Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

soko
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la soko » 23 apr 2015, 20:44

emir79 je napisao/la:Problem ste vi, a ne Tino Susic. Eto i Bazdarevic ga poziva, sto sutite? Poziva Mesa i Vrsajevica i Hadzica, sto sutite?

Manite se bolan supljaka, SP je odavno iza nas. Eto vi bi odbili poziv kada bi ga dobil. Jasta bi neg.
Ti si problem, neznalico.
Bas je Bazdarevic njega i Avdiju stavio od prve minute protiv Andore. :thumbdown:

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 23 apr 2015, 20:45

soko je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Problem ste vi, a ne Tino Susic. Eto i Bazdarevic ga poziva, sto sutite? Poziva Mesa i Vrsajevica i Hadzica, sto sutite?

Manite se bolan supljaka, SP je odavno iza nas. Eto vi bi odbili poziv kada bi ga dobil. Jasta bi neg.
Ti si problem, neznalico.
Bas je Bazdarevic njega i Avdiju stavio od prve minute protiv Andore. :thumbdown:
Ma bitno je samo da nesto pise a nema veze u cemu je bit price...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 apr 2015, 20:47

Ako ponovo pozove Avdiju i Tinceka kritikovat cu ga za to, vjerujem da ce i mnogi drugi. Hadzic se moze podnjet cisto zato sto je konkurencija vrlo slaba na toj poziciji osim Besica, a lik barem redovno igra. Ja bi ga izbacio, ali moze se argumentovat da zasluzuje mjesto. Evo da Zaha poveze 2-3 utakmice ja bi ga pozvao deset puta prije Hadzica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 23 apr 2015, 20:52

Meni ste gori vi ostali što se raspravljate uopšte sa @emir79, on je branio i igrace iz germanije i Safeta Sušića, kao da su u krvnom srodstvu, odmah je jasno o kakvom mentalnom sklopu se radi. Ocigledno je da doticni pretenduje za kantu foruma, samo ima još iritantnijih forumasa od njega tako da se uzalud trudi..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Pametuglavu
Kontakt:

Post Postao/la Pametuglavu » 23 apr 2015, 20:54

Dinamo ce kupiti Tina Svena
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la bhsport » 23 apr 2015, 20:58

ne brini nakon ove blistave polusezone prožete skandalima neće ga vise pozivati. Bolje zvati Radovca nego ovog panja. Primitivac na amidju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 apr 2015, 21:02

Cartman je napisao/la: Ako ponovo pozove Avdiju i Tinceka kritikovat cu ga za to, vjerujem da ce i mnogi drugi. Hadzic se moze podnjet cisto zato sto je konkurencija vrlo slaba na toj poziciji osim Besica, a lik barem redovno igra. Ja bi ga izbacio, ali moze se argumentovat da zasluzuje mjesto. Evo da Zaha poveze 2-3 utakmice ja bi ga pozvao deset puta prije Hadzica.
Za Hadzica ste isto pisali kao i za Tinu, otkud sad takvo razmisljanje odjednom?
Gdje je prica o Germaniji? ZASTO SUTITE???????????????????

Neces kritikovati Mesu, jer ces pobiti sve ono sto si protiv Susica pisao kao i ostali, a tebi i ostalima je to vaznije od mnogo bitnijih stvari vezano za reprezentaciju. Tebi i ostalima je vaznije osipanje po Tini, od stanja nasih prvotimaca. Kazes Tino bio standardan prvotimaca kod Safeta.

Egipat: Usao u 11 minuti zamjenjen 78.
Obala Slonovace: Nije igrao
Meksiko: Usao u 69. minuti
Argentina: Nije igrao
Nigerija: Usao u 64. minuti
Iran: Igrao do 79. minute
Lihtenstajn: Nije igrao
Kipar: Igrao do 62
Vels: Igrao citavu utakmicu
Belgija: Igrao do 72 minute
Izrael: Nije igrao.

Momak je samo jednu utakmicu odigrao citavu u Velsu, i jos 3 zapoceo od 11 utakmica, a 4 utakmice nije nikako ni igrao.

Cista demagogija i manipulacija, ne znam zasto vam je to u cilju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Pametuglavu
Kontakt:

Post Postao/la Pametuglavu » 23 apr 2015, 21:04

Malo je igrao evo i Emir79 se slaze.
Tino Sven je nasa buducnost nosioc igre rep.BIH.

x

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 apr 2015, 21:09

Pametuglavu je napisao/la:Malo je igrao evo i Emir79 se slaze.
Ne kazem da je malo igrao, citaj sta pisem, a ne da izvlacis nesto iz svoje glave. Kazem da nije bio prvotimac sto se zeli ovdje podmetnuti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 23 apr 2015, 21:12

Ako Mesa pozove na slijedece okupljanje trio VHS, pocece kritikei to s pravom. Nema niti jednog razloga da ih pozove.
U losoj su formi, timovi im lose igraju, lige su im taraba...vrijeme da ih se otarasimo i sansu damo mladjim , perespektivnijim, onima koji su zasluzili.
Da se konacno rijesimo ostavstine one stetocine i igraca koji su dosli nepotizmom i korupcijom.

Pametuglavu
Kontakt:

Post Postao/la Pametuglavu » 23 apr 2015, 21:21

emir79 je napisao/la:
Pametuglavu je napisao/la:Malo je igrao evo i Emir79 se slaze.
Ne kazem da je malo igrao, citaj sta pisem, a ne da izvlacis nesto iz svoje glave. Kazem da nije bio prvotimac sto se zeli ovdje podmetnuti.
Fakticki nije ni igrao nema se tu sta pricati

x

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 apr 2015, 21:24

emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Ako ponovo pozove Avdiju i Tinceka kritikovat cu ga za to, vjerujem da ce i mnogi drugi. Hadzic se moze podnjet cisto zato sto je konkurencija vrlo slaba na toj poziciji osim Besica, a lik barem redovno igra. Ja bi ga izbacio, ali moze se argumentovat da zasluzuje mjesto. Evo da Zaha poveze 2-3 utakmice ja bi ga pozvao deset puta prije Hadzica.
Za Hadzica ste isto pisali kao i za Tinu, otkud sad takvo razmisljanje odjednom?

Neces kritikovati Mesu, jer ces pobiti sve ono sto si protiv Susica pisao kao i ostali, a tebi i ostalima je to vaznije od mnogo bitnijih stvari vezano za reprezentaciju. Tebi i ostalima je vaznije osipanje po Tini, od stanja nasih prvotimaca. Kazes Tino bio standardan prvotimaca kod Safeta.

Momak je samo jednu utakmicu odigrao citavu u Velsu, i jos 3 zapoceo od 11 utakmica, a 4 utakmice nije nikako ni igrao.

Nakon SP-a i odlaska Misketa je apsolutno bio standardan. Protiv Izraela je bio povrijedjen. I usao je u igru na SP kada je se lomilo prvenstvo. Najvaznijih 25 minuta u istoriji repke i on uvodi Tinceka iz Hajduka. :oops:

Ja uopste nisam nesto dizao Bazdarevica prije njegovog dolaska niti ga dizem sada. Rekao sam da covjek za sada radi vrlo dobar posao i pristupio je tome ozbiljno. Boli mene qurac sta sam pisao protiv koga i za koga, jedino je vazan uspjeh repke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 apr 2015, 21:30

Pa dobio je te minute jer dolazi iz jednog velikana, doduse, sad ima vec djece u Splitu koji su 3-4 razred, a da nisu bili rodjeni kad su Bili osvojili zadnji put titulu.
Celik!3,2,2.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 apr 2015, 21:34

Ja sam stvarno za razliku od mnogih bio za pozivanje Tina u proslosti ali Emire ono sto on sada pokaziva nije ni za klupe. Ne moze se to vise braniti i ne vidim razlog zasto bi ga Mesa u ovom momentu i zvao u repku. Bit ce tu Vrancic a boga mi i onaj Milicevic je trenutno Ronaldo za njega. Meni ga je zao i stvarno bi volio nego ista da proigra ali ovo sto radi na terenu u drugom dijelu sezone je malo receno SRAMOTA. Jos je i bezobrazan. Ne znam sta se sa ovim mladicem dogadja. Potonuo je do kraja. Avdija ne vrijedi niti za trositi vrijeme. Ako opet dobije poziv od Mese to je zatvora.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 23 apr 2015, 21:50

Kod Safveta je ovaj antitalenat bio prvotimac i ekipa se krojila oko njega. Kod Bazdarevica je mu minutaza svedena na minimum, minutaza mu je cak manja nego Avdijne famozne minutice. S obzirom da mu je i Hajduku krenulo nizbrdo sada kada je Seadova Germania izgubila uticaj u reprezentaciji svenova reprezentativna karijera se blizi kraju.

Njemu, kao i caci i amidzi, zelim sve najgore u karijeri. Zelim im sve najgore kao i ratnim profiterima, jer tu nema razlike.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 23 apr 2015, 21:50

emir79 je napisao/la:Eto i Bazdarevic ga poziva, sto sutite? Poziva Mesa i Vrsajevica i Hadzica, sto sutite?
Ovo je buraz rezonovanje svojstveno petnaestogodisnjacima.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 23 apr 2015, 21:53

emir79 je napisao/la:Za Hadzica ste isto pisali kao i za Tinu, otkud sad takvo razmisljanje odjednom?

Koji si ti manipulator, jadni manipulator. Protiv Izraela nije igrao jer je bio povrijedjen. Lik je bio prvotimac citave kvalifikacije (3 poceo od 3 mogucih) . Proveo 224 minuta na terenu od 270 mogucih, mozda uz Edina najvise od svih ofanzivni igraca...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 apr 2015, 21:58

Malo mi je neugodno dok citam sta vam Emir79 radi na ovoj temi. Razbija vas argumentovano ali bas ono.. :lol:

slika

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 23 apr 2015, 22:00

bvb je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Eto i Bazdarevic ga poziva, sto sutite? Poziva Mesa i Vrsajevica i Hadzica, sto sutite?
Ovo je buraz rezonovanje svojstveno petnaestogodisnjacima.
Ponekad se covjek zapita kakav to biser pise ovakve mudrosti. :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 23 apr 2015, 22:07

Kad se pocnu pohvaljivati ovako medjusobno znaj da ne valja, Kemal calcio Alispahic
DD

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.