Fiorentina - Dynamo K. 1
Dnipro - Club Brugge 1
Napoli - Wolfsburg 2
Zenit - Sevilla manje od 3 gola
Kvota: 23
Na 5 KM, pa vidjet cemo kud je

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Citizen-X je napisao/la:moze li zabar otkinut set steroidnom?
Pratim al na 10 kmOrton je napisao/la:Fiorentina 1@ 1,70
Napoli vise od 2 kornera u prvom@ 1,95
Zenit Sevila vise od 4 kornera u prvom@ 1,70
Ukupno 5,64 ulog 20
U kojoj je ovo kladionici napoli 2 vise pa ovo je poklon za kuceOrton je napisao/la:Fiorentina 1@ 1,70
Napoli vise od 2 kornera u prvom@ 1,95
Zenit Sevila vise od 4 kornera u prvom@ 1,70
Ukupno 5,64 ulog 20
Steta za Ilves a konto igrat cisti X ...DoeTz je napisao/la:
Da bilo koji prodjee ja zadovoljan
čuvaj se dnipra, tu bi moglo biti 5+ ali sretnoexorciiist je napisao/la:
Sretno svima
Ispratio sam sa 3 eurica mada je na wwinu pala kvota na 1,63 :/bevanda4 je napisao/la:Gary Anderson - Michael Van Gerwen 2 @1.90
Za 10-ak min počinje meč koji bi trebao biti poklon što se ovog kola premier lige tiče. Barem sudeći po dosadašnjim igrama obojice. Maloprije je Gary od najgoreg igrača od njih osam izgubio 7-1, da bi sada trebao strelice ukrstiti sa najboljim od veličanstvene osmorice, koji je svoj prvi meč večeri dobio odličnog Jamesa Wadea ogromnih 7-0. Jedini logičan ishod je da Mighty Mike pregazi Garya kao plitak potok. Po ovoj kvoti, zasigurno valja pokušati.
*nisam gledao nijedan meč, tek se sada uključujem. Tako da ne mogu govoriti o večerašnjim izvedbama, ali pretpostavljam da to brojevi odrađuju umjesto mene. Sretno ljudi.
I jedan narodni, vrijedi probati:
Točan rezultat: 2-7 @12.00 (Marathonbet)
exorciiist je napisao/la:
Sretno svima
nemoguć meč.. 4-3 vodi gary i brejkne michaela na crvenu bulu..Kenchi je napisao/la:
Ispratio sam sa 3 eurica mada je na wwinu pala kvota na 1,63 :/
ma yebi ihbevanda4 je napisao/la:nemoguć meč.. 4-3 vodi gary i brejkne michaela na crvenu bulu..Kenchi je napisao/la:
Ispratio sam sa 3 eurica mada je na wwinu pala kvota na 1,63 :/
michael se sa 5-3 vrati na 5-5 i ima mogućnost brejknuti garya za 5-6.. ali gary se spašava pogodi čime? CRVENOM BULOM!!!
Spasi ruku, povede 6-5.. I UZME YEBENI BREJK za pobjedu od 7-5..
izvini druže, šta da kažem. da si gledao meč bilo bi ti manje žao tih 3 eura vjeruj mi.
Cleveland 2, i Golden State 2exorciiist je napisao/la:NBA stručnjaci, ima li veceras kakvo sigurno duplanje?
Jel to sigurno?bodi123 je napisao/la:Cleveland 2, i Golden State 2exorciiist je napisao/la:NBA stručnjaci, ima li veceras kakvo sigurno duplanje?
kfc 2,3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.