vjerovatno, tj. sigurno ce biti krcata GRBAVICA mislim i da ce se i sjever i zapad do kraja popuniti ,a o jugu da ne pricam ni igla nece moci past... ako Bog da.Mukiol je napisao/la:E sad aBd na tekmu u subotu, nadam se bez padavina i na jugred bi bio da se i sjever napuni...ogromna podrska aBd
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
i istok u prodaji!!!
- TheManiacs
- Kontakt:
Info ?Denyyy je napisao/la:i istok u prodaji!!!
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
sinoc sam dobio infirmaciju da ce tribinu gdje inace budu gosti ,taj sjeverni dio ostavit njihovima,a nasi ce dobit istok,mislim pola istoka!100%povjerljiva infoTheManiacs je napisao/la:Info ?Denyyy je napisao/la:i istok u prodaji!!!
jos neko da ovo potvrdi?Denyyy je napisao/la:sinoc sam dobio infirmaciju da ce tribinu gdje inace budu gosti ,taj sjeverni dio ostavit njihovima,a nasi ce dobit istok,mislim pola istoka!100%povjerljiva infoTheManiacs je napisao/la:Info ?Denyyy je napisao/la:i istok u prodaji!!!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Armija navijača banjalučkog kluba najvjerovatnije će biti smještena na djelu istočne tribine stadiona Grbavica.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-34716.htm
Samo me interesuje ta armija kolika je
cuj armija 
ps probat cu ja veceras saznati, kako sta kome cemu...
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-34716.htm
Samo me interesuje ta armija kolika je
ps probat cu ja veceras saznati, kako sta kome cemu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Tu ce biti Borcevi navijaci..TheManiacs je napisao/la:Info ?Denyyy je napisao/la:i istok u prodaji!!!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
nece ih biti toliko pola istoka nase!1921 je napisao/la:Tu ce biti Borcevi navijaci..TheManiacs je napisao/la:Info ?Denyyy je napisao/la:i istok u prodaji!!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ja sam vam govorio da ce bit istok pusten i da ce organizacija bit zajb1921 je napisao/la:Tu ce biti Borcevi navijaci..TheManiacs je napisao/la:Info ?Denyyy je napisao/la:i istok u prodaji!!!
PUN sjever KRCAT jug PUN zapad polu pun istok bar 15.000
svoj ti pos'o !
http:///arhiva/2007/09/15/1130660 od prije koliko godina je ovo
ide /tribine blogger . ba/ sve zajedno
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
znaci... slusat bh radio 1... juhuuu... samo da ne budu vijesti koje traju dva sata 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
sad na dnevniku bili golovi kako je mirso prosao svaka mu cast

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..

evo jedna slika sa jednog drugog foruma, samo cu reci ko nam zlo mislio o ... visio...jos nesto ima mjesec dana jedno rekao sam da ce psihijatrija i CUM imati posla ako zeljo osvoji titulu
btw: zacrnio sam ime foruma jer sam vec opomenut za reklamiranje drugih
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
E kad bude derbi Sarajevo - Zeljo i kad ih uzmemeo na Kosevu, neka se sjete ovog posta, pa da ih ismijavamo.19TM87 je napisao/la:
evo jedna slika sa jednog drugog foruma, samo cu reci ko nam zlo mislio o ... visio...jos nesto ima mjesec dana jedno rekao sam da ce psihijatrija i CUM imati posla ako zeljo osvoji titulu![]()
![]()
![]()
btw: zacrnio sam ime foruma jer sam vec opomenut za reklamiranje drugih
× Plava krv ispod koze ×
Ma borit ce se oni za bodove protiv Borca kad im mi tricuu uvalimo na Kosevu 
Sramota je da uopšte pričaju kako će prodati utakmicu,umjesto da se sportski bore za bodove. Što je nasmješnije naši igrači i Amar ne misle još na titulu(barem tako kažu).
Slazem sedefender je napisao/la:Ma borit ce se oni za bodove protiv Borca kad im mi tricuu uvalimo na Kosevu
mB!
Istok ce biti Pusten u prodaju 
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
evo i 2. koji danas to govori mozeli jos neko potvrditi il stavit neki dokaz da znamo il su to jos uvijek samo one "mahalske" price ?Bosnier je napisao/la:Istok ce biti Pusten u prodaju
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- bistrikboy
- Kontakt:
Nece biti istok pusten u prodaju vec ce se ograda na istoku pomaci do iza lokomotive,a ulazice se na kartu za juznu tribinu pa ko hoce moze tu sjesti!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.