FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DoeTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DoeTz » 24 apr 2015, 02:59

solinas je napisao/la:nekom se i efendic i mehidic svidjaju,ali nemogu igrati samo na borbenost i zelju..obojica treba jos da sazriju kao igraci..
ako mislimo medju prva tri,ili kupom do evrope,oni moraju na klupu..bekic me nije inpresionirao dosad,iako ima veliki kvalitet i potencijal.ali mora malo razmisliti sam sasobom rascistiti neke stvari.ahmetovic je zvijer,to znamo svi,ali ocigledno ima frajer nesporazum sa musemicem...sto se mene tice,ako sloboda pobjedjuje,neka presjedi do kraja karijere na klupi,ako trener smatra da mu netreba.
musemic je vec trazio ono sto mu treba za evropu,neki prvi kontakti su ostvareni,postoje indicije da ce i ovo oko medenih kasika zavrsiti dobro po nas,ovih karika :D
o tom potom,ako sve krene kako treba,jer smo kao klub jos u turbulentnom vremenu,ovo bi moglo biti naskuplje poslijeratno ljeto u prelaznom roku sto se nas tice,jer samim napadom na vrh,izbjecemo borbu za opstanak,pa valjda nam se posreci da i ostvarimo.
imamo relativno mladog trenera,iskusnog,jednog od najboljih u ligi,koji je vec bio u vrhu,osvajao titule,zna kako ide...
imamo covjeka koji moze da mu ispuni svaku zelju,i dovede igraca kojeg pokaze prstom.. :kafa:
ali mene dusa boli i za drugim stvarima...danas sam citao na slobodinoj,i fukare stranici na fcb komentare naseg MMA borca...drug mi je,znamo se,sramota da jedan odgojen fin mladic,priznat i gradu i grupi,tako pise.
volio bi da jednom sjednu za sto i rijese to,jer kako stvari stoje imacemo sila klub,al **** ga,nije to to,bez huka sa sjevera. :?
Znam ga i ja i meni se iskreno gadi vecina izjava ovih dana ne samo njega vec i drugih ljudi, jer stvarno ne kontam sta je to Azmir uradio...Po prvi put kako pratim fudbal ne zelim stati na stranu Fukara, jer stvarno nisu upravu ovaj put, covjek nam dusu daje jbt, slazem se ne treba nam Mamic 2 al ne kontam zasto ga uopste porede ljudi s njim.....
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 24 apr 2015, 03:10

**** te Bog kad dijete neko pise u komentarima a sta to Sloboda daje nama? Pa sta treba da ti dajee platuuu?

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 apr 2015, 08:36

Dal je moguce da se jos neko prima na te fb komentare
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 apr 2015, 09:15

DoeTz je napisao/la: Znam ga i ja i meni se iskreno gadi vecina izjava ovih dana ne samo njega vec i drugih ljudi, jer stvarno ne kontam sta je to Azmir uradio...Po prvi put kako pratim fudbal ne zelim stati na stranu Fukara, jer stvarno nisu upravu ovaj put, covjek nam dusu daje jbt, slazem se ne treba nam Mamic 2 al ne kontam zasto ga uopste porede ljudi s njim.....
Ja kolko sam upoznat (a mozda i nije tacno) da su odnosi se syebali izmedju Slane Garde (a mecu glavnim i M.K) i Azmira Husica poslije pogibije Nevena Kalesica, da je tu doslo do nekog finog nesporazuma...

Ako nije to onda ne znam i izvinjavam se, ko zna nek napise ako je za pisanja.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2015, 11:40

na Vitez bez Bekića, Mehidića i možda Zrnanovića

znači, Mujić i Čolović će igrat'

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 24 apr 2015, 11:59

Protiv Viteza ovjeravamo opstanak, a njih šaljemo u niži rang... ;)

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 24 apr 2015, 13:43

Sjetim se samo kako nam pobjegose u Premijer ligu one prve godine u cvajti :D

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2015, 14:01

sjetim se ja i grade najvise....i njegove greske u vitezu, :damn:
hajde bilo proslo,
nego vake planove imam na ljetoslika

i sta kaze musemic
kaze to maliiiiislika
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2015, 14:08

da hoće i sutra biti sunce kao prethodnih dana, mada, ne bi me iznenadilo da padne kiša :rol:

kakva posjeta se može očekivat', 2500, a?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 apr 2015, 14:53

dobra akcija
Nagrađujemo navijača: Sačuvajte ulaznice, osvojite dres!
http://www.fksloboda.ba/index.php/vijes ... ojite-dres

a odjednom svasta izadje po pitanju marketinga:

http://www.fksloboda.ba/index.php/vijes ... rveno-crno

http://www.fksloboda.ba/index.php/izdvo ... h-suvenira

nek se radi, samo mozda je trebalo rasporediti po danima, a ne sve odjednom :P :P
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 24 apr 2015, 14:56

Dukserica prejaka!
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 24 apr 2015, 16:16

Na Slobodu kvota kec protiv Viteza 1.56. Pa nisu valjda neki dogovori sunce im ili nas toliko potcjenjuju :D :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 apr 2015, 17:00

merak je napisao/la:Na Slobodu kvota kec protiv Viteza 1.56. Pa nisu valjda neki dogovori sunce im ili nas toliko potcjenjuju :D :mrgreen:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ta kvota znači da su naše šanse 64% ili u prevodu da dobijemo 2 od 3 utakmice ili u prevodu mislim da je ovo samo blago iznad realne kvota
Kad se sjetim da je protiv Travnika na otvaranju bila @1.90, e to nije bila realna!!!

p.s.1. jel moguće da će sutra opet kiša :wtf:

p.s.2. ponavljam, do crvenog Želje imali smo igrača manje, a poslije podjednako. Jest zabio gol, al nije ostalo neprimječeno

p.s.3. Borogovac :mrgreen:

p.s.4. Vitez je prije dvije godine bio jači i zasluženo otišao u Premijeru, ali im sutra širom otvaramo vrata federalke
tuzlanska Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 apr 2015, 17:03

Zbog toga sam se js i izbrisao sa tog ebenog FB i be zelim da citam to nikako jer poderu me ti neugodni komentari...ne mogu oni su mi drugovi svi ih volimo ko barcu, ali brate ja sam odrasto sa Slobodom i ona me je odgojila i necu da citam to sto pisu jer znam da bi nam se klub ugasio da nam nije ovog covjeka...jednostavno ne mogu i necu da se zamjerim sa narodom koje poznajem i za koje znam da su ako nista voljeli Slobodu nekad...tako da necu da dozvolim da moram da ih vise repliciram i da jos se svadjam sa drugovima ili nedo bog da ja njima ili oni meni psuju zbog razlicitih razmisljanja...imam svoj stav a to da volim Slobodu i uz to se nadam da ce se ova situacija klub i dio Fukara promjeniti..
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 apr 2015, 17:53

zlajci je napisao/la: p.s.1. jel moguće da će sutra opet kiša :wtf:
Nasi baksuzi samo pogode kad najave kisu. :urnebes:

Na vecini stranica prognoza za sutra je - vedro, uz dnevnu temp. oko 21 stepen C.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 24 apr 2015, 18:01

Mehidiću

Znam koliiko ti je teško,ali drži se majstore.Želim ti što brži oporavak oca.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 apr 2015, 18:10

Ja sam nacuo da bi danas trebalo doci do sastanka Husica i predstavnika Fukara ?! Zna li neko nesto vise,ako je uopste doslo do sastanka..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 24 apr 2015, 18:12

NKMramor je napisao/la:Protiv Viteza ovjeravamo opstanak, a njih šaljemo u niži rang... ;)
Nemoj tako Mramore,pa gdje će ti duša......
Godine prolaze jubav ostaje...

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 24 apr 2015, 18:16

Danas je u prostorijama Udruženja navijača “Fukare Tuzla” održan sastanak sa predsjednikom UO FK “Sloboda” Azmirom Husićem. Na sastanku je dogovorena bolja saradnja na relaciji klub-navijači kao i češća komunikacija između navijačke skupine “Fukare” i predsjednika Husića, a sve u cilju spriječavanja nesporazuma koji se loše odražavaju kako na Fudbalski klub Slobodu tako i na samu navijačku grupu. Kako je saopšteno za **** iz Udruženja navijača “Fukare Tuzla” jedan od ključnih zaključaka sa održanog sastanka je taj da ubuduće nijedno gostovanje Slobode neće proći bez podrške njenih navijača. U subotu svi na sjever – Sloboda je iznad svih!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 apr 2015, 19:17

tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj sastav je dobar, samo treba ispostovat ono za stopere i dovesti da budu stubovi odbrane. To je pola posla u ovakvoj logi.. Prvo sto si u mogucnosti da izadjes visoko gdje oni udalje protivnicke igrace od tvog gola, drugo sto si opasan na bitan segment kornere, a svoje mozes braniti.

Onda Efendic slucaj izgubljen u vremenu i prostoru. Jeste gledali protiv Zelje? Kako samo ispada, kakva igra gdje zabijes glavu u pod i trcis, igra bez imalo mozga i naprijed i nazad. Treba nam dostojan bek.

Treba nam isto jedan dobar napadac koji ce da dobija duele i bude blize protivnickom golu.

Mehidic - igrac za Federalne lige. Prije Zeljinog gola nesto solira i izgubi loptu. Dere se na ostale kad mu nesto kazu, a u nastavku akcije primismo gol gdje covjek opet voza koga nego Efendica. Et po meni njih dva bas su ono bezveze..
Gol koli smo primili nije Efendićev, on je išao u blok (jedini), nego Pirićev.Bio je na toj stativi ali nije skrenuo loptu u korner.Naravno kad govorim o Piriću mislim na trenera golmana u Slobodi Dedića.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []