Mislim dakle postojim..muharenovic88 je napisao/la:Mislio sam kad ne igra jedan ili drugi. Uključi malo mozak. Protiv Slobode kad su izašla njih dvojica nismo napravili akcije.corleone87 je napisao/la:Đelimć i kad ne igra zabija golove![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Nema ni kod njeg ni kod volimtezeljo ovog, samo ovaj gore al meni radi bez problemaNydalen je napisao/la:Kako ide od onog sabete account na livestream.com mozda on streama.
Cisti ofsajd kod njihovog 'gola'...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
ovaj link me satra živog
mislim, necu da ispadnem nezhavalan, hvala onome ko je napravio i postavio
mislim, necu da ispadnem nezhavalan, hvala onome ko je napravio i postavio
u skoku smo tanki, a teren ne da da igramo svoju igru...
Nije mogao raditi stream za danas.Nydalen je napisao/la:Kako ide od onog sabete account na livestream.com mozda on streama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Djelmic najgori daleko bio protiv Slobode, odbijale se od njeg ko od drvo, to je tuzno bilo gledati, sta si ti gled'o Boga zna, cuj on akcije praviomuharenovic88 je napisao/la:Mislio sam kad ne igra jedan ili drugi. Uključi malo mozak. Protiv Slobode kad su izašla njih dvojica nismo napravili akcije.corleone87 je napisao/la:Đelimć i kad ne igra zabija golove![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nemoguce je igrati neku pas igru po ovakom terenu
moraju se igrati duge lopte, prisiljeni smo na to
hajde ba Bajiću, hocu golove danas
hajde ba Bajiću, hocu golove danas
Ne mogu da vjerujem da Djelmic izvodi prekide, pa ovo je sramota lopta miruje on je nabije u pm, dajte onda Benju Colica nek ih nabija gdje hoce. 
Roger Federer the greatest of all time!
Vjerujte mi ljudi da sam morao pojest nesto slatko koliko me pojeo ovaj stream ma ubi me zivog na secer mi udara 
-
muharenovic88
- Kontakt:
Štopa i na moja tv ponekad, mogu misliti tu...Nydalen je napisao/la:Vjerujte mi ljudi da sam morao pojest nesto slatko koliko me pojeo ovaj stream ma ubi me zivog na secer mi udara
Kvesića bi trebao izbaciti, ima velike probleme s Diatom. Zabit će ga preko njegove strane...
Zadnja izmjena: muharenovic88, dana/u 25 apr 2015, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Daj neko nek' postavi trenutak ofsajd pozicije kada je Zvijezda 'dala' gol. To je onaj čini mi se zadnji usporeni snimak kada se najbolje vidjelo...
PS. Ovaj Diata 'razvali' Kvesu...
PS. Ovaj Diata 'razvali' Kvesu...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Ubi crncuga Kvesu.. MORA jos neko uz Baju u napadu pojede ga ovaj..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
ne može baja skakati sa ovima. ako ćemo nastaviti ovako mora nedo ući kakav je da je. baja mora dobiti loptu po zemlji.
Teren.Ne znam ali ovdje se ne igra fudbal.Otkud ikome hrabrost da ovo nazove premijer ligaškim mečom.Fudbalska oranica čak ni u drugoj ligi ne smije biti ovakva
Nedo ako udje zabit ce ga 
Teren je bezobrazno loš, razumijem da nije skroz ravan, ali ovo je prava oranica.
Naprijed Bajić ne može ništa u skoku pored Čovića i Puljića, po zemlji teško igrati, odbrana im ne izlazi daleko od svog gola pa nema prostora ni za polukontru, ne znam vala.
Naprijed Bajić ne može ništa u skoku pored Čovića i Puljića, po zemlji teško igrati, odbrana im ne izlazi daleko od svog gola pa nema prostora ni za polukontru, ne znam vala.
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 25 apr 2015, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
@muharemovic88 Da, da, izbaciti Kvesu. Inace i mi imamo Marcela na klupi 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
Amar TM'87
- Kontakt:
Nije toliko losa igra koliko je los teren.
Antolovic zuti
"Bakljada" nasih navijaca

Antolovic zuti
"Bakljada" nasih navijaca
bogdanovića i nedu ubaciti.
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 26 gostiju.