NK Zvijezda Gradačac

Talenat
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Talenat » 23 apr 2015, 08:52

Samo da pozdravim istinske prave navijace koji vjeruju u ovu ekipu, i da im cestitam pobjedu. Istina zmajevac naci cu ti post gdje me prozivaju i kazu da jos vjerujem u opstanak, sada vjerovatno vise ljudi vjeruje. Jucer da ste bili na utakmici u kojoj ZVIJEZDA nije igrala onu igru nabij pa trci vjerovali bih svi. Kada se branimo izadjemo na centar ne u 16. sto je za pohvalu. Jusufbegovicu cestitam na debiju, i ako bogda protiv zelje da pobjedimo i onda smo na pola puta.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 23 apr 2015, 09:04

muharenovic88 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:sad mi prica covjek sto je iso u ugljevik da smo odlicni bili i kaze da zeljo nema sta traziti na banju ako ponovimo igru i zalaganje kao danas..
zeljo je disciplinovan i pod odovicem uvijek igra za gol vise.mi smo prodisali punim plucima i vjerujem da uz dobru posjetu i podrsku nasi momci napokon uvezuju dvije pobjede
Vi odigrate jednu utakmicu kako treba, jednom pobjedite i odmah Želju derete, nema dalje. Opusti se ba, da ne dobijete po guzici džaba!
normalno da se poslije pobjede gaji optimizam da se nastavi niz,za nas je dobro u ovoj situaciji što i vi morate ići na pobjedu za vas je ispadanje iz borbe za Evropu kao za nas ispadanje iz PL-e,znači i jedna i druga ekipa imaju isti pritisak.I jedna i druga ekipa su jako mlade,tako da će treneri tu odigrati najveću prevagu u smislu psihološke pripreme samih igrača...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 23 apr 2015, 11:08

Čestitke momcima na pobjedi, ona nas bar vraća u realne okvire u borbi za ostanak. Ali trebamo svi biti svjesni da smo puno bodova prosuli da bi nam jedna pobjeda sve to mogla vratiti.
Ja bih bio zadovoljan kada bi u naredne dvije utakmice uzeli 2 boda (po bod Želji kući i Vitezu u gostima) jer realno za nas prvenstvo počinje tek poslije tih utakmica.
Zato svi u subotu na Banju da probamo ostati neporaženi.

muharenovic88
Kontakt:

Post Postao/la muharenovic88 » 23 apr 2015, 15:44

zmaj348 je napisao/la:
muharenovic88 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:sad mi prica covjek sto je iso u ugljevik da smo odlicni bili i kaze da zeljo nema sta traziti na banju ako ponovimo igru i zalaganje kao danas..
zeljo je disciplinovan i pod odovicem uvijek igra za gol vise.mi smo prodisali punim plucima i vjerujem da uz dobru posjetu i podrsku nasi momci napokon uvezuju dvije pobjede
Vi odigrate jednu utakmicu kako treba, jednom pobjedite i odmah Želju derete, nema dalje. Opusti se ba, da ne dobijete po guzici džaba!
normalno da se poslije pobjede gaji optimizam da se nastavi niz,za nas je dobro u ovoj situaciji što i vi morate ići na pobjedu za vas je ispadanje iz borbe za Evropu kao za nas ispadanje iz PL-e,znači i jedna i druga ekipa imaju isti pritisak.I jedna i druga ekipa su jako mlade,tako da će treneri tu odigrati najveću prevagu u smislu psihološke pripreme samih igrača...
Željo koliko god ima mladu ekipu, ta mlada ekipa je kvalitetnija od Zvijezde. Ali napisati da Željo nema šta tražiti u Banji je smiješno, zar ne?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 apr 2015, 18:38

hajde ba zelijin razguli .budite ljudi pa u subotu odigtrajte posteno pa ako zasluzite pobijeditie mi ce mo vam cestitati.
a kako vec gledam doci cete sa sudijom kao i uvijek ....

jako samo otpocetka i u kost :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 apr 2015, 20:32

Nista,valja izgunuti za pobjedu u subotu.Muski,sportski bezobrazno.Optimističan sam, jer sve smo golove,aludiram prije svega na Zrinjski, primili glupo ivise svojim graskama.Zapravo,niko nas i nije nadigrao i zasluzeno pobijedio.Đelmiću samo varnicu dodat,Kokotu i Bajiću flaster staviti,ma zna to Nedim najbolje. :kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 apr 2015, 20:40

nista,valja nam cistiti kartone protiv vas,bice i povreda,cudnih oporavaka od istih,valja dat i djeci sansu...budite njezni,molim lijepo :urnebes: :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 23 apr 2015, 20:47

Realno: Dobijemo Zelju jer smo u zamahu,Vitez jer smo jaci od njih,Slobodu i Drinu kod kuce domacinski,Borac bara bara mozda i dobijemo,Velez je tri za tri,Mladost zadnje kolo sigurno dobijamo jer oni ce vec do tada ispasti,pa brat bratu mi cemo deveti zavrsiti :opaopa:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 apr 2015, 21:33

rasta1922 je napisao/la:Realno: Dobijemo Zelju jer smo u zamahu,Vitez jer smo jaci od njih,Slobodu i Drinu kod kuce domacinski,Borac bara bara mozda i dobijemo,Velez je tri za tri,Mladost zadnje kolo sigurno dobijamo jer oni ce vec do tada ispasti,pa brat bratu mi cemo deveti zavrsiti :opaopa:
Mladost će dobiti Slaviju i Radnika BRATSKI,Vitez mogu pobijediti kod kuće, to im je 9.bodova i u direktnom okrsaju sa nama u zadnjem kolu moze pasti odluka.Znači,ako bude ovako islo,realno je,nama trebaju četiri pobjede.Tu ima milion kombinacija jos u odnosu na druge ekipe sa dna.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 apr 2015, 22:01

kombinacija je milion.travnik igra najvazniju utakmicu sezone ovo kolo oni ako zijane od olimpica kuci mogli bi lako ispasti..mi moramo gledati sebe nadam se da bar sloboda i velez kuci nece biti belaj.obje ekipe nemogu ni gore ni dole .borac ostaje opcija da se kupi ako ikako moze.do kraja se mora na sve nacine opstanak izboriti svi muljaju i mi moramo.prevelik je ulog da ispanemo...
nedim ce dobro postaviti ekipu protiv zelje u to nesumnjam problem je samo sto on ja mislim nikad nije pobijedio zelju :mrgreen:
vracaju se adam mirko i nadam se gadzo. od prve minute ostro pa sta bude
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 apr 2015, 22:29

astra1922 je napisao/la:kombinacija je milion.travnik igra najvazniju utakmicu sezone ovo kolo oni ako zijane od olimpica kuci mogli bi lako ispasti..mi moramo gledati sebe nadam se da bar sloboda i velez kuci nece biti belaj.obje ekipe nemogu ni gore ni dole .borac ostaje opcija da se kupi ako ikako moze.do kraja se mora na sve nacine opstanak izboriti svi muljaju i mi moramo.prevelik je ulog da ispanemo...
nedim ce dobro postaviti ekipu protiv zelje u to nesumnjam problem je samo sto on ja mislim nikad nije pobijedio zelju :mrgreen:
Lani je Velez na celu sa Fejom dobio Zelju kad im je dobro trebalo
Eto ako ti to moze biti nada ,inace Feja nije kompleksas tako da mu nije bitno protiv koga igra.
Sretno u nastavku i ja vam iskreno zelim opstanak :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 apr 2015, 08:10

Ljudi, iskreno bolje vam je sada ispasti, jer cete mnogo lakse sljedece godine izboriti ligu 12 iz prve lige Federacije, nego kroz PL BIH.. Nzm, neko moje vidjenje svega, jer ce biti rat sljedece sezone za opstanak..

Iskreno, dragi ste mi kao ekipa, pogotovo dok je Segrt bio..
Da je bio bolji teren 28.2, bile bi pohvale za 10 :thumbup:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 24 apr 2015, 08:55

Zip je napisao/la:Ljudi, iskreno bolje vam je sada ispasti, jer cete mnogo lakse sljedece godine izboriti ligu 12 iz prve lige Federacije, nego kroz PL BIH.. Nzm, neko moje vidjenje svega, jer ce biti rat sljedece sezone za opstanak..

Iskreno, dragi ste mi kao ekipa, pogotovo dok je Segrt bio..
Da je bio bolji teren 28.2, bile bi pohvale za 10 :thumbup:
ne znaš ti šta je prva liga Federacije,ko se iz onog blata jednom izvuče ne želi se više vraćati...Mi ako ove godine opstanemo u PL,imamo adute da i sledeće preživimo(novi jaki sponzori su stigli u klub)..

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 apr 2015, 09:18

Onda svakako s dobrim ulaganjem, da nece biti problem opstati sljedece godine..
Sretno svakako, trebat ce vam :thumbup:
Nadam se da je teren ovaj put bolji :D

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 24 apr 2015, 10:36

astra1922 je napisao/la:kombinacija je milion.travnik igra najvazniju utakmicu sezone ovo kolo oni ako zijane od olimpica kuci mogli bi lako ispasti..mi moramo gledati sebe nadam se da bar sloboda i velez kuci nece biti belaj.obje ekipe nemogu ni gore ni dole .borac ostaje opcija da se kupi ako ikako moze.do kraja se mora na sve nacine opstanak izboriti svi muljaju i mi moramo.prevelik je ulog da ispanemo...

nazalost jaro tesko da ce travnik tu kiksati, tri boda ostaju u travniku znamo svi kako je tesko tamo igrati i nema budova tamo... tamo sreca nestanuje jos Olimpik igra kup utakmicu narednu srijedu mislim tako da nema sanse da ce tu ici full dobar sastav vec ce rotirat... KEC ko zgrada.... :thumbdown: nazalost...

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 24 apr 2015, 17:22

Sta nam treba kupicemo.
Treba realno razmisljat. Segrt nije dao da se kupuju utakmice. Protiv Zrinjskog je utakmica trebala bit kupljena ali je Segrt rekao kako igraci MOGU njih da pobijede i da je bolje da se te pare daju igracima. I eto.

Segrt je bio pod Alijinom zastitom, zbog toga je ovoliko dugo i izdrzao na klupi. Ali ni Aliji nije u interesu da ispadne iz lige, tako da je doveo nekoga s kime se lakse moze dogovoriti ;)

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 24 apr 2015, 18:49

Kakva je situacija u upravi bila na pocetku sezone sada je mila majka, Fadil se aktvnije ukljucio kad je vidio da nema vise zajebancije, i doslo je par sponzora, opet sam djelimicno optimista sto tice i narednih sezona da bi opet mogli postat stabilan premijerligas, samo da se jos te neke stvari rjese sa ovim ublehama sto su prije tu sjedili i sve zivo razjebali... :bih: Sve u svemu protiv Zelje su sanse 50:50, treba pametno i tvrdo uc u utakmicu i nece bit problema :njanjanja:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 24 apr 2015, 20:03

da li mi netko moze u pp napisati o kojim se sponzorima radi unaprijed hvala i sretno nam sutra
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

muharenovic88
Kontakt:

Post Postao/la muharenovic88 » 24 apr 2015, 22:35

DevilsAdvocate je napisao/la:Kakva je situacija u upravi bila na pocetku sezone sada je mila majka, Fadil se aktvnije ukljucio kad je vidio da nema vise zajebancije, i doslo je par sponzora, opet sam djelimicno optimista sto tice i narednih sezona da bi opet mogli postat stabilan premijerligas, samo da se jos te neke stvari rjese sa ovim ublehama sto su prije tu sjedili i sve zivo razjebali... :bih: Sve u svemu protiv Zelje su sanse 50:50, treba pametno i tvrdo uc u utakmicu i nece bit problema :njanjanja:
Kakve veze imaju sponzori sa terenom. Ama baš nikakve veze to dvoje nema. Možeš ti imati 234 sponzora ako je ekipa loša, piši da je patnja. A šanse ne mogu biti nikako 50:50, možda 20:80 ..

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 24 apr 2015, 22:43

Sutra prije svega ocekujem vecu podrsku sa tribina koja je jako bitna u ovim trenucima.Pobjeda nam donosi puno,mada ni bod nebi bio los iako iskreno ocekujem pobjedu.Sretno nam bilo.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.