Tebi nije prirodno stanje,meni jeste,evo da ti navedem primjer zasto,ta ostrascenost koju sam imo ko maloljetnik kad sam mrzio sve sto je tudje me prosla,ne idem vise na utakmice vec godinama,u fk sarajevu i oko njega mi je rodbina,i ja ih ne mogu mrziti nikakoEvander je napisao/la:Babuka odvadi malo ziv bio.babuka1 je napisao/la:Evandere,profesore engleskog,sto ti treba sve ovo??? Evo ja da ti kazem nesto,fuj mi je sto su danasnje vodje navijaca zelje kriminalci,i evo ja cu ih nazvati pravim imenom,kriminalci,i slazem se s tobom,zalosno je to,al evo ja ko neko ko ima prijatelje,drugove u oba tabora,i zbog tih ljudi drag mi je uspjeh i sarajeva i dabogda sarajevo vazda bilo prvo ako to ne moze zeljo,evo ja da ti kazem nesto,kunem ti se Bogom Uzvisenim,i sarajevo ima slicnih problema ako ne i vecih,jer vece pare su u pitanju,i veci kriminalci se motaju oko kluba i reketare ljude i igrace,Allaha mi je istina ovo sto govorim,ne smij se tudjoj muci,jer je ta "tudja" muka,muka svih nas,ruzno je ovo sto si zapoceo a po kosevu se motaju krupne ribe za koje je benjo mala maca!
Stipu mi se te pacenicke tebi drago Sarajevo.
Vise cijenim svakog navijaca Zelje koji iskreno kaze "ne volim vas" nego ove limunade poslije mog kluba komsija mi je najdrazi. To jednostavno nije prirodno stanje i to je tako.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Nije stvar mrznje, pa sport je nije rat. Malo zeze i podbadanja nije mrznja. Manje vise, dolazimo iz istih struktura drustva, istih porodica, istih krugova. Ali prirodno je da cemo se nasladjivari kad rival izgubi. Kad na posao dodjem, ako je Sarajevo izgubilo ne zezaju me navijaci Slobode i Travnika, nego Zelje. Isto kad je i obratno.babuka1 je napisao/la:Tebi nije prirodno stanje,meni jeste,evo da ti navedem primjer zasto,ta ostrascenost koju sam imo ko maloljetnik kad sam mrzio sve sto je tudje me prosla,ne idem vise na utakmice vec godinama,u fk sarajevu i oko njega mi je rodbina,i ja ih ne mogu mrziti nikakoEvander je napisao/la:Babuka odvadi malo ziv bio.babuka1 je napisao/la:Evandere,profesore engleskog,sto ti treba sve ovo??? Evo ja da ti kazem nesto,fuj mi je sto su danasnje vodje navijaca zelje kriminalci,i evo ja cu ih nazvati pravim imenom,kriminalci,i slazem se s tobom,zalosno je to,al evo ja ko neko ko ima prijatelje,drugove u oba tabora,i zbog tih ljudi drag mi je uspjeh i sarajeva i dabogda sarajevo vazda bilo prvo ako to ne moze zeljo,evo ja da ti kazem nesto,kunem ti se Bogom Uzvisenim,i sarajevo ima slicnih problema ako ne i vecih,jer vece pare su u pitanju,i veci kriminalci se motaju oko kluba i reketare ljude i igrace,Allaha mi je istina ovo sto govorim,ne smij se tudjoj muci,jer je ta "tudja" muka,muka svih nas,ruzno je ovo sto si zapoceo a po kosevu se motaju krupne ribe za koje je benjo mala maca!
Stipu mi se te pacenicke tebi drago Sarajevo.
Vise cijenim svakog navijaca Zelje koji iskreno kaze "ne volim vas" nego ove limunade poslije mog kluba komsija mi je najdrazi. To jednostavno nije prirodno stanje i to je tako.
- storm_raider
- Kontakt:
Ma ko se to uznervozio?obiteljskicovjek je napisao/la: Kad tako pomno pratis FKS i znas sve, mozes li nam objasniti kako to da Sarajevo ima bolji omjer sa tvojim klubom koji je harao ligom kako ti kazes godinama. Isto ono Sarajevo koje je bilo na virslama (cemu ste se vi smijali) igralo je tekme sa vama bare-bare i bilo bolje u vise navrata. Znam da to ne mozes objasniti, jer si kao i svi ostali maleni pacenici koji vise na ovoj temi limitiran. A ja cu ti reci da to isto Sarajevo niste mogli kupiti UKRADENIM NOVCEM iz drzavnog proracuna kao vecinu sudija, delegata i ostalih smetljara iz NS. Priznajem istim UKRADENIM NOVCEM iz ZZZZ i drugih fondova kupovali ste igrace koji su bili klasa za nasu ligu, al vas je Sarajevo raloka u mozak. Sad kad tih para vise nema i nema sanse da ih bude, a komsije napreduju u svakom segmentu i bjeze vam dobro glede org. kluba a u posljednje vrijeme i rezultata razumljiva je tvoja, i isfrustriranost tvojih istomisljenika koji vise na temi kluba za koji ne navijaju. Morate se pomiriti s tim da je vasa NECASNA "uspjesna" proslost zavrsila. Vama slijedi veoma tezak period, ali tebi je lakse 51% u paksu nego 49% u vugla. SUTI SAMO SUTI, SUTI MOJ DJECACE PLAVI

Sport je lijek za tijelo i duh.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Mnogo mi je smiješno kad nas počnete zayebavati u vezi stadiona a na tom istom stadionu igrate i vi. 
De mi samo recite šta ako isti taj stadion Sarajevo zakupi na neki duži period, gdje ćete onda igrati Evropu u slučaju da istu izborite?

De mi samo recite šta ako isti taj stadion Sarajevo zakupi na neki duži period, gdje ćete onda igrati Evropu u slučaju da istu izborite?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
ma pusti djete, vidis da im je najveci uspjeh zadnjih 8 godina sto su odigrali tekme bara-bara sa zeljomstorm_raider je napisao/la:Ma ko se to uznervozio?obiteljskicovjek je napisao/la: Kad tako pomno pratis FKS i znas sve, mozes li nam objasniti kako to da Sarajevo ima bolji omjer sa tvojim klubom koji je harao ligom kako ti kazes godinama. Isto ono Sarajevo koje je bilo na virslama (cemu ste se vi smijali) igralo je tekme sa vama bare-bare i bilo bolje u vise navrata. Znam da to ne mozes objasniti, jer si kao i svi ostali maleni pacenici koji vise na ovoj temi limitiran. A ja cu ti reci da to isto Sarajevo niste mogli kupiti UKRADENIM NOVCEM iz drzavnog proracuna kao vecinu sudija, delegata i ostalih smetljara iz NS. Priznajem istim UKRADENIM NOVCEM iz ZZZZ i drugih fondova kupovali ste igrace koji su bili klasa za nasu ligu, al vas je Sarajevo raloka u mozak. Sad kad tih para vise nema i nema sanse da ih bude, a komsije napreduju u svakom segmentu i bjeze vam dobro glede org. kluba a u posljednje vrijeme i rezultata razumljiva je tvoja, i isfrustriranost tvojih istomisljenika koji vise na temi kluba za koji ne navijaju. Morate se pomiriti s tim da je vasa NECASNA "uspjesna" proslost zavrsila. Vama slijedi veoma tezak period, ali tebi je lakse 51% u paksu nego 49% u vugla. SUTI SAMO SUTI, SUTI MOJ DJECACE PLAVI

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- molotovljev
Najveći uspjeh FK Sarajevo u posljednjih 20 godina je STATUT !!!
I ne statut kao formalnost već sama njegova implementacija. Što podrazumjeva; rekonstrukcija upravnovnog
odbora, uspjeh su Dino i Kusturica, uspjeh su bordo prijatelji, uspjeh je Akademija, uspjeh je Vincent Tan,
i tako dalje i tako dalje...
I ne statut kao formalnost već sama njegova implementacija. Što podrazumjeva; rekonstrukcija upravnovnog
odbora, uspjeh su Dino i Kusturica, uspjeh su bordo prijatelji, uspjeh je Akademija, uspjeh je Vincent Tan,
i tako dalje i tako dalje...
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
Vidim da je tema otisla u neku stvar. Stvarno ima inteligentni pitara za krepat os smijeha.
Dok oni nemaju pojma st pisu. Za ove normalne pitare jedna radosna, za nekog mozda ne.
Zavrsili ste Ordagica na kraju sezone.
Dok oni nemaju pojma st pisu. Za ove normalne pitare jedna radosna, za nekog mozda ne.

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Otisla tema u neku stvar! Bravo Aldinemuharenovic88 je napisao/la:Vidim da je tema otisla u neku stvar. Stvarno ima inteligentni pitara za krepat os smijeha.

Ti si Tito. Molim administraciju da te vise ne banuju, uveseljavas narodne masemuharenovic88 je napisao/la:Vidim da je tema otisla u neku stvar. Stvarno ima inteligentni pitara za krepat os smijeha.

Rekao sam da ako uzmete Olimpika titula je vasa...danas ovjera tog s 1X
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
DoeTz je napisao/la:Rekao sam da ako uzmete Olimpika titula je vasa...danas ovjera tog s 1X

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sta ti nije jasno?MCMXLVI je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Rekao sam da ako uzmete Olimpika titula je vasa...danas ovjera tog s 1X
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Aldin dođe kao neka maskota, treba mu se samo smijati.
Das Ist Walter
Iako je ova tema predviđena za diskusiju sa navijačima ostalih klubova to ne znači da možete svakakve gluposti pričati. Zato smirite malo doživljaje...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Ma ne treba im se brate zamjeriti. Treba ih shvatiti ipak su to djeca od 15-16 godina, vidiš da ne izlaze iz kuće.Samo po temama čekaju kad će neko nešto napisati.Ima ovih malo starijih, ali se stopili s ovom djecom.
Napišeš im nešto vezano za temu, a oni pisu, može se pročitati iznad sve. Teško je s pubertlijama..
Napišeš im nešto vezano za temu, a oni pisu, može se pročitati iznad sve. Teško je s pubertlijama..
Ovako to počinje. Dakle, gledao je jednu utakmicu na oranici, na osnovu koje je zaključio da igra nije bila lošija 30-ak godina.obiteljskicovjek je napisao/la:Sa komsijama ce biti zeznuta tekma kao i svaki derbi a razlog vise je njihova igra koja nije bila losija jedno 30-ak godina, obicno su te tekme opasne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kone igraju ovu polusezonu dobro, eto ako cemo iskreno, dok su u prvom dijelu uzimali bodove haman na srecu. Znao sam da ce Djelmic i Kokot prevagu. Da se ne lazemo, dzaba djeca i sve (Memija vam je daleko najbolji igrac omladinske skole), ali bez Kokota i Djelmica bi to bila druga prica. Nadam se nece u derbi uci barem bez jednog
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
U pravu si gledao sam jednu utakmicu i to ne cijelu jer stvarno je "ono" odron samo takav i samo budala ne bi to mogla vidjeti, ili presutjeti ma koliko to bolno bilo za vas. Druga stvar je to sto ti kopiras post sa druge teme, hajde sto ga ga kopiras nego vadis nesto iz konteksta, zasto nisi kopirao cijeli tekst jer ima ljudi koji ne citaju teme drugih klubova. I sta to pocinje ovako???? sta zeliz reci ??? da na temi FKS ne smijem iznjeti svoje misljenje ??? vrijedjam tebe ??? Ja sam samo napravio usporedbu (e tu sam se .ajebao ne jednu dvije tekme sam gledao) od proslog derbija, pa i maloj djeci je jasno da ste losiji 49%- 51% (malo sale nije na odmet) a u tom derbiju ste ga poglabali (nista novo) Evo kad si se vec nakacio na moj post na drugoj temi i stavio neki segment na ovu da ti kazem, to sto tvoj klub ne igra dobro,( kao ni moj ) je tvoj najmanji problem, kao i svih navijaca tvog kluba. Mnogo stvari u tvom klubu nije dobro, R A Z M I S L I i ne prozivaj me vise PAMETNOM JE I ISARET DOSTA.Virtu4l je napisao/la:Ovako to počinje. Dakle, gledao je jednu utakmicu na oranici, na osnovu koje je zaključio da igra nije bila lošija 30-ak godina.obiteljskicovjek je napisao/la:Sa komsijama ce biti zeznuta tekma kao i svaki derbi a razlog vise je njihova igra koja nije bila losija jedno 30-ak godina, obicno su te tekme opasne.
Pazi ti kakav je to spinmajstor u pokušaju, dotiče se svega osim onoga što je poenta mog prethodnog posta, što je drugi forumaš u postu ispod potvrdio/pojasnio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ljijan ne zna o cemu prica. Cuj dobri ste u ovom proljetnom dijelu. Mozda je mislio najsretniji (Siroki i Zrinjski utakmice) na srecu bodove ste izvukli. Ja zaista vasu losiju igru nisam nikad gledao kao sto je to juce bilo.Virtu4l je napisao/la:Pazi ti kakav je to spinmajstor u pokušaju, dotiče se svega osim onoga što je poenta mog prethodnog posta, što je drugi forumaš u postu ispod potvrdio/pojasnio.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Pablo11, Venom i 14 gostiju.