NBA Awards sezona 2015/2016
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Awards sezona 2014/2015
Svaka cast mali 

navedi jedan dobar razlog zasto nijeLillard je napisao/la:Kawhi DPOY
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Green je po meni vise zasluzio, al' dobro, nek nije Jordanmiki_92 je napisao/la:navedi jedan dobar razlog zasto nijeLillard je napisao/la:Kawhi DPOY
Prvo sto je bio konstantniji, a Leonard bio povrijedjen neko vrijeme.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kawhi je ispunio kvotu tako da ta povreda veze nema
odkako se on vratio Spursi okrenuli sezonu za 360 stepeni
potpuno zasluzeno
da se razumijemo i da je Draymond dobio ne bi bilo nezasluzeno bas naprotiv
mene jedino sto nervira na ovoj listi je da krampa DeAndre ispred i Goberta i Davisa, al 'ajde
potpuno zasluzeno
mene jedino sto nervira na ovoj listi je da krampa DeAndre ispred i Goberta i Davisa, al 'ajde
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
pogledaj utjecaj DeAndrea na odbranu Clippersa i kako se covjek krece unutar-van i sve zivo zatvara.miki_92 je napisao/la:Kawhi je ispunio kvotu tako da ta povreda veze nema
potpuno zasluzeno
Po meni je Davis trebo dobit kad vec nece MVP dobit
Luminary je napisao/la:Svaka cast mali
vrlo mala razlika izmedju leonarda i greena
Ako Draymond nije DPOY ove sezone,kad on kao pojedinac i ekipa kao cjelina igraju na nestvarnom nivou,yebeš ti onda tu nagradu
A.F.C. Bournemouth!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Leonard led the league in steals -- and was the first wing to lead the league in defensive rating in 11 years.
Plus SAS imaju najbolju odbranu lige sa njim na parketu plus je sigurno najbolji 1 na 1 defanzivac.U cemu je problem??Ne bi bilo nezasluzeno ni da je Green dobio nagradu,ali se svakako nema sta prigovoriti za Kawhia.
Plus SAS imaju najbolju odbranu lige sa njim na parketu plus je sigurno najbolji 1 na 1 defanzivac.U cemu je problem??Ne bi bilo nezasluzeno ni da je Green dobio nagradu,ali se svakako nema sta prigovoriti za Kawhia.
Pokradose Davisa
Za ovakvu sezonu da ne dobije nijednu individualnu nagradu.
neO1 je napisao/la:Pokradose DavisaZa ovakvu sezonu da ne dobije nijednu individualnu nagradu.
mogao je konkurirati za dvije nagrade,DPOY I MIP,ovu drugu mozda i dobije
Po meni je trebao biti i u ozbiljnoj konkurenciji za MVP.filip13 je napisao/la:neO1 je napisao/la:Pokradose DavisaZa ovakvu sezonu da ne dobije nijednu individualnu nagradu.
neO1 je napisao/la:Po meni je trebao biti i u ozbiljnoj konkurenciji za MVP.filip13 je napisao/la:neO1 je napisao/la:Pokradose DavisaZa ovakvu sezonu da ne dobije nijednu individualnu nagradu.
ti to ozbiljno??
Vrlo ozbiljno. Ovakav PER plus uvodjenje ovakvog NO u PO je po meni vrijedno MVP-a. Ako je Russell mogao biti u ozbiljnoj konkurenciji onda definitivno moze i Davis.
neO1 je napisao/la:Vrlo ozbiljno. Ovakav PER plus uvodjenje ovakvog NO u PO je po meni vrijedno MVP-a. Ako je Russell mogao biti u ozbiljnoj konkurenciji onda definitivno moze i Davis.
jedva je u play off usao,takvi nikad nisu bili MVP
Pa Russell nije nikako usao u PO, a spominje se kao top 3 kandidat.filip13 je napisao/la:neO1 je napisao/la:Vrlo ozbiljno. Ovakav PER plus uvodjenje ovakvog NO u PO je po meni vrijedno MVP-a. Ako je Russell mogao biti u ozbiljnoj konkurenciji onda definitivno moze i Davis.
neO1 je napisao/la:Pa Russell nije nikako usao u PO, a spominje se kao top 3 kandidat.filip13 je napisao/la:neO1 je napisao/la:Vrlo ozbiljno. Ovakav PER plus uvodjenje ovakvog NO u PO je po meni vrijedno MVP-a. Ako je Russell mogao biti u ozbiljnoj konkurenciji onda definitivno moze i Davis.
po meni curry ili harden,a westbrook ima nestvarne statistie,bas nestvarne,osobito kad se pogledaju skokovi i njegovih 191 cm,ali za mvp nije
Ma Curry ce dobiti to je sigurno, al su po meni trebali nagraditi Davisa za ovakvu sezonu.
- PaskalHens
- Kontakt:
Očekivano Kawhi defanzivac godine. Tipovao sam na njega i ispoštovao je.
Za mene je Davis MVP. To sam i rekao pred kraj sezone. Jedini uslov za mene je bilo da uđe u PO. To je uspio i meni lično je MVP. Ipak, dvojac koji je favorit za nagradu je sasvim zaslužen i neće biti nikakav grijeh ko god je uzme.
Za mene je Davis MVP. To sam i rekao pred kraj sezone. Jedini uslov za mene je bilo da uđe u PO. To je uspio i meni lično je MVP. Ipak, dvojac koji je favorit za nagradu je sasvim zaslužen i neće biti nikakav grijeh ko god je uzme.
Viva la France, as they say in Rome.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: NBA Awards sezona 2014/2015
Green bi mogo uzet MIP nagradu 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma samo neka nije Jordan. Svejedno mi je ko je izmedju Leonarda, Greena i Davisa bio 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.