Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Hvala.Orton je napisao/la:http://www.spox.com/
ili skines neki ap za telefon
Imas na nba.com sve sto ti trebaexorciiist je napisao/la:Na kojoj stranici pratite poene igrača ?
Jos Golden State i sve prošloexorciiist je napisao/la:
Sretno svima sa Nba, idem jesti pa da pratim
bodi123 je napisao/la:evo moje pa sta bog dadne![]()

VOLIM NBAmutu je napisao/la:Pocinje nba playoff jedina stvar u kojoj sam iz godine u godinu u plusu. Znaci vrlo je jednostavno izaberem 2 susreta iz svake konferencije i za isti iznos ih svaku utakmicu igram x (nerjeseno), znam zvuci glupo gađat x u košarci. Maksimalno u jednom kolu moze biti 7 utakmica dakle s jednim X u sedam utakmici istih momcadi ste u duplom plusu racunajuci da je koeficijent 14 , a u veci sucajeva je i veci , u nekim serijama nece bit nerjesenih utakmica, al ce zato u nekim biti 2. Ja cu ove godine pratit sa istoka; Toronto-Washington, Chicago - Milwauke, a sa zapada ;LAClippers -SanAntonio i ovaj drugi jos nisam odlucio.Nemojte ni igrat ovo ako nemate za ispratit svaku utakmicu ili igrajte samo jednu seriju tipa npr; LAClippers-SanAntonio i najbitinije od svega nemojte vezat igrace over kolko god se izgledno cinilo da ce neki igrac prebacit granicu jer ima jos i produzetak nemojte.Prosle godine najvece pare sam uzeo na mephis- oklahoma di su u sedam utakmica bila 4 x i to zaredom. Najsigurnije je ovo igrat na finalu jer je svak utakmica egal, i di vec dvije godine vse nego duplam pare, prosle godine 6. utakmica je zavrsila x a koeficijent su digli do 20.Tko nevjeruje nek uzme pllayoff prosle godine i racuna, cak i svaku utakmicu svake serije da ste ispratili bili bi u plusu.Sretno svima !!!!
Sigurnost?Evolution87 je napisao/la:Nancy- Troyes 1 2.00
Gosti bez 14 igraca
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evolution87 je napisao/la:Nancy- Troyes 1 2.00
Gosti bez 14 igraca
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

uzmi prijevremenuexorciiist je napisao/la:
jel prolazi ovo?
Ukrade mi recenicu s tastatureEvolution87 je napisao/la:uzmi prijevremenuexorciiist je napisao/la:
jel prolazi ovo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.