FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BadrHari
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BadrHari » 24 apr 2015, 15:22

martinez na sredini je kljuc za prolaz i osvajanje a nesto ga ne vidim kod guardiole u blizoj buducnosti na cdm
vidjet cemo, samo da poraz u finalu ne bude ako vec prođemo
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 apr 2015, 15:23

Besic je napisao/la:Ma šta će nam Ribery ima Pique

slika
Pogledaj ko je asistirao Pique-u
:D
Stern des Südens

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 24 apr 2015, 15:48

thulkazal je napisao/la:

edotabako je napisao/la:Ali mi imamo Pepa. :D :D
Vala baš imamo Pepa ... "Oni su najjači tim u Ligi prvaka i favoriti su protiv nas. Moraćemo odigrati dva sjajna meča da bismo pobijedili Barceloni. Vjerujte, oni su najjači" Pep Guardiola

Vjerujemo ti Pepune ako ti i @Romario kažete tako drugačije ne može biti ... A ovo da moramo odigrati sjajne partije i pticama je na grani jasno ... Isto ko što mora Barca odigrati sjajne partije da nas pobjede ... Ko da priprema prostor za eventualni poraz??
Pa mora tako pricat, to je dobro za nas. Nasi igraci su bas tad na 100%.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 apr 2015, 15:49

Eh jel bolje s tri štopera il s dva pitanje je sad . Al dovest će to u crtu Pep :thumbup:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 24 apr 2015, 16:08

edotabako je napisao/la:
Pa mora tako pricat, to je dobro za nas. Nasi igraci su bas tad na 100%.
Uloga favorita, psihološka igra/priprema za igrače koji su gubili i osvajali finala LP i SP... Uostalom ekipe: Bayern, Real i Barca su u pet deka i ne može biti favorit kad bilo koja od ovih ekipa u 10 minuta dekoncentracije druge ekipe može zabiti 3 gola... Nema logike...

Da ne dužimo raspravu o nekoj stvari koja ne mora ništa da znači a i može. Bezveze sam dao opservaciju...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 apr 2015, 16:16

Protiv brata Nerminovica :cry:

Sretno, nadam se epskom polufinalu i neka bolji osvoji klempu. :cool:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 apr 2015, 16:23

Da vidimo kako Barca igra protiv ekipe koja ne provede na svojoj polovici cca 70. min utakmice
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 24 apr 2015, 16:39

Bice gutavo majku mu..
Uz povratak povrijedjenih,jos jedna stvar koja bi mogla prevagnut na nasu korist je on:

slika

:cool: :kafa:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 apr 2015, 17:08

Nema ga 100 godina i odma' pogađa u sridu. :clap:
BadrHari je napisao/la:martinez na sredini je kljuc za prolaz i osvajanje
Ako budemo kompletni mi smo bolja ekipa za nekih 10-ak %, mada je sve o5 u par deka. Da je kojim slučajem Alaba u kombinacijama za utakmice ne bih se brin'o ni sekunde (ni sam ne znam zašto?). Mada, ako bi zijanili u finalu bolje da sad odmah ispadnemo, još jedan poraz na samom kraju ne bih mog'o da podnesem, ma nema teorije.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 24 apr 2015, 17:21

Opaa Barcelona ! Sve ste vec rekli, nabrojali ste eto par stvari koje idu nama u prilog i par stvari koje idu njima.

Siguran sam da ce ekipa koja ovo prodje i osvojiti, ali treba odigrati 2 jakee utakmice i mislim da ce biti daleko teze nego prije 2 godine kad smo ih rastavili na proste faktore.

Neka se nasi igraci vrate , polako odmarat i u Bundesligi i onda kad smo se spremali za Porto i govorili da treba odigrat najbolju utakmicu sezone, isto tako trebamo sad sa Barcom.

Znaci takav mentalitet imati, da idemo u Kataloniju onako puniii pozitive i zeljee , odmah u kost, odmah jakooo samo napadaj!

:salut: :salut: :salut:
FC Bayern !!!!!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 24 apr 2015, 17:26

Evo prilike za osvetu da me "bavarci" više ne smaraju kad svaki put pričamo o Bayernu.
Teško je biti pametan u ovoj situaciji. Činjenica je da je Barca u nekom boljem naletu, barem rezultatski, ali ima tu puno rupa koje se daju iskoristiti. Odbrana je popravljena značajno sa nekim Enriquevim rotacijama i postavkama, ali isto tako zbog toga se dosta toga izgubilo. Recimo Rakitić i Iniesta su dosta vezani pozadi pogotovo protiv jačih ekipa. Trenutno više sličimo Madridu sa stilom igre nego onoj Barci na koju smo svi navikli. Daj loptu jednom od trojice u napadu pa šta se napravi, to je otprilike to. Visok presing Bayerna bi mogao stvoriti velike probleme u iznošenju lopte, ali i mač sa dvije oštrice za Bayern, jer ako Barcina trojka ostane sama na velikom prostoru, to će biti veliki problemi za bavarce. Nisam nešto Bayern gledao ove sezone, pa neću ni komentarisati, ali evo da napravimo malo uvoda sa druge strane :mrgreen:
Mes Que Un Club

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 apr 2015, 17:43

messilla je napisao/la:Protiv brata Nerminovica :cry:
...and only one will survive. :problem: :cool:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 apr 2015, 17:57

Znači ako budemo kompletni ja se ne brinem uopšte jer smo kvalitetnija ekipa od Barcelone za koju imam svaki respekt.

Naš Peponja mora biti mudar i pronaći pravi način kako Barcu načepiti prva stvar ko ja bode u oči je Rafinha na desnom beku on jednostavno teško može izaći na kraj sa napadačkim trojcem Blaugrane.Dante ako zaigra pušiona nam je, njegovo loše postavljanje i sporost bi brutalno kaznili.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 apr 2015, 19:30

dr.adnan je napisao/la:Unazad 4 godine, uvijek se štimalo finale LP-a da bude El Classico i mislim da će tako biti i ove. :think: U tom slučaju, Juventusa ne bi trebali dobiti, nego bi to bilo Real ili Barca.
Ipak, Visca Cataluñia bi sigurno proradila u Pepovim grudima, ako bi njih dobili, i ko zna šta se moRe desiti :kafa:
Prvo da sebe citiram :kafa: pa onda sve ostalo :kafa:

Postaje pomalo dosadno ovo naštimavanje El Classica, barem da to urade malo neprimjetnije, ali hajd, mi smo tu kvarimo tuđe planove :twisted:

Sudar dvojice braće biće do kraja neizvjestan
slika
i po mom skromnom mišljenu, detalji mali ili inspiracija pojedinca će odlučiti ovaj dvomeč. Nama ide na ruku to što je prva tekma u Barceloni, a sve se može nadoknaditi kod kuće :njanjanja:

Sad će ići malo ta prepucavanja i biće to zanimljivo pratiti.
Može se reći da je i tradicija na našoj strani. U euro kupovima imamo omjer protiv Barce 5 pobjeda, 2 remija i poraz. :tralala: No, sada su tu druga vremena i drugi likovi pa nek bolji pobjedi :zviz:

Našem uspjehu se ne raduju samo naši navijači. I uprava Šalketa navija za nas da osvajamo trofeje :twisted: Kada je Nojo došao u klub prije 4 godine, napravljena je stavka u ugovoru da će dobijati bonuse od svih njegovih klubskih uspjeha u naredne 4 sezone i precizni ljudi iz Bilda su izračunali da smo na račun Šalketa uplatili ukupno do sada 30 miliona evrića, plus 22 miliončića za transfer i biće tu još koji miliončić kad se ova sezona završi. No, čašćenje kafa Šalketa završava ove sezone. Zato, hajmo ih TRIPLETOM častiti :njanjanja:

NO, ONO ŠTO JE APSOLUTNO SIGURNO, FCB ĆE IGRATI FINALE :opaopa:
Sent from my Philips Smart TV.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 apr 2015, 19:36

thulkazal je napisao/la:Timski i pametno odigrati i prolaz je siguran, naravno bez taktičkih izleta Guardiole ... I da ne bude (pu pu pu) povreda više mada sa ovim ograničenim sastavom sigurnije igramo nego kad mu se da 25 igrača i da on maštari o taktici ...

Da imamo prave destruktivce u ekipi tipa Luiz Gustavo i Martinez (koji em nije spreman em nikada neće odigrati na poziciji zadnjeg veznog) pola posla bi bilo riješeno ovako uzdaj se da Barcini čarobnjaci (Iniesta i Messi) neće biti raspoloženi i uzdati se u SUPER trome Xabija i Bastiana da će ih zaustaviti, ako taktički bude tako postavljeno, je ravno samoubistvu ...

Valjda Ribery, Robben i Benatia odigraju šta minuta prije ovog meča, naročito Robben ...
edotabako je napisao/la:Ali mi imamo Pepa. :D :D
Vala baš imamo Pepa ... "Oni su najjači tim u Ligi prvaka i favoriti su protiv nas. Moraćemo odigrati dva sjajna meča da bismo pobijedili Barceloni. Vjerujte, oni su najjači" Pep Guardiola

Vjerujemo ti Pepune ako ti i @Romario kažete tako drugačije ne može biti ... A ovo da moramo odigrati sjajne partije i pticama je na grani jasno ... Isto ko što mora Barca odigrati sjajne partije da nas pobjede ... Ko da priprema prostor za eventualni poraz??
jooj Pepa fakina, kako pila naopako :mrgreen:
Ali nece ni Lucho ni Barca nasjesti na ovaj centaršut sa strane :mrgreen: budite sigurni.
Samo budala ce povjerovati da je ovo iskreno mišljenje.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 24 apr 2015, 19:45

Luis je odmah u kost "želim pobjediti obje utakmice" ... (ne)iskustvo ili odvažnost ?? Viditi ćemo :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 apr 2015, 19:48

thulkazal je napisao/la:Luis je odmah u kost "želim pobjediti obje utakmice" ... (ne)iskustvo ili odvažnost ?? Viditi ćemo :mrgreen:
mah bekan odmah poletio :facepalm: tek sad vidjeh...nemoj mi ga pominjati, živ bio ;)

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 24 apr 2015, 19:50

Bice to dvomec koji ce obiljeziti dvojac njemacke skole vratara. Postujem Barselonjane, ali mislim da idemo dalje u dramaticnoj penal zavrsnici. Zao mi je sto necu moci da vidim Djozepa Pepa Gvardiolu kako pred 100 000 freneticnih navijaca izbacuje svoje najmilije, s obzirom da se uzvrat igra na Alijancu.

PS: Stara dama ce sa sve stapom vec nekako da se dogega do Berlina.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 24 apr 2015, 19:57

Sad ce jos i ovi nasi kriticari da kritikuju pocasnog presjednika je je i on izjavio da je barsa favorit. Ljudi ovdje ce sitnice odlucivat ove ekipe su bara bara.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 apr 2015, 20:00

thulkazal je napisao/la:Luis je odmah u kost "želim pobjediti obje utakmice" ... (ne)iskustvo ili odvažnost ?? Viditi ćemo :mrgreen:
treba skroz procitati sta je rekao u kojem kontekstu :D
upitan da li je prednost bayerna sto igra drugu kod kuce -
"Considers that the attitude of my team will be the same in both games, no matter where you play: "We have ten games, have won nine and lost one. We're going out to win at home and win away. "
-grubo prevedeno preko translatora da vam ne postavljam na spanskom :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.