kokuz je napisao/la:ja ne znam... glup mi je malo ovaj sistem fajnl fora, uskračeni smo za neko uzbuđenje, više bih volio da se igra recimo polufinale na 3 dobijene... a finale jedna, ili čak bih volio da je i finale na 3 dobijene...
fener - imaju strahovitu ekipu, maestra na klupi... ali ne znam, prošlo je dosta sezona "gdje su bili glavni favoriti"
morat će popravit boljku iz ove sezone, gdje startaju utakmice loše, pa poslije stižu rezultat, na to ovdje neće imati priliku.. mada, samo pogled na roster izaziva ogromno strahopoštovanje
real - slična priča kao fener, glavno pitanje jesu li opet predodređeni za neuspjeh, ili će konačno razbit taj maler
cska - od početka sezone, ovu sam ekipu smatrao za glavnog konkurenta da osvoji euroligu.. strašan roster, odlična košarka, igrači koji će preuzeti odgovornost... pa rekao po meni i dalje No1 za osvajanje
olimpijakos -genijalna ekipa, toliko draga za gledati.. nevjerovatno... poezija vili spanulisa i printezisa - čisti užitak... srce šampiona naravno, odlični iskusni igrači, ali pred sobom imaju težak ispit u vidu cska...
ja bih svim srcem volio vidjeti olimp u finalu, i da osvoje naravno, nadam se da mogu..
e ovako nemaš pojma
fener nikad nije bio glavni favorit, ali nikad... skorojevici..
real igra najljepšu košarkašku
cska je najjači
olimpijakos igra najruzniju košarkašku uz PAO... soliranja spanulisa i krv do koljena ostatka ekipe... imaju mentalitet, ali njih gledati je dosadno...
@nermine važi