FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne priznaješ sud kao Mevlid Jašarević ili ? 
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma k'o TitoZastone je napisao/la:Ne priznaješ sud kao Mevlid Jašarević ili ?
Gdje je Head??miden je napisao/la:Mir neki, nema euforije, titula se ne spominje...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
On naloži raju i nestanejoker90 je napisao/la:Gdje je Head??miden je napisao/la:Mir neki, nema euforije, titula se ne spominje...On je zaduzen za atmosferu na temi sa onim ludim smajlijima...
Koliko znam on riješava neke sitnice sa Skakicem, jer u nedelju nam je vrlo važna tekma.
Das Ist Walter
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Čini mi se da je dobio ban.joker90 je napisao/la:Gdje je Head??miden je napisao/la:Mir neki, nema euforije, titula se ne spominje...On je zaduzen za atmosferu na temi sa onim ludim smajlijima...
I ne treba spominjati titulu, treba ići utakmicu po utakmicu pa ako titula dođe dobro je a ako ne izboriti Evropu i tu pokušati nešto napraviti i pojačati kadar za evropu i narednu sezonu pa onda pokušati nešto više napraviti.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Jbg, nije fazon glumit euforiju kad smo kupili i protiv listice. I mi se vise sami sebi gadimo koliko kupujemo 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

je l' Hanka
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ma može i rizo ruža samo da bude

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja tu svasta vidimZastone je napisao/la:ma može i rizo ruža samo da bude![]()
bice svega 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Prije bih volio Hadzibegica, ali svakako da bivse "legende kluba" trebaju zauzeti neke vazniju funkciju.hilmo je napisao/la:Jedno pitanje koje mi se zadnjih nekoliko dana mota po glavi: Ukoliko uprava nekad odluči da otkaže povjerenje Abdulahu Ibrakoviću bil vi voljeli da na mjesto sportskog direktora dođe Predrag Pašić?
Ja bih!
isko1807 je napisao/la:Prije bih volio Hadzibegica, ali svakako da bivse "legende kluba" trebaju zauzeti neke vazniju funkciju.hilmo je napisao/la:Jedno pitanje koje mi se zadnjih nekoliko dana mota po glavi: Ukoliko uprava nekad odluči da otkaže povjerenje Abdulahu Ibrakoviću bil vi voljeli da na mjesto sportskog direktora dođe Predrag Pašić?
Ja bih!
Slazem se za Hadziju i mislim da bi to bio pun pogodak. Paja je idealan na ovoj poziciji na kojoj je trenutno po meni al u svakom slucaju treba ukljuciti legende kluba sto vise. Price gdje su bili kad je bilo tesko ne stoje,nije sve crno bijelo jbg,niko od njih nije toliko mocan. Ja sam za povratak legendi u klub bez dilema ikakvih. To ce nam donijeti novu dimenziju definitivno.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
najprije kad bi bilo moguce npr. onaj Slaviša Vukicevic sto bude gost na Face TVhilmo je napisao/la:Jedno pitanje koje mi se zadnjih nekoliko dana mota po glavi: Ukoliko uprava nekad odluči da otkaže povjerenje Abdulahu Ibrakoviću bil vi voljeli da na mjesto sportskog direktora dođe Predrag Pašić?
Ja bih!
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Evo mobilisu clanstvo preko poruka da dodjemo u nedelju 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Upravo dobih i ja sms 
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ovo me ne čini optimistom
28.09.14 Široki Brijeg - Sarajevo 1 : 0
24.11.13 Široki Brijeg - Sarajevo 2 : 0
11.08.13 Sarajevo - Široki Brijeg 1 : 2
21.04.13 Široki Brijeg - Sarajevo 2 : 1
30.09.12 Sarajevo - Široki Brijeg 2 : 1
U zadnjih 5 mečeva, jedna pobjeda i 4 poraza. Ipak, ako ih sad ne pobjedimo nemamo više šta tražiti. Mislim da je ovo jedna od utakmica gdje se lomi prvenstvo. Pobjeda ne znači titulu, jer ima još tu i Zrinjski, pa Željo, ali ako ih sad uzmemo, korak smo do titule!
28.09.14 Široki Brijeg - Sarajevo 1 : 0
24.11.13 Široki Brijeg - Sarajevo 2 : 0
11.08.13 Sarajevo - Široki Brijeg 1 : 2
21.04.13 Široki Brijeg - Sarajevo 2 : 1
30.09.12 Sarajevo - Široki Brijeg 2 : 1
U zadnjih 5 mečeva, jedna pobjeda i 4 poraza. Ipak, ako ih sad ne pobjedimo nemamo više šta tražiti. Mislim da je ovo jedna od utakmica gdje se lomi prvenstvo. Pobjeda ne znači titulu, jer ima još tu i Zrinjski, pa Željo, ali ako ih sad uzmemo, korak smo do titule!
U novi boj ...
Pobjeda ne znaci titulu, ali znaci oprostaj od iste. Ako bi dobili njih, slaviju i zrinjski, onda bi se moglo reci da smo nadomak titule.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Stize i meni porukica, kao da ne mislim vec samo o nedjelji. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Btw, imate intervju sa Slavisom na youtube od prije par godina. Covjek strasno voli ovaj klub, i mislim da bi se pokazao izvrsno na toj poziciji. Al hajd, o tom-po tom.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Uscuplic jos uvijek nije igrao sa Sirokim..
Dobio je otkaz utakmicu prije Sirokog, tako da cemo na ovoj utakmici da zaista vidimo da li je on kapacitet za nesta vise..
Al kako god bilo, on MORA biti pomocnik bilo kojem treneru koji dodje u Sarajevo...
Ako nista, toliko zasluzuje..
HVALA njemu svakako na ovom sto radi, i da kazem da nije uredu ismijavati nekoga bez obzira sta to bilo...
ako nista, zasluzio je da ga ispostujemo...
Dobio je otkaz utakmicu prije Sirokog, tako da cemo na ovoj utakmici da zaista vidimo da li je on kapacitet za nesta vise..
Al kako god bilo, on MORA biti pomocnik bilo kojem treneru koji dodje u Sarajevo...
Ako nista, toliko zasluzuje..
HVALA njemu svakako na ovom sto radi, i da kazem da nije uredu ismijavati nekoga bez obzira sta to bilo...
ako nista, zasluzio je da ga ispostujemo...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.