Hvala druzekatakomba je napisao/la:moja tvmokhe je napisao/la:ima li kakvog prenosa?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- Sarajevo29
- Kontakt:
evo link
http://www.drakulastream.eu/free-live-v ... 89058.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.drakulastream.eu/free-live-v ... 89058.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Bajić i Sadiković za 1:2. 
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma uzimamo mi ovo gostovanje sigurno jer imamo svoju igru koja pali na gostovanju.
Problem je sljedeci susret kuci jer tu igre koja daje rezultat nemamo nikako.
Problem je sljedeci susret kuci jer tu igre koja daje rezultat nemamo nikako.
Da nam je neko prije 6-7 godina rekao da ćemo lagano uzimati u gostima, a patiti se kući... 
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma mucili smo se mi ovim i kod Amara, samo sto je on imao igrace sa jacim individualnim sposobnostima pa je to davalo prevagu.KLIS je napisao/la:Da nam je neko prije 6-7 godina rekao da ćemo lagano uzimati u gostima, a patiti se kući...
Ovdje gdje si moraju biti kao jedan, to teze ide.
Ovoj mladoj ekipi mnogo bi znacio igrac tipa Zebe....
Ja se bojim da umor ne stigne igrace a blizi se kraj sezone. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- invincible1921
- Kontakt:
Kolko smo samo golova dali na zebine poteze i prekideDzoleZeljo je napisao/la:Ma mucili smo se mi ovim i kod Amara, samo sto je on imao igrace sa jacim individualnim sposobnostima pa je to davalo prevagu.KLIS je napisao/la:Da nam je neko prije 6-7 godina rekao da ćemo lagano uzimati u gostima, a patiti se kući...
Ovdje gdje si moraju biti kao jedan, to teze ide.
Ovoj mladoj ekipi mnogo bi znacio igrac tipa Zebe....
=\_1921_/=
- Sarajevo29
- Kontakt:
http://sportstreamtv.net/id.php?channel=2" onclick="window.open(this.href);return false;likusa je napisao/la:Imal stream
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Za Plave nastupaju: Antolović, Kvesić, Kosorić, Memija, Bajić, Đelmić. Čolić, Hadžiahmetović, D. Sadiković, Zeljković, Hasanović
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- champions1921
Dakle Djelmic na lijevom krilu.. Nije to losa opcija.. Sto nema Kokota?
BUDI ŽELJO !!!
Ja mislim da cuva kao neki joker danas,ako ne bude rezultat po volji.champions1921 je napisao/la:Dakle Djelmic na lijevom krilu.. Nije to losa opcija.. Sto nema Kokota?
hvalaSarajevo29 je napisao/la:http://sportstreamtv.net/id.php?channel=2" onclick="window.open(this.href);return false;likusa je napisao/la:Imal stream
Željeznicar za život cijeli !
Kokot nije na klupi.arelinho je napisao/la:Ja mislim da cuva kao neki joker danas,ako ne bude rezultat po volji.champions1921 je napisao/la:Dakle Djelmic na lijevom krilu.. Nije to losa opcija.. Sto nema Kokota?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- champions1921
Nije ni to lose.. Protiv Slobode nismo imali koga uvesti a da napravi neki pozitivan pomak na terenu..arelinho je napisao/la:Ja mislim da cuva kao neki joker danas,ako ne bude rezultat po volji.champions1921 je napisao/la:Dakle Djelmic na lijevom krilu.. Nije to losa opcija.. Sto nema Kokota?
BUDI ŽELJO !!!
Naprijed Zeljoooo !!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sto ga nema ni na klupi ?insider je napisao/la:Kokot nije na klupi.arelinho je napisao/la:Ja mislim da cuva kao neki joker danas,ako ne bude rezultat po volji.champions1921 je napisao/la:Dakle Djelmic na lijevom krilu.. Nije to losa opcija.. Sto nema Kokota?
Ne znam, da nije neka lakša povreda. Na klupi su Kjosevski, Nuspahić, Turković, Varea, Enis Sadiković i Bogdan.arelinho je napisao/la: Sto ga nema ni na klupi ?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- champions1921
E ako nije ni na klupi onda nam je to hendikep.. Kokot se svojim pristupom u dosadasnjim tekmama poazao kao dosta bitan igrac..
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava, Tuce11 i 6 gostiju.