sandokan_TM87 je napisao/la:opravdavanje onakvog ponasanja nece pomoci vasem klubu da se izdigne, kad to shvatite bicete kao i ovaj momak babilon-PRAVI NAVIJACI I PRIJATELJI SVOG KLUBA, a sinoc to niste bili i sve dok to ne shvatite pravit cete stetu svom klubu
a šta će pomoći našem klubu!
da dopustimo kao što smo i prije dopuštali da nas se krade na nasem stadionu! e taj se film nece vise gledat. bar ja necu jer ne volim reprize. pitanje je dana kada ce neko od sudaca popušit dobro dobar degenek pa će se drugi mislit šta ce i kako će!
odakle dodje ovaj sudija iz 3 lige do prve? kako je to uspijo.
ja necu reci da je ovo željo skrojio,nego savez slaže sve kao puzle. sudac je čitavu utakmicu sudio na stranu želježnicara,dopuštao valjanje po terenu sjeckao svaki napad zrinjskog nekakvim prekršajima nije nadoknadio poluvrijeme koliko je trebao i još milion malih stvari koje su isprovocirale publiku!
toliko ljudi znam koji su uvijek gotovo mirni na sve,al eto da baš odjednom čitav stadion kad kažem čitav mislim i na zapad izmisli i umisli da sudac krade! bilo je preočito.
a što se tiče štete klubu,**** toga će vazda biti. za mene je veca sramota kada te igrači sramote kao što je onaj vaš golman. nanjeo je sebi i vasem klubu veliku sramotu kad je provocirao "isprovocirane" navijače da bi prouzrokovao prekid! mogo je gadno nastradat da se neko probio do njega.