Od kud to? Kolko su para bacili u vjetar?Burundi je napisao/la:Koliko ja znam transfer u Basaksherispor je gotova stvar.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Od kud to? Kolko su para bacili u vjetar?Burundi je napisao/la:Koliko ja znam transfer u Basaksherispor je gotova stvar.
Koliko ja znam transfer u Krivaju Zavidovice "gotovija" stvarBurundi je napisao/la:Koliko ja znam transfer u Basaksherispor je gotova stvar.
Uvijek je i bio bezobrazan. Na amidzu i oca. Fuj.dubrovnik je napisao/la:Drugi dio prvenstva Tino kao i cijeli klub igra na nivou amatera. Ne znam i cini mi se kada gledam utakmice Hajduka da ih niko ne nadigra. Niti Dinamo, niti Rijeka ali obrana curi na sve strane. Jednostavno ne ide i bas su poceli lijepo nositi epitet gubitnika.Tino je jedno od vecih razocarenja drugog dijela prvenstva HNLa. A jos je postao i bezobrazan.
Ko ti je pomogao da to napises?harishp je napisao/la:Jasta, bolje mu Begovic brani nego Spaniulusu.bhsport je napisao/la: Nego kako Stevo svemirac u gulaš ligi? Pratiš li?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
teško je raditi sa takvom djecom, još na Han Pijesku.Cartman je napisao/la:Zarezi mu definitivno bolje idu.
Koliko sam ja upućen, transfer u Inter je završena stvar i Tino Sven treba samo otputovati na potpis i što prije se izboriti za mjesto u momčadi.
Burundi je napisao/la:Koliko sam ja upućen, transfer u Inter je završena stvar i Tino Sven treba samo otputovati na potpis i što prije se izboriti za mjesto u momčadi.![]()
![]()
![]()
![]()
Problem je sto i kako je Tino dobio poziv. Igrao je na lijevom krilu iako je def vezni, umjesto naseg Visce i Seje.emir79 je napisao/la:Niste ni svjesni koliko se ponasate kao balavci, ili ste stvarno balavci ?
Ako je nama najveci problem rezervista u reprezentaciji onda blago nama.
Problem je to sto rezervni igrac reprezentacij nije u formi i sto je Hajduk nikad gori, a nije problem to sto Hajrovic ne zna kada je zadnji put igrao u Werderu, kao i Mujdza u Freiburgu. Problem nije to sto Ibisevic nije dao gola preko 1000 minuta, i sto ne igra nikako, ili sto Salihovica nigdje nema. To sto Prcic dobija minute na kapaljke, ili recimo Besic, ali problem je Tino Susic![]()
Komentari su vam na razini nekih 14-15 godisnjaka.
Mozda nije dobio dozvolu da leti, kao Mile Ronhil.Burundi je napisao/la:Koliko sam ja upućen, transfer u Inter je završena stvar i Tino Sven treba samo otputovati na potpis i što prije se izboriti za mjesto u momčadi.![]()
![]()
![]()
![]()
Tino Susic nije rezervista nego standardni igrac u prvih 11.emir79 je napisao/la:Niste ni svjesni koliko se ponasate kao balavci, ili ste stvarno balavci ?
Problem je to sto rezervni igrac reprezentacij nije u formi i sto je Hajduk nikad gori, a nije problem to sto Hajrovic ne zna kada je zadnji put igrao u Werderu, kao i Mujdza u Freiburgu. Problem nije to sto Ibisevic nije dao gola preko 1000 minuta, i sto ne igra nikako, ili sto Salihovica nigdje nema. To sto Prcic dobija minute na kapaljke, ili recimo Besic, ali problem je Tino Susic![]()
Upravo to je i njegov (odnosno njegovog amidze) glavni problem. Da je ostao rezervista (mada ni to nije zasluzio bar za Brazil) uopste ne bi bio na ovolikom udaru. Ali posto mu je amidza 'nasao' startno mjesto na ustrb boljih igraca i poceo graditi igru repke na njemu, to mu se nece zaboraviti dok je zivPivopija je napisao/la:Tino Susic nije rezervista nego standardni igrac u prvih 11.emir79 je napisao/la:Niste ni svjesni koliko se ponasate kao balavci, ili ste stvarno balavci ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.