Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]

A u premijer ligi moras ili domace stavit u kavez pa da udju gosti ili goste dovesti u kavezu na tribinu.

A ovdje se navijaci druze uz pivu kao na izletu.

@Benjo_AFC86 jesi li ti ovaj s biciklom?Benjo_AFC86 je napisao/la:Usput evo jedna od prije par sedmica.![]()
sodaacm je napisao/la: @Benjo_AFC86 jesi li ti ovaj s biciklom?
Nije taj. Begic, cini mi se.Addict je napisao/la:Ma to je nas Vjekoslav (Veko mu je nadimal ali toliko dugo je u klubu da ga zovemo Vjekoslav) a taj ne voli ni zdravo reci a kamo li sta vise. I da vam nije kojim slucajem odobrio Legija bi sigurno osigurala da udjete bez karti. Svakako nam dobrodosli i nadam se da ce sve biti ok. Vidimo se prije tekme na pivi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Taj je stariji od Tutankamona a staza u klubu ima ko komplet smjena u rudniku. Pokusali smo ga otjerati a nema sanse. Zoom cekamo vas s pivama. Mene ces lako prepoznati pa da promuhabetimo.Zoom088 je napisao/la:E jbg sad. E onda je to taj
, Vehbija zvani Vjekoslav
![]()
![]()
Ovo samo kod nas ima
Kontaktiraj @zihera pa ce ti objasniti gdje se mozemo naciAddict je napisao/la:Taj je stariji od Tutankamona a staza u klubu ima ko komplet smjena u rudniku. Pokusali smo ga otjerati a nema sanse. Zoom cekamo vas s pivama. Mene ces lako prepoznati pa da promuhabetimo.Zoom088 je napisao/la:E jbg sad. E onda je to taj
![]()
![]()
Ovo samo kod nas ima
Ma ja i Ziher smo svaki dan skupa. Vidimo se na stadionu. Koliko vas dolazi i kad ste u Kaknju?Zoom088 je napisao/la:Kontaktiraj @zihera pa ce ti objasniti gdje se mozemo naciAddict je napisao/la:Taj je stariji od Tutankamona a staza u klubu ima ko komplet smjena u rudniku. Pokusali smo ga otjerati a nema sanse. Zoom cekamo vas s pivama. Mene ces lako prepoznati pa da promuhabetimo.Zoom088 je napisao/la:E jbg sad. E onda je to taj
![]()
![]()
Ovo samo kod nas ima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.. Vidimo se sutra.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zbog toga sam ti rek'o pricaj sa @ziherom. Ne dolazim ja sa SiouximaAddict je napisao/la: Ma ja i Ziher smo svaki dan skupa. Vidimo se na stadionu. Koliko vas dolazi i kad ste u Kaknju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.