FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 24 apr 2015, 21:35

Evander je napisao/la:Jedva cekam kraj sezone, ma kako god se zavrsila, samo da ne gledam onog alkoholicara na klupi. Meni se kosa na glavi dize kad ga vidim onako neurednog, masnog i tupog. A kad progovori, e to je vec vrhunac.
nije sad vrijeme za to ni da se prica ni pise , na kraju sezone ok sad podrska pa kud puklo da puklo

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 apr 2015, 21:45

Evander je napisao/la:Jedva cekam kraj sezone, ma kako god se zavrsila, samo da ne gledam onog alkoholicara na klupi. Meni se kosa na glavi dize kad ga vidim onako neurednog, masnog i tupog. A kad progovori, e to je vec vrhunac.
na koga aludiras?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 apr 2015, 21:45

Bas @Evander, budi precizan, imamo na izvoz alkosa :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 apr 2015, 21:48

uNbx je napisao/la:Bas @Evander, budi precizan, imamo na izvoz alkosa :urnebes:
Ono kad ne znaš da li bi se smijao od šege ili plakao od tuge...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 apr 2015, 21:49

uNbx je napisao/la:Bas @Evander, budi precizan, imamo na izvoz alkosa :urnebes:
na dzenu :D
Pyro is not a crime !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 apr 2015, 21:50

Ako vec treba da napisem koga zelim van Sarajeva na kraju sezone, evo imena: Uscuplic, Puzigaca, Bandovic, Kalasi, Baric, Kovacevic, Stojcev, Puric, Velkoski.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 apr 2015, 21:53

Sve stroge serijatlije :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 apr 2015, 21:55

Evander je napisao/la:Ako vec treba da napisem koga zelim van Sarajeva na kraju sezone, evo imena: Uscuplic, Puzigaca, Bandovic, Kalasi, Baric, Kovacevic, Stojcev, Puric, Velkoski.
a protic ? :D...ja bih kallasija ostavio kao rezervu, jer puno je sad da dovodimo i stopera i po dva beka a moramo imati i nekoga na klupi, sad ne znam kakvi su nam bekovi u akademiji, ima li barem jedan kvalitetan ?
Pyro is not a crime !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 apr 2015, 21:59

THEC je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ako vec treba da napisem koga zelim van Sarajeva na kraju sezone, evo imena: Uscuplic, Puzigaca, Bandovic, Kalasi, Baric, Kovacevic, Stojcev, Puric, Velkoski.
a protic ? :D...ja bih kallasija ostavio kao rezervu, jer puno je sad da dovodimo i stopera i po dva beka a moramo imati i nekoga na klupi, sad ne znam kakvi su nam bekovi u akademiji, ima li barem jedan kvalitetan ?
Ima jedan lijevi u FK Mladost DK :kafa:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 apr 2015, 21:59

@Evender Zbog cega tolika ogorcenost prema Ušcuplicu ?
Das Ist Walter

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 apr 2015, 22:05

Dzenan Uscuplic :tokralju:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 apr 2015, 22:22

hilmo je napisao/la:
THEC je napisao/la:
Hrelja jel hahahah
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 apr 2015, 22:25

FK Sarajevo donirao novčana sredstva u iznosu 8.780,00 KM za izgradnju Roditeljske kuće
''Bordo tim sa Koševa uključio se u pružanju podrške izgradnji Roditeljske kuće. Osim što promovišu projekat među svojim fanovima i ljubiteljima fudbala, naši bordo prijatelji su prilikom prodaje ulaznica odvojili dio sredstava. Uprava kluba je odlučila da iznos od prodatih ulaznica dopuni donacijom kluba tako da je konačan iznos od 8.780,00 km uplaćen na račun Roditeljske kuće. Hvala klubu FK Sarajevo što su prepoznali značaj ovog humanog projekta i odlučili ga podržati. Hvala u ime dječice oboljele od raka i u ime udruženja. Među našim članovima ima mnogo navijača ili „hordaša“ kako se nazivaju od milja. Međutim, sigurni smo da će ovim činom FK Sarajevo dobiti još više simpatizera.
Našim Divovima želimo mnogo sreće u narednim utakmicama i osvajanje titule. I da u što skorijoj budućnosti posmatramo utakmice sa terase Roditeljske kuće. Sretno komšije!''

Div u svakom smislu te rijeci.
Das Ist Walter

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 apr 2015, 22:27

KAPA, NE DO PODA, VEC 10 KILOMETARA ISPOD PODA!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 apr 2015, 22:31

Skakic sudi tekmu,moze moze :thumbup:

Zatvoriti Wagnera i nasi su,ako ga je mogao Zolj ustopati da se ovaj nevidi ni da je igrao moze vala i Cimirot da ga hebes...i prekide pokriti i donji su...mislim da imamo vise opasnijih igraca prema naprijed...malo odbranu suzbiti i vjerujem da moze na dobro ova utakmica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 apr 2015, 22:34

Jes da se vecina pribojava, sto zbog lose tradicije, sto zbog lose forme, ili zbog toga sto mozemo izgubit prakticno sve sanse za titulu ako kiksamo, al ja sam nesto u tripu da cemo ih uzet 2:0 :opaopa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 24 apr 2015, 22:44

Svako ima pravo na svoje misljenje, ali ne znam stvarno zasto Uscuplic, Velkoski i Kallasi? Ja ti garantujem da bi se za ovu dvojicu poubijali svi da ih imaju u svojim redovima!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 apr 2015, 22:49

amidzaTan je napisao/la:Svako ima pravo na svoje misljenje, ali ne znam stvarno zasto Uscuplic, Velkoski i Kallasi? Ja ti garantujem da bi se za ovu dvojicu poubijali svi da ih imaju u svojim redovima!!!
Zasto za njega i na osnovu cega zakljucujes? Jos jedno pitanje: Zasto ti je zasmetalo brisanje Kallasija a nije brisanje Puzigace koji je nas najbolji bek i najborbeniji igrac?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 apr 2015, 22:53

hilmo je napisao/la:
THEC je napisao/la:
Ima i u Rudaru Korejanac, desni bek, masinerija.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 apr 2015, 23:06

Uscuplic me pozitivno iznenadio kako je postavio igru protiv Olimpica! vidicemo kako cemo proci u ovih preostalih nekoliko utakmica,ako se igra poboljsa i ako ostvarimo pozitivne rezultate treba razmotriti opciju da ostane na klupi,ali ima jos dosta do ljeta.. Ici utakmicu po utakmicu i sumirati rezultate i ucinke svih u klubu,i na kraju podvuci crtu,ko ostaje a ko odlazi! najvaznija je sada utakmica u nedjelju,ako kojim slucajem pobjedimo ucinili bi zaista pravu stvar,i nekako mislim da bi kasnije to izgledalo puno bolje....iako mislim da je Siroki favorit u nedjelju!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BeYaZ, perodeformero i 59 gostiju.