Calciopoli/Farsopoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

daffy
Kontakt:

Re: Calciopoli/Farsopoli

Post Postao/la daffy » 15 apr 2010, 11:44

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 apr 2010, 11:45

Hehe, e moja patkice, kad skontaš da se Goal.com ne treba vjerovat al dobro, ti ne vjeruješ kad piše loše o Juve-u a kad piše dobro onda vjeruješ :) ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 apr 2010, 11:47

4 godine se lose pise,sad je vrijeme i za drugu stranu da sta kaze,goal.com moze da nagadja,a sud ce reci svoje,protiv Moggia,a mozda ako se desi i to cudo,revizija slucaja,sto je malo vjerovatno
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 15 apr 2010, 11:48

ovo je debata.. ovdje nema nikakvih informacija novih, vec su se dotakli cinjenica pa da ljudi diskutuju.. nisam stavio kao neki dokaz.. pusti goal.com.. definzormacija :mrgreen:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 apr 2010, 11:50

evo gazzeta ,interovo glasilo,kaze da FIGC ne razmatra nova kaznjavanja,jer je legalno pricati sa dezignatorima,a Juve moze da tuzi i trazi kompenzaciju,toliko o "namjestanju" zdra'o
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 15 apr 2010, 11:52

koliko je vjerovati gazeti :lol: :lol: :lol: :lol:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 apr 2010, 11:57

toliko joj je vjerovat,da su je uzeli za dokaz protiv Juventusa,hahahah

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 apr 2010, 17:03

Inter first in interceptions escaped: 41 Facchetti 8-) 8-)

Inter are clearly leading the ranking of the 74 interceptions that the defense has asked Moggi are acquired in the process of Naples. The list: 43 interceptions Inter, Milan and Palermo 9, 4 Reggina, Cagliari 3, Bologna 2, Roma 2, Udinese 1, De Santis 1.
Facchetti, then president of Inter, is the undisputed showman, with 41 phone calls, more than half of 74: 17 by Bergamo, 10 with Pairetto, 5 Ghirelli with Antonio (Secretary FIGC), 4 with Gennaro Mazzei (designator of assistants), 3 with Massimo De Santis (referee!), 1 with Mazzini, 1 with Lanese (chairman of the referees).
In second place are Rino Foschi, then ds Palermo Zamparini, with 9 phone calls, all with Pairetto
Galliani third place, with 8 phone calls with 3 Bergamo, 3 with Pairetto, 2 with Mazzini. The ninth is one of Leonardo Meani Rossoneri call and the referee De Santis.
Others. Massimo Cellino: 1 with 2 with Bergamo and Pairetto. Renato Cipollini (then President of Bologna): 2 with Bergamo. Bergamo: 1 with Pairetto. Prado, sports director of Rome: 1 by Mazzini. Spalletti (Udinese coach): 1 with Bergamo.

da ne prevodim...skontacete :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 15 apr 2010, 18:17

Shvatio sam, svi pozivi su legalni, osim Facchettijevog i Meanijevog poziva De Sanctisu, jer koliko znam, zabranjeno je zvati sudije
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 apr 2010, 19:18

novi razgovor je tu,predsjednik FIGC-a trazi da se promjeni sudija kako bi bio siguran da nece biti gresaka koje bi mogle ici u korist Juventusa,dakle lik odredjuje sudije kako se slucajno nama nebi pomoglo ,eto toliko o namjestanju ,zdravo ;)

:mrgreen:

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 15 apr 2010, 19:23

JuveSissoko odakle ti taj podatak?
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 apr 2010, 19:24

gogo_s je napisao/la:JuveSissoko odakle ti taj podatak?
ima na goal.com,tuttojuve,cek da nadjem link

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 apr 2010, 19:26

gogo_s je napisao/la:JuveSissoko odakle ti taj podatak?
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... p-juventus

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 15 apr 2010, 19:28

Hvala druže, pronašao sam. Dovoljno je samo pogledati naslov:
Calciopoli Watch: FIGC Ordered Refs Not To Help Juventus, Milan Spoke To Collina, Fiorentina Consider Legal Action
Nadam se da ima istine u ovome, jer sam uvijek malo skeptičan kada je goal.com u pitanju
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 apr 2010, 19:30

takodje Galliani razgovara sa Collinom,mislim sve ovo izreceno treba da se potvrdi,al pricati sa sudijama je strogo zabranjeno,pa Moggi sam "taj stari don mafije",to nije radio a mi zaradili seru B,eto pravde i k . . . .

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 apr 2010, 19:32

gogo_s je napisao/la:Hvala druže, pronašao sam. Dovoljno je samo pogledati naslov:
Calciopoli Watch: FIGC Ordered Refs Not To Help Juventus, Milan Spoke To Collina, Fiorentina Consider Legal Action
Nadam se da ima istine u ovome, jer sam uvijek malo skeptičan kada je goal.com u pitanju
to je goal.com preuzeo sa ostalih stranica i novina,a ti razgovori navedeni ce vjerovatno biti prezentirani 20. Aprila,ako vec nisu dio ovih prvih ,koje je sud prihvatio kao validne,stvarno ne znam ,al eto treba se jos da razjasni,da ne ispadne na kraju pricamo dezinformacije,sve sa zadrskom,

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 15 apr 2010, 19:34

Ovi razgovori valjda spadaju među onih 70 razgovora koji su predani sudu. Treba sačekati 20. april, pa ćemo vidjeti sve
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 apr 2010, 19:39

JuveSissoko je napisao/la:takodje Galliani razgovara sa Collinom,mislim sve ovo izreceno treba da se potvrdi,al pricati sa sudijama je strogo zabranjeno,pa Moggi sam "taj stari don mafije",to nije radio a mi zaradili seru B,eto pravde i k . . . .
Bar ste je osvojili :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 15 apr 2010, 19:42

Ja bola ima te osvojenu seriu b u glavnom ima te titulu neku u zadnjih 3 godine sta hoce vise juve :mrgreen:
Samo jedan klub Velež Mostar

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 apr 2010, 19:46

Adnel je napisao/la:Ja bola ima te osvojenu seriu b u glavnom ima te titulu neku u zadnjih 3 godine sta hoce vise juve :mrgreen:
hahaahaahahahaha sto vam ga spusti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.