Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Greska Asmira u prvoj minuti za gol Sunderlanda.
Ove sezone dosta grijesi, proslu sezonu je daleko bolje branio.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Greska Asmira u prvoj minuti za gol Sunderlanda.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Tako je. Treba mu transfer a pitanje je hoce li imat dobrih pomuda nakon ovakve sezone.Pivopija je napisao/la:Ove sezone dosta grijesi, proslu sezonu je daleko bolje branio.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Greska Asmira u prvoj minuti za gol Sunderlanda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dobre poMude ima samo kod tebe u BanovicimaCartman je napisao/la:Tako je. Treba mu transfer a pitanje je hoce li imat dobrih pomuda nakon ovakve sezone.Pivopija je napisao/la:Ove sezone dosta grijesi, proslu sezonu je daleko bolje branio.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Greska Asmira u prvoj minuti za gol Sunderlanda.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
veliki kiks begovica na golu wickhama, steta. ne znam sta mu je..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Nerminovic
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma kakva ponuda. Manji kikser je Dudek bio.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Begović nije ni na klupi

Gledajući njegove partije u posljednjim heftama zaslužio je da mu se klima prva postava, ali ovo što je na tribinama me iznenadilom

Gledajući njegove partije u posljednjim heftama zaslužio je da mu se klima prva postava, ali ovo što je na tribinama me iznenadilom
mozda se napokon prodo iz stokea 
samo da nije povreda ja vjerujem u begu

samo da nije povreda ja vjerujem u begu
- OnlyUnited
- Kontakt:
Stoke na tabeli u nicijoj zemlji, pa je moguce da je mladi Butland dobio priliku dok Asmir mal' odmara.
- Ed Woodward for Prime Minister !
IznenadJen i uvredJenSheyi je napisao/la:Begović nije ni na klupi![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Prema Avazu i izjavi gospodina Amira Begovića ( otac Asmira) našeg Ministra odbrane je trener Hughes namjerno izostavio zbog problema oko novog ugovora odnosno želi da forsira Butlanda jer je budućnost Stoke-a.
Doduše ima jedan zanimljiv dio u članku:

Doduše ima jedan zanimljiv dio u članku:
Koliko za ovo ima istine ja ne znam, ali nije fer prema Asmiru nakon ovoliko godina u Stokeu da mu se na ovakav način sveti i bude hvala za sve što je napravio.U menadžerskim krugovima može se čuti kako je i sam Hughes želio sudjelovati u transferu Begovića, ali kako niti jedna agencija nije pristala na to, on se sada sveti Begoviću.

- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Asmir Begović
Otkud je taj odlomak o Hughesu i procentu?
Yebo majku jel moguće da smo tako.glup narod da i to neko može napisat

- hule_barca
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Avaz
Cudi me da nisu napisali da mu je Asmir zenu udaro qrcem po celu pa ga ovaj izbacio iz tima.

Cudi me da nisu napisali da mu je Asmir zenu udaro qrcem po celu pa ga ovaj izbacio iz tima.
Hughes re: Begovic on @BBCRadioStoke "It was always my intention at some point I spoke to Jack in January he'd get the opportunity"
Hughes on Asmir: "Jack was a positive. Asmir is very much a part of what we're doing. Jack did very well. I've got 3 good goalkeepers"
Re: Odg: Asmir Begović
Ma Avaz brate ovo što sam naveo je od njegovog oca što je rekao, a ovo za citiranje je između redova od novinara ne vjerujem u ovo, ali šta se sve dešava u sportu sve je moguće.JoseeMourinho je napisao/la:Otkud je taj odlomak o Hughesu i procentu?

MA realno griješio je ove sezone unazad 3-4 kola narocito i trebao je biti bar na klupi ali ne znam zasto na tribine
vrijeme je za transfer u jaci klub od prosjecnog stokea, zasluzio je to beg! svak' moze kiksati, pogotovo kad motivacija ode u helac..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma de ba uozbiljite se kakav avaz, pa nije nasa liga, cuj htjeo se ugradit u transfer
ma imaju dvije opcije
1. kraj sezone izboren opstanak, a butlanda stavio da dobije priliku, nema veze sa asmirom nego et da osjeti malac premiership
2. nije produzio ugovor pa stavio malog, ko kazna neka iako ne vjerujem vole oni asmira i on je uvijek bio konkretan
uglavnom od muhe se slon pravi

ma imaju dvije opcije
1. kraj sezone izboren opstanak, a butlanda stavio da dobije priliku, nema veze sa asmirom nego et da osjeti malac premiership
2. nije produzio ugovor pa stavio malog, ko kazna neka iako ne vjerujem vole oni asmira i on je uvijek bio konkretan
uglavnom od muhe se slon pravi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.