FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simon » 24 apr 2015, 23:06

Nas sastav iz zadnje utakmice sa Listicom na Kosevu :

Bandovic, Tadejevic, Trivunovic, Dupovac, Tatomirovic, Radovac, Cimirot, Todorovic, Suljic, Osmanagic, Karic.

Ocekivani sastav u predstojecoj utakmici :

Delac, Puzigaca, Tatomirovic, Berberovic, Baric, Radovac, Cimirot, Velkoski, Duljevic, Stojcev, Benko.

.. sta reci :D
Ti si opet šampion !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 apr 2015, 23:52

Dzenan Uscuplic aBd 10 godina sjedio i vodio FKS :kralj: :salut:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 apr 2015, 23:58

Bosniacum Lilium je napisao/la:Dzenan Uscuplic aBd 10 godina sjedio i vodio FKS :kralj: :salut:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 apr 2015, 23:58

Bosniacum Lilium je napisao/la:Dzenan Uscuplic aBd 10 godina sjedio i vodio FKS :kralj: :salut:
:tokralju:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 25 apr 2015, 00:00

:thumbup: :clap:
Das Ist Walter

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 apr 2015, 00:02

ISKRENO i ja ovo zelim!
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 apr 2015, 00:16

Dzeno buduci Arsen Wenger FK Sarajeva :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 25 apr 2015, 00:17

joker90 je napisao/la:
ISKRENO i ja ovo zelim!
Ja samo ako prestane vise cupati nos (:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 25 apr 2015, 00:29

Gojko Cimirot i Dzenan Uscuplic kakva presica hhhbh....
Sad ozbiljno, ko god ima nešto protiv Dzene je stroga budala ispranog mozga.
Igra sa Dzrnom je perfektna, uporedite utakmicu sa velezom pod Dzeninom palicom i istu tu sa Kodrom na koga svi svrsavate. šuplja priča ne pije vode, nigdje. Sa Dzenom smo napravili preko 33 šuta što je rekord lige 16 kornera što pod vodstvom kodre nismo napravili u svim njegovim utakmicama. Nastranu to što je uništio Stojceva, Cimirota, Puzigacu...
To što daje izjave kakve daje, ne vidim u čemu je problem. On nije PR kluba već trener koji odgovara za rezultate. Savršeno dobro on zna da motivira igrače što se pokazalo u evropi. Takodje rotacija igrača pokazuje da je karakter i da mu ne mogu igrati neki lijevi igrači ni pod cijenu otkaza, ali i njegovo fudbalsko znanje jer je u njima prepoznao kvalitet, odnosno nekvalitetne.
Svi vi što kudite covjeka koji živi za ovaj klub pogledajte klip slavlja u Grčkoj.
I kad gledate u Dzenu samo možete vidjeti jednog klupskog vojnika koji je bio i igrač i trener svih omladinskih selekcija koji je stvorio sve naše igrače, čovjeka koji nam je donio kup nakon 10 godina. Koji će nam abd. donijeti i titulu.
Ali takav smo mi narod da bi i poslaniku našli manu. Znaš ti nas.....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 25 apr 2015, 00:39

Jah kod Mehe nisu znali sastaviti dva pasa kod Dzene igraju ko barcelona, jbg mora da su kod Mehe zaboravili igrati pa se preko noci sjetili kako se igra fudbal...mislim necemo pretjerivati, Meho jeste poceo da sere sa formacijom i prevelikim rotiranjem ali onako odigrati protiv celika pa onda par dana kasnije pogledas tekmu protiv olimpika i vidis da lete terenom dovoljan je pokazatelj zasto 'nisu znali' dva pasa odigrati kako treba, ne umanjujem Dzenin kvalitet i znanje ali najveci krivci za lose igre su igraci sami
Pyro is not a crime !

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 25 apr 2015, 00:39

@THEC :clap: :clap:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 apr 2015, 00:48

THEC je napisao/la:Jah kod Mehe nisu znali sastaviti dva pasa kod Dzene igraju ko barcelona, jbg mora da su kod Mehe zaboravili igrati pa se preko noci sjetili kako se igra fudbal...mislim necemo pretjerivati, Meho jeste poceo da sere sa formacijom i prevelikim rotiranjem ali onako odigrati protiv celika pa onda par dana kasnije pogledas tekmu protiv olimpika i vidis da lete terenom dovoljan je pokazatelj zasto 'nisu znali' dva pasa odigrati kako treba, ne umanjujem Dzenin kvalitet i znanje ali najveci krivci za lose igre su igraci sami
X

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 apr 2015, 00:52

THEC je napisao/la:Jah kod Mehe nisu znali sastaviti dva pasa kod Dzene igraju ko barcelona, jbg mora da su kod Mehe zaboravili igrati pa se preko noci sjetili kako se igra fudbal...mislim necemo pretjerivati, Meho jeste poceo da sere sa formacijom i prevelikim rotiranjem ali onako odigrati protiv celika pa onda par dana kasnije pogledas tekmu protiv olimpika i vidis da lete terenom dovoljan je pokazatelj zasto 'nisu znali' dva pasa odigrati kako treba, ne umanjujem Dzenin kvalitet i znanje ali najveci krivci za lose igre su igraci sami
U tome i jeste fazon. Moras imati trenera koji se zna ili nagoditi sa igracima ili im narediti. Sa Dzenom i kad smo kiksali protiv Mladosti, Celika imali smo brdo promasenih prilika. Kod Kodre jednostavno nisu htjeli i to je to.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 25 apr 2015, 00:53

Ne slazem se sa vama. Meho je usmrtio igru pa je onda i preslo to na igrace. Sve je do taktike.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 apr 2015, 00:57

MCMXLVI je napisao/la:Ne slazem se sa vama. Meho je usmrtio igru pa je onda i preslo to na igrace. Sve je do taktike.
Ne slazem se sa tobom. Meho je druze prevelik gospodin da bi se zayebavao sa nasim smrtnicima. Njima treba neko ko je njima ravan i priblizno prgav kao oni, ne moze kafanu u koju dolaze mangupi uspjesno voditi neko ko nije mangup, imaj to na umu. :)

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 25 apr 2015, 01:00

Sabinho je napisao/la:
U tome i jeste fazon. Moras imati trenera koji se zna ili nagoditi sa igracima ili im narediti. Sa Dzenom i kad smo kiksali protiv Mladosti, Celika imali smo brdo promasenih prilika. Kod Kodre jednostavno nisu htjeli i to je to.
znam, zato i kazem da ne treba pretjerivati i govoriti o Mehi lose jer svi zaboravljamo onaj period kad je on dosao, mozda nismo igrali najljepsi fudbal ali itekako su se igraci borili, i sto je najbitnije osvajali smo bodove i prisli na -2, znaci kad su htjeli da igraju funkcionisala je formacija koju je Meho koristio, sad kako smo se pojacali na zimu odjednom kao da se nisu u putu sreli, znaci da su igraci bojkotovali trenera, nema druge jer Meho jeste zavaljivao mozda Radovca i protiv Borca je najvecu rotaciju izvrsio, ali zadnjih par utakmica je otprilike postojao kostur ekipe ali dzaba jednostavno igra i zalaganje su bili 0, zato sam stava ako treba pola ekipe otjerati otjeraj ali se takve stvari ne smiju dogadjati da igraci budu ti koji jednostavno odluce da im se ne svidja neki trener i da namjerno pocnu lose igrati, a sto se Dzene tice ako je on u stanju da ih drzi pod kontrolom, i da rotira kad je to potrebno (a to mu je najveca mana iz prvog mandata sto je premorio ekipu jer nije dovoljno mijenjao) onda ja nemam nista protiv njega, ali moje licno misljenje je da Dzeno nije taj kapacitet jos uvijek i da nama treba u ovom trenutku neko sa mnogo vise iskustva i autoriteta a eto vidjecemo kako uprava razmislja, sta god odluce ja cu Sarajevo podrzavati i dalje ali se nadam da ce i uprava morati nekome odgovarati u buducnosti za promasaje koje naprave a ne da mijenjamo trenere svako par mjeseci
Pyro is not a crime !

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 25 apr 2015, 01:01

Ma da je ne znam ti kakva taktika , onakva igra preko neke stvari i ne zalaganje je glavni krivac. Jer ako su oni svjesni za koji klub igraju i kakva su očekivanja da ih čovjek iz odbrane stavi u napad trebaju to iskoristi na najbolji način ili smo mi te igrače previše nahvalili..

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 25 apr 2015, 01:01

Rekoh li ja da su bojkotovali. :D
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 apr 2015, 01:01

Nije Meho umrtvio igru. Ako se sjetis prvih utakmica, vidjeces da je sve stimalo. Nesto se desilo u medjuvremenu i to je to. Kao sto rece @Sabinho, moras se spustit na njihov nivo i pricat njihovim rijecnikom. Ne trpe balkanci velike autoritete, moras bit veliki sarmer i dobro bit namazan da kapitaliziras svoje namjere sa ljudima ovih prostora.
Edit: kad kazem autoritet, ne mislim na lupanje sakom od sto, nego nametanje svog nekog specificnog sistema rada koji vecini ne pase.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 apr 2015, 01:12

Sve ovo nam govori da ce na ljeto biti velika "seoba" igraca, mozda i najveca do sad.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, MokraKifla, OsmanhodzicBuco i 53 gosta.