ako se ne odazove sad za EP i ne riješi se to sa KSBiH on će pauzirat te dvije godine jer se već lobira za to da igra za drugu reprezentaciju,a ovo mu je već jedna godina kako ne igra za BiH..zato vas i pitam mozel promjenit reprezentaciju..Husika je napisao/la:Moze ali da pauzira kao Sulejmanovic, sto je u biti NE MOZECashMan je napisao/la:Ne može. To su gluposti koje su pojedini iznosili bez ikakve osnove.zgembo89 je napisao/la: da li Juka moze zaigrati za drugu kosarkaksu rep ?![]()
Sta vam je, igrat ce juka 101% na EP-u
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
ako se ne odazove sad za EP i ne riješi se to sa KSBiH on će pauzirat te dvije godine jer se već lobira za to da igra za drugu reprezentaciju,a ovo mu je već jedna godina kako ne igra za BiH..zato vas i pitam mozel promjenit reprezentaciju..[/quote]
Brate necu ti reci da lupas, ali da me zeludac zabolio kada sam ove tvoje umotvorine iščitavao , jer kada sam ovo procitao odumrle su mi mozdane stanice, od ovolike kolicine lupanja i sranja u ovih par redova
Brate necu ti reci da lupas, ali da me zeludac zabolio kada sam ove tvoje umotvorine iščitavao , jer kada sam ovo procitao odumrle su mi mozdane stanice, od ovolike kolicine lupanja i sranja u ovih par redova

Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 23 apr 2015, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Ne moze i nece nastupati za druge.. Iz dva razloga... jedan je taj sto mu u Savezu nikad nece dati ispisnicu (moze jos samo za Sloveniju igrati po pravilima).. A drugi mnogo vazniji je sto on nece da igra za druge jer mu je BiH jedina domovina...
A sto se tice statusa po twiteru, faceu i sl.... Ima pravo da pise sta hoce.. njegova privatna stvar... Dok ne dotice repku i drzavu BiH.. mi mu nemamo i ne smijemo nista spocitavati.... ako navija za Partizan njegova licna stvar
A sto se tice statusa po twiteru, faceu i sl.... Ima pravo da pise sta hoce.. njegova privatna stvar... Dok ne dotice repku i drzavu BiH.. mi mu nemamo i ne smijemo nista spocitavati.... ako navija za Partizan njegova licna stvar

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
JUSUF NURKIĆ NEĆE I NE MOŽE IGRATI ZA DRUGU REPREZENTACIJU. KRAJ PRIČE!
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ma ko mi se to malo iznerviraoCashMan je napisao/la:JUSUF NURKIĆ NEĆE I NE MOŽE IGRATI ZA DRUGU REPREZENTACIJU. KRAJ PRIČE!

Ma pusti vidiš da ne poznaje ni pravila

Juka će igrati samo za BiH i nikoga drugog

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ma sjebu mi živce. Čovjeka znam u dušu i znam šta osjeća prema BiH i dođu padobranici koji tekme nisu vidjeli uživo i napišu ovakve stvari. Fkt ne shvatam više, treba li nacrtati ili da zamolim Juku da se rega ovdje kako bi im otklonio sumnje.

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
@Cash
Pa ima account
... napisao je prije par godina nekoliko postova... jedino ako mu ga ss.ba nije deaktivirao ili sl... 
Pa ima account

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
LloriS je napisao/la:Znaci nesto ima na relaciji Konakovic - Nurkic, dok bi ovaj zelio dati ostavku samo da Nurkic dodje na okupljanje, da Konakovic nije kriv u necemu sigurno ne bi spominjao svoju ostavku ovako
Kifla samo brani Haruna

Je li istina da je bio u Sarajevu i da je reko Harunu da neće igrat za rep dok je on tu..CashMan je napisao/la:Ma sjebu mi živce. Čovjeka znam u dušu i znam šta osjeća prema BiH i dođu padobranici koji tekme nisu vidjeli uživo i napišu ovakve stvari. Fkt ne shvatam više, treba li nacrtati ili da zamolim Juku da se rega ovdje kako bi im otklonio sumnje.![]()
Je li tačno da ima ponudu da promjeni reprezentaciju..
et smao te dvije stvari mi reci sa da i ne i sve riješeno..A ja bi volio da on igra na EP za nas sa Teletom i njim bili bi sila al bojim se da je on trenutno zarezo je neke stavove preko kojih neće preći..
zgembo89 je napisao/la:Je li istina da je bio u Sarajevu i da je reko Harunu da neće igrat za rep dok je on tu..CashMan je napisao/la:Ma sjebu mi živce. Čovjeka znam u dušu i znam šta osjeća prema BiH i dođu padobranici koji tekme nisu vidjeli uživo i napišu ovakve stvari. Fkt ne shvatam više, treba li nacrtati ili da zamolim Juku da se rega ovdje kako bi im otklonio sumnje.![]()
et smao te dvije stvari mi reci sa da i ne i sve riješeno..A ja bi volio da on igra na EP za nas sa Teletom i njim bili bi sila al bojim se da je on trenutno zarezo je neke stavove preko kojih neće preći..
nije nista tacno

lumani je napisao/la:zgembo89 je napisao/la:Je li istina da je bio u Sarajevu i da je reko Harunu da neće igrat za rep dok je on tu..CashMan je napisao/la:Ma sjebu mi živce. Čovjeka znam u dušu i znam šta osjeća prema BiH i dođu padobranici koji tekme nisu vidjeli uživo i napišu ovakve stvari. Fkt ne shvatam više, treba li nacrtati ili da zamolim Juku da se rega ovdje kako bi im otklonio sumnje.![]()
nije nista tacno

- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Jusuf Nurkić
Kako može imat ponudu da promjeni repku kada to ne može uradit??
isto da kazes kolasinac nije dugo igrao za repku ima drugu ponudu, a to ne može se desit
Ta sranja po novinama znamo odakle su potekla u cilju tog crnjenja jer gdje ćeš gore od toga da izda Bosnu i ode UA druge
A svi zaboravljate da je riskiro miliobe i igrao za mlade selekcije prošlo ljeto a 80% vas to ne bi uradilo nego bi išli na sigurno, al et on je najgori
isto da kazes kolasinac nije dugo igrao za repku ima drugu ponudu, a to ne može se desit

Ta sranja po novinama znamo odakle su potekla u cilju tog crnjenja jer gdje ćeš gore od toga da izda Bosnu i ode UA druge

A svi zaboravljate da je riskiro miliobe i igrao za mlade selekcije prošlo ljeto a 80% vas to ne bi uradilo nego bi išli na sigurno, al et on je najgori

Nece ovaj preci u drugu repku sve da je teoretski moguce nije toliko ekstreman slucaj. NIti ima ikakve osnove za takvu diskusiju. Al imam osjecaj da ce nam unieti nemir u repku. Tipa veliki ego , jaki stavovi , a blago receno jos nije emancipovan i izverziran. Bas kao ni neki njegovi bezrezervni fanovi na forumu.
Unistit ce nam kolektiv , neka ga u Americi preko ljeta. Bolje i za nas i za njega. Bar dok ne pokaze neke znakove pragmaticnosti i zrelosti. Malo bazicne pripreme tegovi i to ima potencijal da bude jeda od jacih centara u ligi ...itd.
Ovo mu je odlucujuce ljeto , ako neke stvari ne svari sada nece nikada . Iskreno pesimistican sam po pitanju nekog velikog napretka al preostaje da se vidi. Mislim ima njega mjesta u NBA moze da mrljavi i da ima prosjek 6 poena i 17 minuta uvjek. Al ima potencijal da bude medju prvih 5 centara. Potencijal naravno kljucna rijec . I @baglama ima neki potencijal .. dal ce da se materijlaziraju obadvojica preostaje da se vidi.
Unistit ce nam kolektiv , neka ga u Americi preko ljeta. Bolje i za nas i za njega. Bar dok ne pokaze neke znakove pragmaticnosti i zrelosti. Malo bazicne pripreme tegovi i to ima potencijal da bude jeda od jacih centara u ligi ...itd.
Ovo mu je odlucujuce ljeto , ako neke stvari ne svari sada nece nikada . Iskreno pesimistican sam po pitanju nekog velikog napretka al preostaje da se vidi. Mislim ima njega mjesta u NBA moze da mrljavi i da ima prosjek 6 poena i 17 minuta uvjek. Al ima potencijal da bude medju prvih 5 centara. Potencijal naravno kljucna rijec . I @baglama ima neki potencijal .. dal ce da se materijlaziraju obadvojica preostaje da se vidi.

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Neka nama njega na EP, a neka iduce godine ostaje u americi ako hoce kad budu kvalifikacije, kako ce biti bolje za nas ako ne bude na EP, ne lupaj molim tekimbo je napisao/la:Unistit ce nam kolektiv , neka ga u Americi preko ljeta. Bolje i za nas i za njega. Bar dok ne pokaze neke znakove pragmaticnosti i zrelosti. Malo bazicne pripreme tegovi i to ima potencijal da bude jeda od jacih centara u ligi ...itd.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
U potpunosti se slažem sa svim napisanim. Više bih volio da sa Teleovićem, Džedovićem i novim američkim playem bude sve u redu što se tiče zdravlja i forme nego da Juka igra.kimbo je napisao/la:Nece ovaj preci u drugu repku sve da je teoretski moguce nije toliko ekstreman slucaj. NIti ima ikakve osnove za takvu diskusiju. Al imam osjecaj da ce nam unieti nemir u repku. Tipa veliki ego , jaki stavovi , a blago receno jos nije emancipovan i izverziran. Bas kao ni neki njegovi bezrezervni fanovi na forumu.
Juka u ovom sadašnjem izdanju mentalne nezrelosti bi napravio više štete nego koristi u repci, što pokazuje piskaranja po fb i rasprave sa navijačima. Mislim, nije mu lako.
Ljudi nikako da skuze da smo bez Juke 50% slabija ekipa + ionako imamo slabu klupu i centre koji zajedno ne mogu skupiti 10 skokova.
Kad sam ja rekao da on veze s mozgom nema... Dusu bi dao da dobijemo jednog tako dominantnog kosarakasa, da se razvije i iskoristi potencijal, pa onda i da igra za reprezentaciju. Ali s ovim mentalnim sklopom, plus menadzerom koji je neovisno od price s Harunom jedno veliko djubre, jako tesko ce se Juka ostvariti
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Stari trolovi teme tipa save , Celikovca i ostalih ponovo jasu, niste se javali nesto kada je Juka igrao u NBA , sada vam se i ovaj iz zitomislica prikljucio.
Hajmo ovako onda, Mirza ima jos veci ego zar se zaboravilo kada je otisao isto ovako iz repke, a da gledaj cuda tada je i Mirza bio mlad i ostalo pa se oprostilo zaboravilo sta li vec , jer Mirza nije htio da bude zamjena.
Jedna stvar o kojem vi nemiru pricate, Juka s kapitenom non stop pricao, dogovorali se pricali prvi koji mu je otisao kada se Mirza razbolio bio je Juka, jako su dobri , cuje se sa Gordomm , Kikanom i svim ostalim koliko im obaveze dozvoljavaju, niko nikome nista ne zamjeri. Svi oni su dobri sa Jukom kao i Juka s njima, niko nikome nista a nije rekao ako ste na to mislili.
I po hiljaditi put Juka ce doci na okupljanje Harun i Dino su rekli da ce biti na spisku selektora i to je to, sta trollate djaba i trujete temu ovim teorijama zavjera.

Hajmo ovako onda, Mirza ima jos veci ego zar se zaboravilo kada je otisao isto ovako iz repke, a da gledaj cuda tada je i Mirza bio mlad i ostalo pa se oprostilo zaboravilo sta li vec , jer Mirza nije htio da bude zamjena.
Jedna stvar o kojem vi nemiru pricate, Juka s kapitenom non stop pricao, dogovorali se pricali prvi koji mu je otisao kada se Mirza razbolio bio je Juka, jako su dobri , cuje se sa Gordomm , Kikanom i svim ostalim koliko im obaveze dozvoljavaju, niko nikome nista ne zamjeri. Svi oni su dobri sa Jukom kao i Juka s njima, niko nikome nista a nije rekao ako ste na to mislili.
I po hiljaditi put Juka ce doci na okupljanje Harun i Dino su rekli da ce biti na spisku selektora i to je to, sta trollate djaba i trujete temu ovim teorijama zavjera.

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
TaRgEt_ je napisao/la:

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
ovo prepiranje sa navijacima zvezde je djetinjasto i to mu nikako ne treba, mnogo je njegovih ispada na drustvenim mrezama...igrac koji karijeru zeli zavrsiti u 3 kluba: cedevita, zadar i partizan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.