FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 24 apr 2015, 15:47

Ako Dzeno ne bude mogao voditi tim onda treba traziti vrhunskog strucnjaka. Npr. Darko Milanic je trenutno bez angazmana. :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 apr 2015, 15:50

Sabinho je napisao/la:Ako Dzeno ne bude mogao voditi tim onda treba traziti vrhunskog strucnjaka. Npr. Darko Milanic je trenutno bez angazmana. :tokralju:
Darko bi stvarno bio dobar a isto tako zna lupiti sakom od sto, jer sam ga gledao kad je vodio MB nema sprdancije sa njim cak je i Zahovicu znao po koju reci :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 apr 2015, 15:55

ElCartel11 je napisao/la:nesto danas kontam i kako kontam ja prokontam da na kraju sezone kad Uscuplic ode (tako se prica da ce nas voditi samo do kraja tekuce sezone) da nas preuzme Safet Susic jedna od najvecih legendi FKS :D ali mislim da bi ga bilo bolje postaviti za sportskog direktora jer ima veze i znanje za tu fuknciju sta mislite? :D :D
i slazem sa bracom koji su vec pisali da trebaju na funkcijama biti legende naseg kluba!
Bolje nek Dzeno nastavi, samo da ne dolazi Susic! Izyebo je reprezentaciju, samo jos treba i klub da mi handri.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 apr 2015, 15:59

Izyebo s Avdijom i slicnim. Pa u 2 ciklusa smo imali jednu od najefikasnijih repki. Pape je forsirao "svi u napad". Slazem se sa Sabinhom

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 apr 2015, 16:23

joker90 je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:nesto danas kontam i kako kontam ja prokontam da na kraju sezone kad Uscuplic ode (tako se prica da ce nas voditi samo do kraja tekuce sezone) da nas preuzme Safet Susic jedna od najvecih legendi FKS :D ali mislim da bi ga bilo bolje postaviti za sportskog direktora jer ima veze i znanje za tu fuknciju sta mislite? :D :D
i slazem sa bracom koji su vec pisali da trebaju na funkcijama biti legende naseg kluba!
Bolje nek Dzeno nastavi, samo da ne dolazi Susic! Izyebo je reprezentaciju, samo jos treba i klub da mi handri.
mislim da nije pape bio jedini krivac, pod njegovom taktikom smo pruzali najljepse igre i bili najefikasniji htjeli mi priznati ili ne...ali isto tako znamo mentalitet nasih igraca i sigurno je tu nesto bilo izmedju ali to sad nije bitno... ako ga ne zelimo za trenera mogao bi onda bar biti sportski direktor jer covjek uziva maksimalni respect izvan BiH
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 24 apr 2015, 16:25

Vjerujem da će ovaj put uprava naći neko istinsko i jako trenersko ime.

Ali iskreno kao što naš trener kaže najviše bih volio da upravo on podigne trofej i da nas demantuje sve. Ali opet otom potom :)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 apr 2015, 16:33

ElCartel11 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
mislim da nije pape bio jedini krivac, pod njegovom taktikom smo pruzali najljepse igre i bili najefikasniji htjeli mi priznati ili ne...ali isto tako znamo mentalitet nasih igraca i sigurno je tu nesto bilo izmedju ali to sad nije bitno... ako ga ne zelimo za trenera mogao bi onda bar biti sportski direktor jer covjek uziva maksimalni respect izvan BiH
Neka ga angazuju ti sto ga respektuju van BiH, daleko mu kuca od Sarajeva bila.. Neka Dzeno odradi svoje do kraja, pa onda traziti dalja rijesenja.
Bahati, bahati Željkan!
1946

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 24 apr 2015, 16:51

Kao što @joker90 kaže daleko mu kuća od Sarajeva bila. Svaka mu čast za sve što je uradio za naš klub kao igrač ali ga na nekoj funkciji pogotovo trenerskoj ne želim vidjeti u klubu. Ima mnogo boljih rješenja i siguran sam da će uprava pronaći jedno takvo (napokon).
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 apr 2015, 16:52

Sabinho je napisao/la:Ako Dzeno ne bude mogao voditi tim onda treba traziti vrhunskog strucnjaka. Npr. Darko Milanic je trenutno bez angazmana. :tokralju:
Nadam se da uprava razmišlja u ovom pravcu.
Das Ist Walter

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 apr 2015, 17:07

Dzeno nema profi licencu tako da sigurno ce se traziti novi trener ali se nadam da ce ovaj put naci nekog sa iskustvom i nekog ko zna lupiti sakom od stol, a neko gore pomenu Papeta on bi se izgubio ovdje isto kao i Meho, nasi igraci su namazani i ne bi uspio odrzati ih pod kontrolom tako da u obzir dolazi samo neko sa velikim mudima, ko ce manekanima jeb sve po spisku i poslati ih na tribine kad se na bilo koji nacin usprotive onome sto on hoce od njih
Pyro is not a crime !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 apr 2015, 17:25

slika
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 24 apr 2015, 17:31

Pape je legenda kluba puno je dao FK Sarajevu i ne nosi slucajno epitet najboljeg bh igraca ali kao trener nema iskustva i bio bi jos jedan u nizu koji bi se ucili u nasem klubu, on je odlican za pozicijiu SD a za trenera nama je potreban neko iskusniji, Milanic bi bio odlicno rijesenje :thumbup:
Ti si opet šampion !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 apr 2015, 17:32

Svi na Kosevo! Zajednickim snagama do titule!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 24 apr 2015, 17:39

Bice teska i tvrda tekma. Morace se bas potruditi da dobiju Listicu. Ocekujem 11 ratnika na terenu koji uzorati kompletan travnjak. Sa takvim pristupom mislim da je pobjeda nasa

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 24 apr 2015, 17:46

simon je napisao/la:Pape je legenda kluba puno je dao FK Sarajevu i ne nosi slucajno epitet najboljeg bh igraca ali kao trener nema iskustva i bio bi jos jedan u nizu koji bi se ucili u nasem klubu, on je odlican za pozicijiu SD a za trenera nama je potreban neko iskusniji, Milanic bi bio odlicno rijesenje :thumbup:
:hmmmmm: Na stranu sad da li je Pape trener za nas ili ne, ali mi nije jasno, kažeš kao trener nema iskustva...
Čovjek je u dva ciklusa vodio reprezentaciju i sa istom bio na SP. Zar to nije dovoljno da kažemo da ima trenersko
iskustvo ?! I baš Pape nije za poziciju SD, jer tu ulogu treba da obavlja neko ko je prije svega komunikativan,
a Pape to nije sigurno.
F.K.SARAJEVO

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 24 apr 2015, 17:55

molotovljev je napisao/la: :hmmmmm: Na stranu sad da li je Pape trener za nas ili ne, ali mi nije jasno, kažeš kao trener nema iskustva...
Čovjek je u dva ciklusa vodio reprezentaciju i sa istom bio na SP. Zar to nije dovoljno da kažemo da ima trenersko
iskustvo ?! I baš Pape nije za poziciju SD, jer tu ulogu treba da obavlja neko ko je prije svega komunikativan,
a Pape to nije sigurno.
Tako je (:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 apr 2015, 18:08

Nisam upoznat najbolje sa radom Igora Stimca, al sam ga pratio na HRT-u za vrijeme SP, i vidi se da covjek bas vlada materijom i da je ekspert teski, bar u analizama i prognozi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 24 apr 2015, 18:10

Ko rece da pape nema iskustvo i ostade ziv. Pa samo u Turskoj je vodio minimalno 3 kluba pa u arapskom svijetu...pa repka....sta treba jos. Svrsavali ste na Kodru a lik je vodio 2 tim Real Sociedada i nista vise u zivotu ...eto nek pape nema iskustva

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 24 apr 2015, 18:12

Nije Pape karakter trenera koji nam treba :)

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 apr 2015, 18:27

Daj Bracu gumenu glavu!!!! :salut:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Google Adsense [Bot], N3R3D, successminator i 54 gosta.