški(predsjednik), Slobodan Radulj-Banja Luka(prvi potpredsjednik), Enes Hašić-Bihać(drugi potpredsjednik), Adin Brajić-Travnik, Stipe Čališ-Prozor i Duško Vulović-Bijeljina. Da bi donijeli odluku o eventualnoj suspenziji Grbavice, potrebno je bilo 5 glasova. Od nabrojanih, četvorica su došli na zasjedanje u srijedu. Pogodite koja dvojica nisu!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
TheManiacs je napisao/la:Ev u ovom clanku kaze da imaju veliko iznanedjenje za navijace...
Mislim da to znamo da Tifa ce prije utakmice otpjevatii GRBAVICU![]()
to sam ja reko !!!
bice ti urucena plaketa 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
valjda nece na plejbek pjevati 
Najezim se kad pomislim na utakmicu... Jos Tifa kad pocne pjesmu a sa juga zagrmi....
ne bi onda bilo vise iznenadjenje... mozda ipak dodje bombaj stampa ili zabranjeno pusenje da otpjevajuDovzon je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:Ev u ovom clanku kaze da imaju veliko iznanedjenje za navijace...
to sam ja reko !!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
Edvin_manijak
- Kontakt:
a možda dođe halid bešlić miroslav ilioć i šaban šaulić jbt......ko hoce da vidi nek dođe u subotu u Dolinu i znat cetm84 je napisao/la:ne bi onda bilo vise iznenadjenje... mozda ipak dodje bombaj stampa ili zabranjeno pusenje da otpjevajuDovzon je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:Ev u ovom clanku kaze da imaju veliko iznanedjenje za navijace...
to sam ja reko !!!
Uz duzno postovanje postovani kolega, svi na spisku su bosanci, vjerovatno si mislio na Bosanjake1921 je napisao/la:Bosanci ?Željovac je napisao/la:Članovi Apelacione komisije su: Mirko Škegro-Ljubuški(predsjednik), Slobodan Radulj-Banja Luka(prvi potpredsjednik), Enes Hašić-Bihać(drugi potpredsjednik), Adin Brajić-Travnik, Stipe Čališ-Prozor i Duško Vulović-Bijeljina. Da bi donijeli odluku o eventualnoj suspenziji Grbavice, potrebno je bilo 5 glasova. Od nabrojanih, četvorica su došli na zasjedanje u srijedu. Pogodite koja dvojica nisu!
U subotu nece biti nikakvog iznenadjenja pobjedicemo kao i obicno
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nijaz kupuje utakmice....

...ovim parama!

...ovim parama!

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
zna li neko kad ce zeljo tv 13
poslije tekme sa borcemMirsad94 je napisao/la:zna li neko kad ce zeljo tv 13
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
ja mislim da ce nakon borca jer oni prate samo domace utakmice
E sad aBd na tekmu u subotu, nadam se bez padavina i na jug
red bi bio da se i sjever napuni...ogromna podrska aBd 
mB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.