HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ero
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ero » 15 apr 2010, 17:50

sandokan_TM87 je napisao/la:opravdavanje onakvog ponasanja nece pomoci vasem klubu da se izdigne, kad to shvatite bicete kao i ovaj momak babilon-PRAVI NAVIJACI I PRIJATELJI SVOG KLUBA, a sinoc to niste bili i sve dok to ne shvatite pravit cete stetu svom klubu

a šta će pomoći našem klubu!

da dopustimo kao što smo i prije dopuštali da nas se krade na nasem stadionu! e taj se film nece vise gledat. bar ja necu jer ne volim reprize. pitanje je dana kada ce neko od sudaca popušit dobro dobar degenek pa će se drugi mislit šta ce i kako će!

odakle dodje ovaj sudija iz 3 lige do prve? kako je to uspijo.

ja necu reci da je ovo željo skrojio,nego savez slaže sve kao puzle. sudac je čitavu utakmicu sudio na stranu želježnicara,dopuštao valjanje po terenu sjeckao svaki napad zrinjskog nekakvim prekršajima nije nadoknadio poluvrijeme koliko je trebao i još milion malih stvari koje su isprovocirale publiku!

toliko ljudi znam koji su uvijek gotovo mirni na sve,al eto da baš odjednom čitav stadion kad kažem čitav mislim i na zapad izmisli i umisli da sudac krade! bilo je preočito.

a što se tiče štete klubu,**** toga će vazda biti. za mene je veca sramota kada te igrači sramote kao što je onaj vaš golman. nanjeo je sebi i vasem klubu veliku sramotu kad je provocirao "isprovocirane" navijače da bi prouzrokovao prekid! mogo je gadno nastradat da se neko probio do njega.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 apr 2010, 17:55

volio bi da mi neko od navijaca zrinjskog napise gdje su to oni osteceni od strane sudije i sta je to svirao u korist zelje ,ja stvarno nisam imao priliku da vidim da su oni usli u 16 metara ,niti da su ijednom osteceni za neki kontakt izvan kaznenog prostora,istina da je malo skratio utakmicu produzetkom u 1 pol mozda nekih 2 min ali ako svi prisutni nisu vidjeli da zrinjski sa onakvom igrom nebi dao gol jos za 800 min to je druga stvar,ocigledno je da ovaj zrinjski nemoze vise igrati znacajniju ulogu u bih sa ovim timom(2-3 igraca sto znaju igrati ,stoper kvalitetan ali katastrofalna trka i fizicka sprema)i ako se na tome ne poradi oko adekvatnih zamjena prica o sudzenju ce im postati glavni faktor , ono sto je zrinjski odigrao protiv zeljeznicara sinoc jednom rijeci se moze opisati kao NEMOC

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 apr 2010, 17:57

ero je napisao/la:a šta će pomoći našem klubu!

da dopustimo kao što smo i prije dopuštali da nas se krade na nasem stadionu! e taj se film nece vise gledat. bar ja necu jer ne volim reprize. pitanje je dana kada ce neko od sudaca popušit dobro dobar degenek pa će se drugi mislit šta ce i kako će!

ja necu reci da je ovo željo skrojio,nego savez slaže sve kao puzle. sudac je čitavu utakmicu sudio na stranu želježnicara,dopuštao valjanje po terenu sjeckao svaki napad zrinjskog nekakvim prekršajima nije nadoknadio poluvrijeme koliko je trebao i još milion malih stvari koje su isprovocirale publiku!

toliko ljudi znam koji su uvijek gotovo mirni na sve,al eto da baš odjednom čitav stadion kad kažem čitav mislim i na zapad izmisli i umisli da sudac krade! bilo je preočito.

a što se tiče štete klubu,**** toga će vazda biti. za mene je veca sramota kada te igrači sramote kao što je onaj vaš golman. nanjeo je sebi i vasem klubu veliku sramotu kad je provocirao "isprovocirane" navijače da bi prouzrokovao prekid! mogo je gadno nastradat da se neko probio do njega.
E haj mi reci zbog čega savez gura Želju. Koji to razlog da su ih odjednom počeli gurati, ako nas nisu gurali zadnji 5godina, i ako nas je krao ko kako hoće i gdje hoće, zbog čega se to ove sezone promijenilo. :roll:
Strauss Junior

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 15 apr 2010, 18:03

BlueSharks je napisao/la:
ero je napisao/la:a šta će pomoći našem klubu!

E haj mi reci zbog čega savez gura Želju. Koji to razlog da su ih odjednom počeli gurati, ako nas nisu gurali zadnji 5godina, i ako nas je krao ko kako hoće i gdje hoće, zbog čega se to ove sezone promijenilo. :roll:
samo da dopisem da nam je zrinjski u ovoj sezoni uzeo bod na grbavici (koje li ironije), rudar jedino nama u gostima uzeo bod, sarajevo nas pobijedilo....

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 15 apr 2010, 18:07

ero je napisao/la:
sandokan_TM87 je napisao/la:opravdavanje onakvog ponasanja nece pomoci vasem klubu da se izdigne, kad to shvatite bicete kao i ovaj momak babilon-PRAVI NAVIJACI I PRIJATELJI SVOG KLUBA, a sinoc to niste bili i sve dok to ne shvatite pravit cete stetu svom klubu

a šta će pomoći našem klubu!

sve dok se ovakvi ispadi i dogadjaji opravdavaju nemamo se nadat nicemu boljem... eno onaj "navijac" Zelje kad je "udario" golmana Slavije svi su ga okrivili i niko nije opravdavao njegov postupak SVI ali bas SVI na temi Zeljeznicara su bili izuzetno ljuti i orkivljivali su tog "navijaca" kojem je i zabranjen dozivotni pristup stadionu, i nakon par dana ovaj se javno izvinuo nakon svega i vidi se da je imalo uticaja, ali dok se ovakvi postupci opravdavaju il jos gore podrzavaju, sto je neshvatljivo, onda se nemozemo nadati nicemu boljem u nasem fudbalu.... kad je bio derbi protiv Sarajeva na Grbavici, bio je i penal za Sarajevo i 2. postignuti pogodak koji je dosta diskutabilan ( da ne kazem neregularan ) jer je postignut vjerovatno iz offsajda niko nije poceo gadjati navijace Sarajeva i praviti prekid i kamenovati ih.... I mislim da ti trebas sam sebe preispitati bili ti tako pisao da su neki drugi navijaci kamenovali tvoje igrace i sta bi onda pisao, jer kao prvo moras krenuti od sebe, sta bi bilo da se tebi to desilo, sta bi onda mislio?? Dok tako ne pocenmo razmisljati nista od naseg fudbala a ovo se ne odnosi samo na fudbal nego u globalu .... A ono sto su "navijaci" Zrinjskog uradili je sam odraz njihove licne kulture i njihovog primitivizma, a jos gori su oni koji takve postupke odobravaju ili jos gore podrzavaju...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 15 apr 2010, 18:26

bolje i misliti pa nista ne uraditi nego praviti nerede i kamenovat i bacat flase na igrace...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Denyyy
Kontakt:

Post Postao/la Denyyy » 15 apr 2010, 18:30

vjerujem da vam je krivo zbog svog kluba ali ostavite na stranu sudije i ostala zbivanja,Zeljo je trenutno bolji od zrinjskog i kao navijaci treba to sportski prihvatiti i nastaviti dalje.Ovako nikad necemo dalje dogurati sto se tice lige,sretno oba kluba!Pozdrav!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 apr 2010, 18:33

provocirao je golman veleza i papcic je dobio pjesmice samo ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 15 apr 2010, 18:42

Sta hocete vi? **** smo vas i **** vas uvijek, a naravno da ce te doci na Grbavicu i treba da dodjete, ali vas necemo kamenjati niti vase igrace neg cemo vas isprasiti po guzovima na terenu, tako rade veliki klubovi i veliki navijaci,sto vi niste i nikada necete ni biti. Aj zdrao do sljedece sezone
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

CB82
Kontakt:

Post Postao/la CB82 » 15 apr 2010, 18:44

Mostarskiprvak
bas suosjecam sa tobom zbog paljenja zastave druge drzave na Grbavici,evo bas necu moci zaspat veceras od te brige.Ti si bolan gradanin BiH kao i mi svi ovdje tebe treba da brine sto je u Sirokom bila zapaljena zastava BiH,a ne to sto je na Grbavici zapaljena hrv zastava,Zrinjski ne ide u euro takmicenja kao predstavnik hrvatske lige i ne predstavlja Hrvatsku vec predstavlja BiH i ide pod njenom zastavom stoga nemoj da te brinu neke stvari koje nebi trebale jer bi u protivnom mogao jako ugrozit svoje zdravstveno stanje i onda neces moc ici na ostale tekme svog kluba
cestitke Zelji,zrinjskom puno srece iduce sezone i veliki pozdrav za one prave navijace Zrinjskog(prepoznat ce oni sami sebe)
Lesinari j*bo vas mladić

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 apr 2010, 19:03

moderatoru gdje si :( :( :o :o :o
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 15 apr 2010, 19:07

alo bolan ljudi, nije sad problem sto neki navijaju za hrvatsku... neka im... i ja navijam za njih kad igraju protiv drugih reprezentacija (osim bih), problem je sto neki osjecaju da incidentima misli pokazati ljubav prema klubu?! ustvari samo sebi i klubu stete... ona idiot sto je uletio protiv slavije neka mu je daleko grbavica... i tu se vidi razlika izmedju zelje i zrinjskog... mi bismo casno cestitali zrinjskog da je prosao nas... ali eto oni se moraju k.urciti kako je opet sudija na nasoj strani :lol: (sto ne reknu da je licno nijaz sudio utakmicu :mrgreen: )

meni licno zrinjski ne smeta kao ni drugi ugaseno-stvoreni klubovi (slavija, sask napredak...) ali neki tzv. navijaci tih klubova ocigledno nisu dorasli situaciji da normalno navijaju za klub, vec da pricaju kako je sve protiv njih?! :roll: zalosno...

jovic i kompletan stozer zrinjskog je cestitao zelji na zasluzenom prolazu... makar oni drze do casti kluba iz mostara... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 apr 2010, 19:13

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Pa hajde nam ukazi na neke KONKRETNE greske sudaca?
U prvom poluvremenu bio je prekid utakmice od jedno 4-5 minuta zbog dimnjade ultrasa...
Sudac je digao 2 minute produžetka, s tim da ni minute nije produžio utkamicu...
To nije uticalo na cinjenicu da vas je Zeljo pobjedio u obje utakmice.Sad samo pateticno trazis dlaku u jajetu,da bi opravdao te idiote od navijaca,i slabu igru svog kvazitima.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 apr 2010, 19:23

the scouser je napisao/la:
HŠKZ MOSTAR je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Pa hajde nam ukazi na neke KONKRETNE greske sudaca?
U prvom poluvremenu bio je prekid utakmice od jedno 4-5 minuta zbog dimnjade ultrasa...
Sudac je digao 2 minute produžetka, s tim da ni minute nije produžio utkamicu...
To nije uticalo na cinjenicu da vas je Zeljo pobjedio u obje utakmice.Sad samo pateticno trazis dlaku u jajetu,da bi opravdao te idiote od navijaca,i slabu igru svog kvazitima.

3 utakmice u 20 dana je dobio zeljo i to je to, oni i dalje misle da je sudija ucestvovo...to govori o intelektu doticnih...pokusajte pregledat te utakmice jos jednom i vidjet cete da u vasem timu nesto ne stima...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

mostarskiprvak
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiprvak » 15 apr 2010, 19:49

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 apr 2010, 20:01

Tema je Zrinjski,svaki post koji se ne bude ticao toga ce biti obrisan!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 15 apr 2010, 20:40

Vidim postao sam popularan među nekim ljudima,nick se babilon cesto spominje,mozda hsk zrinjski i samo zrinja ja vjerujem da ste vi navijaci koji obozavaju svoj klub kao sto sam i sam,malo cu da pojasnim neke stvari pa vi se slozili sa mnom ili ne,to je pravo svakog covjeka,ja ovdje pisem o nogometu i igracima a najvise postova sam napisao na temi HSK Zrinjski jedno 80%,dok su neki sa ciljem odlazili na temu Zelje i piskarali price o velikoj pobjedi ,kako ce Zrinjksi razvaliti Zelju kako smo jaki i sl,evo vidim brata se slaze sa mnom i podupire postove koji su realni,treba malo sagledat situaciju iz svakog ugla,sudija je da se razumjemo a to sam i napisao sudio katastrofalno,nije stetio nama vec je u par situacija stetio i zelji tipa fauli s leđa i povlacenje za dres nakon izgubljene lopte koje nije sankcionirano zutim kartonom dok je nas ostetio za produzetak i par presucenih sitih prekrsaja,no nikako nije utjecao na rezultat,nasa momcad je jurila rezultat i z 70min koliko sam bio na stadionu jednu,citaj jednu akciju smo napravili kako Bog zapovjeda i odmah smo napravili sansu,mnogi su sinoc podbacili i nije bilo bokova po kojim smo najopasniji jer odavno znamo da tj, iz sredine terena gdje igraju zizovic i zadro ne pamtim kad smo dali gol nakon izigrane akcije,ako me pamcenje sluzi zadnji put protiv Sirokog Brijega,znaci srce terena nam je katastrofa od veznog igraca Zadre do defanzivca koji ostavljaju ogroman prostor kad se lopta u napadu izgubi te nemaju kondicije ispratit protivnicek napade,to nam je najveca boljka,valjda ce netko iz uprave to uvidjeti i dovesti jovicu kvalitetnog veznog ili dati sansu Sarcu i Susicu i kvalitetnog defanzivca tipa Pezo i Serdarusic.
Ovdje pokusavam svojim postovima skrenutu paznju ljudima i pokazati da naziv "plemici" nije dzaba,da to nije krkanluk i bagra ,olos drustva vec normalni ljudi koji prate i vole svoj klub,a sto postujem tuđe i ne vrijeđam to je moja stvar!Zeljinim navijacima sam cestitao i cestitat cu im uvijek kad nas pobjede,tko imalo prati nogomet ako kaze da smo zasluzili prolaz,ne treba niti dolazit na stadion jer je jedan od onakvih koji stete klubu bacanjem predmeta i meni osobno sprecavaju u slucaju nekakve kazne odlazak na toliko voljene utakmice nedjeljom,to nisu navijaci vec seljacinje koje su sljegle iz pic... materine i svoje frustracije prosipaju na stetu kluba.
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 15 apr 2010, 20:45

A NESTO SLICNO MOZETE PROCITATI i od naseg trenera koji je VELIKI covjek i kojem su sinoc skandirali i pjevali DRAGAN JOVIC ,a igracima IGRAJTE PIC...!

Da će Željezničar zasluženo igrati u finalu slaže se i trener Mostaraca Dragan Jović, kojem će, sada je to sasvim izgledno, ovo biti prva sezona bez trofeja sa Zrinjskim.

Kada se analiziraju obje utakmice doći će se do zaključka da je Željezničar zasluženo izborio finale, a to uostalom potvrđuje i ukupni rezultat. Nama sada ostaje da se okrenemo prvenstvu kroz koje još uvijek imamo priliku izboriti plasman u Evropu, izjavio je Jović.

Finale Kupa zapravo smo izgubili u drugom poluvremenu utakmice na Grbavici, u kojem je Željo došao do dva gola prednosti, a koja je bilo jako teško stizati u Mostaru. Uslovi za igru bili su vrlo teški, a dodatni problem nam predstavlja činjenica da nekoliko naših igrača iz raznoraznih razloga nije u željenoj formi. U drugom poluvremenu morali smo krenuti s većim rizikom što su brzi igrači Željezničara znali kazniti i golom za 1:0 trasirati sebi put za finale, dodao je trener Zrinjskog koji, naravno, žali zbog prekida koji je trajao sat vremena.

Volio bih da se nakon svake utakmice isključivo priča o nogometu, a ne o suđenju i navijačima, kazao je Jović koji je poznat kao trener koji ne voli pričati o ljudima o crnom.

Sudac Prošić svojim je odlukama, od kojih su neke bile više nego tendenciozne, očito iritirao navijače. Puno smo ove sezone izgubili bodova na domaćim terenu, najviše od klubova iz vrha, ali poznato je da se u nijednoj od tih utakmica u kojima smo gubili bodove nije događalo ništa slično, komentirao je Jović.

Bilo kako bilo, Mostarcima sada ostaje samo prvenstvo u pokušaju da spase sezonu.

Moramo se pribrati i pokušati uhvatiti treću ili četvrtu poziciju koja vodi na međunarodnu scenu. Već u subotu čeka nas Modriča, zaključio je Jović.
HSK Zrinjski Mostar

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 15 apr 2010, 20:48

Babilon je napisao/la:Vidim postao sam popularan među nekim ljudima,nick se babilon cesto spominje,mozda hsk zrinjski i samo zrinja ja vjerujem da ste vi navijaci koji obozavaju svoj klub kao sto sam i sam,malo cu da pojasnim neke stvari pa vi se slozili sa mnom ili ne,to je pravo svakog covjeka,ja ovdje pisem o nogometu i igracima a najvise postova sam napisao na temi HSK Zrinjski jedno 80%,dok su neki sa ciljem odlazili na temu Zelje i piskarali price o velikoj pobjedi ,kako ce Zrinjksi razvaliti Zelju kako smo jaki i sl,evo vidim brata se slaze sa mnom i podupire postove koji su realni,treba malo sagledat situaciju iz svakog ugla,sudija je da se razumjemo a to sam i napisao sudio katastrofalno,nije stetio nama vec je u par situacija stetio i zelji tipa fauli s leđa i povlacenje za dres nakon izgubljene lopte koje nije sankcionirano zutim kartonom dok je nas ostetio za produzetak i par presucenih sitih prekrsaja,no nikako nije utjecao na rezultat,nasa momcad je jurila rezultat i z 70min koliko sam bio na stadionu jednu,citaj jednu akciju smo napravili kako Bog zapovjeda i odmah smo napravili sansu,mnogi su sinoc podbacili i nije bilo bokova po kojim smo najopasniji jer odavno znamo da tj, iz sredine terena gdje igraju zizovic i zadro ne pamtim kad smo dali gol nakon izigrane akcije,ako me pamcenje sluzi zadnji put protiv Sirokog Brijega,znaci srce terena nam je katastrofa od veznog igraca Zadre do defanzivca koji ostavljaju ogroman prostor kad se lopta u napadu izgubi te nemaju kondicije ispratit protivnicek napade,to nam je najveca boljka,valjda ce netko iz uprave to uvidjeti i dovesti jovicu kvalitetnog veznog ili dati sansu Sarcu i Susicu i kvalitetnog defanzivca tipa Pezo i Serdarusic.
Ovdje pokusavam svojim postovima skrenutu paznju ljudima i pokazati da naziv "plemici" nije dzaba,da to nije krkanluk i bagra ,olos drustva vec normalni ljudi koji prate i vole svoj klub,a sto postujem tuđe i ne vrijeđam to je moja stvar!Zeljinim navijacima sam cestitao i cestitat cu im uvijek kad nas pobjede,tko imalo prati nogomet ako kaze da smo zasluzili prolaz,ne treba niti dolazit na stadion jer je jedan od onakvih koji stete klubu bacanjem predmeta i meni osobno sprecavaju u slucaju nekakve kazne odlazak na toliko voljene utakmice nedjeljom,to nisu navijaci vec seljacinje koje su sljegle iz pic... materine i svoje frustracije prosipaju na stetu kluba.
Svaka cast na postu, pratio sam tvoje postove na temi fkz i vidio sam da si doista realan. Takvi trebaju biti navijaci nije bitno za koga navijaju.
Kao sto je i Osim danas u oslobodjenju rekao za vaseg kapitena Ivankovica da je covjek i po. Svaka cast na iskrenosti i realnosti.

P.S. Morao sam ovo komentarisati.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 15 apr 2010, 21:16

Moram stvarno da se javim, jer zelim da prisustvujem stvarnom forumu sa temama o fudbalu, bez ikakve redukcije kakvu imamo svakodnevno u savezu. Ovde se javlja ta redukcija iz dana u dan. Prvo, zbog pristranosti moderatora koji su odabrani po neznam kojem uslovu, pa dalje. Imate brate navijacki dio pa se tamo svadjajte.
Iako mi je Zrinjski sportski neprijatelj br 1, moram da kazem da ste u najmanju ruku pre.srali. Dopustanjem navijaca Zeljeznicara da udaraju kako god znaju po ovom postu. Opravdavanjem neregularnih stvari sa svoje strane je nepodnosljivo.
Da je sve posteno dogodilo bi se:
1. Zeljo ne bi ni dosao u polufinale, jer bi ispao protiv Veleza
2. Grbavica bi bila suspendovana, zbog Slavije, pa bi Tifa pjevao vjetru a ne 20000 ljudi u subotu
3. Zeljo bi dozivio finansijski krah( a vi skontajte koliko bi to bilo) i kako bi se to odrazilo na Europu iduce godine
4. Zrinjski i BB bi bio suspendovan, a sad im ne mogu nista
itd...
Sa ovim ce se sloziti svi, osim, naravno, navijaca zelje.
I zato ne kakite, nego ste jednostavno jaki u savezu, a malo i na terenu. Da budem jasan, i Velez se godinama izvlacio na silu. Ostali, kad god je ko imao priliku za neku zvrcku, napravio je. Zrinjevci su se pravili pametni, tjerali Dzidu od sebe kao da igraju u Engleskoj premier ligi a ne u BiH. I sad ko ih hebe, nek ih Brkovic uzima gdje stigne.
Nema kluba koji ce posteno ovdje nesto ostvariti, i to je tako.
Ovo govorim samo iz jednog razloga i molim moderatore da malo razmisle o ovome. Ovakvim odobravanjem i presucivanjem samo tjerate ljude sa ovog foruma, na kojem bi se trebala razvijati komunikacija, da bi sve bilo bolje i bolje u buduce. Vi umjesto da privucete evo ovde naprimjer navijace Zrinjskog, vi im dopustate da im neko soli pamet koju ce zemlju voljeti i za koga ce navijati i dopustate da im se daju epiteti de.bili...id.ioti i slicno.
To je brate za nekog drugog foruma a ne ovog. Admin uporno skrece paznju danima na to, a vi to dopustate iz dana u dan.
Dajte brate bar sansu za normalnu komunikaciju, jer svaka veca navijacka grupa ima svoj forum, a i ovde ima dio za to.
Hvala....

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.