Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Snaga klade valja,a um caruje feslio......Pivopija je napisao/la:Covjeku je u krvi da rusi sve redom.
O cemu pricas, covjek rusi iz uzitka, snagu uopste ne koristi, a kad je upotrijebi u rijetkim situacijama, desi se zemljotres ili cunami, a obozava da rusi glavom, iako glavu radije koristi za ucenje, momak zna napamet Ilmihal i Ta'limul Islam, a uskoro bi mogao postati i Hafiz.Ziko je napisao/la:Snaga klade valja,a um caruje feslio......Pivopija je napisao/la:Covjeku je u krvi da rusi sve redom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- AndreWilliams
- Kontakt:
On bi trebao igrati na stoperskoj poziciji. Dobar u zraku, voli da rusi, a i stigao bi da ispravi Zukina ispadanja. Usput, malo smislenije djeluju napadi po lijevoj strani kad je Zuka na beku...mada to ne bih nikada imao hrabrosti da kazem Rusiocu u lice. 
-
SjeverniVjetar
Reci mu u lice ili suti do kraja zivota.AndreWilliams je napisao/la:On bi trebao igrati na stoperskoj poziciji. Dobar u zraku, voli da rusi, a i stigao bi da ispravi Zukina ispadanja. Usput, malo smislenije djeluju napadi po lijevoj strani kad je Zuka na beku...mada to ne bih nikada imao hrabrosti da kazem Rusiocu u lice.
Seo igra i rusi gdje hoce i tu je najbolji.
- master1015
- Kontakt:
kad ovaj bik jurisa prema tebe znadi da dozivljavas najgoru nocnu moru
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Schalke igrali u formaciji 3-5-2 dok je Seo bio povrijedjen, cim se on vratio nazad odmah presli na 4-5-1 ili 4-4-2. Mora biti mjesta za Sea na LB, Di Matteo je prepoznao rusilacku moc.

Solidan momciluka, ali osjete se malo ti mjeseci neigranja, treba mu jos utakmica u nogama da dosegne svoju staru formu. Ali ne brinem se ja za njega, samo neka nam je zdrav i ziv.
Salke katastrofalan, primio dva smijesna gola, a naprijed totalno bezopasni.
Salke katastrofalan, primio dva smijesna gola, a naprijed totalno bezopasni.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Gledam i ne vjerujem kakvog mi igraca imamo, bravo Seo masino!
Safete ebem ti sve za Nigeriju!
Safete ebem ti sve za Nigeriju!
Od kada se traktor Seo vrati u početnu postavu ništa od Šalkea samo je dobar u žutimkartonima
kuknjava kuknjava kuknjava

Ziko, nije sve tako kako piše na rezultatima, treba nekad i pogledati utakmicu.
SUDIJA ĆORO
SUDIJA ĆORO
Vidim da je dobio zuti, sigurno je bilo rusenja. 
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Odlicna utakmica naseg Sea. Centrirao je 3 puta i svaki put je bila gol sansa. Igraci Mainza nisu puno zalazili na njegovu stranu jer su vidjeli da tu nije bas zdravo biti. Da ne izgubi kontinuitet jednog je dirnuo ramenom taj jos ne zna sta ga je snaslo. Bas dobra predstava naseg Sea. Bravo momcino.
Ne znam jesi li gledao care, nije ni taknuo protivnickog igraca. Moguce je da je radi prigovora dobio zuti. Ovi padavicari cim ga vide krive se od muke. Stvarno u tom startu uopce nije bilo kontakta. Seo je prejak i energican u kontaktu pa i obicno remplanje raznese protivnika.Pivopija je napisao/la:Vidim da je dobio zuti, sigurno je bilo rusenja.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 24 apr 2015, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Zastava je tu !
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Seo majstore samo rusi!!Hvala bogu pa igra za nasu svetinju I da je veliki patriota.Jos pu o tekmi da odigra u svetom dresu.
U prvom solidan, u drugom odličan, stvarno strašnog igrača imamo kojem su tek 22 godine.
Još se i u ofanzivi popravio, kako fino prođe dva puta i ubaci loptu u šesnaeterac tačno u noge igrača, al' džabe kad ovi hadalji ne znaju gola dati.
Onaj start mu je bio
ne znam da li sam dobro vidio, ali čini mi se da je negdje oko 85-te minute nekome pokazao onaj svoj legendarni prijeteći prst

Onaj start mu je bio
ne znam da li sam dobro vidio, ali čini mi se da je negdje oko 85-te minute nekome pokazao onaj svoj legendarni prijeteći prst
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.