Izvolite listic na kojem je igran radnik. kao sto sam i obecao
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Ja sam cak planirao dvicu tu...katakomba je napisao/la:
sumnjam da ce dvica biti.. ipak borca kuci skoro niko ne moze uzet. politika sta li. ovako mi je X nekako najrealniji. Al' eto mozes i X2 stavit, 2,10 kvotaDoeTz je napisao/la:Ja sam cak planirao dvicu tu...katakomba je napisao/la:

Ma sve ok za Radnik , prošli vikend sam ovdje pisao da Sloboda neće dobit Radnika.Fazon je u tome da se napiše neko suvislo obrazloženje a ne teorije zavjere.Borac u srijedu igra jako bitnu tekmu ,Radnik napravio solidnu i iskusnu ekipu koju na terenu odlično vodi Žižović i x2 je vrlo realno.katakomba je napisao/la:
Makar ces ti uzeti pare kad sam ja debil pa zakasnim u kladionicuEvolution87 je napisao/la: forster hvala za tenis, samo da jos linzer ispostuje![]()
" Trener gostiju ce dati priliku nekim mladjim igracima.Preston u full sastavu,pobedom overava drugu poziciju.Swindon ce ipak cuvati glavne igrace za sledeci mec.Trener je odlucio da pruzi priliku nekim mladjim igracima !! Out su:J. Swift (17/2 mid),Branco (27/3 def) su suspendovani,dok je Yaser Kasim (34/2 mid) upitan.DrustveniParazit je napisao/la: Preston-Swindon 1 1,59
Ovdje je domaćin na drugom mjestu sa 7 bodova zaostatka za vodećim Bristol City što znači da ne mogu do prvog mjesta ali imaju samo bod prednosti nad trećim MKD i pobjeda im je ovdje moranje ako žele ostati na drugom mjestu dok su s druge strane gosti četvrtoplasirani gdje će dočekati kraj sezone bez obzira na rezultate preostalih utakmica do kraja sezone jer za trećim MKD zaostaju 8 bodova a isto toliko prednosti imaju prednosti nad petoplasiranim Sheffield Utd. i njima ova utakmica ne znači ništa osim prilike da domaćinima pomrsi račun i eventualno im oteža plasman u viši rang. Još jedna stvar zbog koje ovdje igram keca jeste rezultat zadnjih 5 međusobnih mečeva gdje je 4 puta slavio domaćin i jednom je rezultat bio neriješen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.