BigDaddy je napisao/la:cuj da objasnjava sto je ismailsoccerfan je napisao/la:Mislim zamisli Vedinog malog kad krene u skolu i pitaju ga kako se zove a on ko iz topa Ismail? Pa dijete ce se zivo namuciti objasnjavajuci zasto i svima spelujuci vlastito ime.![]()
![]()
![]()
zar nije ljepse ismail nego hans-šuster pizdenbauer
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
Pa taman. Od zene roditelji ce ga zvati sine Liane a Sejini Naile sine hodi kod nane i dede.Murga je napisao/la:Sejo vas zezno sve. Lian -> Nail
Pojma nemate
Ma ima svega. Ja imam prijatelja kome je zena svabica. I imaju sina i kcerku. Problem su veoma jednostavno rjesili. Djeca imaju "srednje ime ili middle name" koje je bas pravo bosansko. I kad su kod njegove familije i prijatelja bosanaca djecu zovu tim bosanskim imenima. U skoli djeca koriste svoja prava imena. I tako. I svi sretni. Nego ovo bas ode u OT.BosnaSTL je napisao/la:Mislim da je ovo malo offtopic al samo da kazem da u 90% kod brakova sa drugom vjerom mi smo donji sto se tice imena djece!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Odg: Sejad Salihovic
tipa Bastian-Salkosoccerfan je napisao/la:Ma ima svega. Ja imam prijatelja kome je zena svabica. I imaju sina i kcerku. Problem su veoma jednostavno rjesili. Djeca imaju "srednje ime ili middle name" koje je bas pravo bosansko. I kad su kod njegove familije i prijatelja bosanaca djecu zovu tim bosanskim imenima. U skoli djeca koriste svoja prava imena. I tako. I svi sretni. Nego ovo bas ode u OT.BosnaSTL je napisao/la:Mislim da je ovo malo offtopic al samo da kazem da u 90% kod brakova sa drugom vjerom mi smo donji sto se tice imena djece!
Re: Odg: Sejad Salihovic
Hahaah e to toPapastathopoulos je napisao/la:tipa Bastian-Salkosoccerfan je napisao/la:Ma ima svega. Ja imam prijatelja kome je zena svabica. I imaju sina i kcerku. Problem su veoma jednostavno rjesili. Djeca imaju "srednje ime ili middle name" koje je bas pravo bosansko. I kad su kod njegove familije i prijatelja bosanaca djecu zovu tim bosanskim imenima. U skoli djeca koriste svoja prava imena. I tako. I svi sretni. Nego ovo bas ode u OT.BosnaSTL je napisao/la:Mislim da je ovo malo offtopic al samo da kazem da u 90% kod brakova sa drugom vjerom mi smo donji sto se tice imena djece!
- DragonGirl
- Kontakt:
Haj što ga nema u prvih 11, nego ni na klupiDragonGirl je napisao/la:Da ne idemo više u OT, sutra će Hoffenheimu u četvrtfinalu DFB Pokala protiv Borrusie Dortmund zbog povreda faliti igrača, tako da mislim da ima veće šanse nego inače da zaigra od početka..
Taman kad sam pomislio da nas je krenuloSGD53 je napisao/la:Haj što ga nema u prvih 11, nego ni na klupiDragonGirl je napisao/la:Da ne idemo više u OT, sutra će Hoffenheimu u četvrtfinalu DFB Pokala protiv Borrusie Dortmund zbog povreda faliti igrača, tako da mislim da ima veće šanse nego inače da zaigra od početka..
![]()
![]()
![]()
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- DragonGirl
- Kontakt:
SGD53 je napisao/la:Haj što ga nema u prvih 11, nego ni na klupiDragonGirl je napisao/la:Da ne idemo više u OT, sutra će Hoffenheimu u četvrtfinalu DFB Pokala protiv Borrusie Dortmund zbog povreda faliti igrača, tako da mislim da ima veće šanse nego inače da zaigra od početka..
![]()
![]()
![]()
I ja sam se iznenadila kada sam vidjela, iz prostog razloga što je u subotu igrao protiv Gladbacha, i bilo je očekivano da će i večeras barem biti u konkurenciji, stvarno mi nije jasno šta je razlog ovog izostavljanja, još kad uzmemo u obzir moguće penale, što je već sada vrlo izvjesno s obzirom da se igraju produžeci...
nick salihamidzic....lionel bajramovic...sergio louis barbarez....lian salihovic
ko da da igra cile , jos chilavert na golu
- DragonGirl
- Kontakt:
Nisam znala da se Zlatanov sin zove Lionelarius je napisao/la:vezna linija reprezentacije 2035.
nick salihamidzic....lionel bajramovic...sergio louis barbarez....lian salihovic
ko da da igra cile , jos chilavert na golu![]()
![]()
![]()
Barem za vezni red se ne treba sekirati, tu su i Misketovi sinovi, kao i Miretov Edin...
U svakom slučaju, dobro je što na dresovima stoje samo prezimena...
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- DragonGirl
- Kontakt:
Neki mladi igrač, debitovao ove godine tek, ali valjda je bio dobar u onoj utakmici kupa, pa je zato u početnom sastavu.Sheyi je napisao/la:Ko je ovaj Amiri u Hoffenheimu, on igra, a Salihović na klupi.![]()
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
- DragonGirl
- Kontakt:
Nije. Učinilo mi se da sam ga vidjela na zagrijavanju, ali umjesto ovog Amirija je ušao Zuber i poslije još dva napadača i to je to.haris92 je napisao/la:Jel ulazio Sejo danas u igru?
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
-
Nerminovic
- Kontakt:
- DragonGirl
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Alipasino, Alucard, ANamelessGhoul, AnelMid, antetokounmpo, Beduin, BiH26, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Brazzzoo123, Brix, bvsic, CAGarfia, chily-rz, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Cwirek, dark44, dedo26, DeeWa, denza, DUVNO1921, eaglebvb09, enobarca, ErosViverosViv, Ferroviere1987, forgempp, Fudo, GrbavicaHrammm, haris004, HariTz, IgmanskiVukovi, Imamkarbarum, J1897, JimmyPage, JohannWolfgang, kakarut, karajlo, kontra, legendarnadruga, M1k3y, Maestro^^, Maverick, Micron, Mocvara1991, Morgen19, napapijri1987, NazorUso, nerkolfc, NEZALAGANJE, Pensioner26, Proximic, PSV, Rauber33, RaZuti, rishovski, Roki50, rukometubih23, safun79, Shevko, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, THEC, torbica, travuljasSs, unavita, Venom, VibeTribeX, Wilshere10, Wolffire, zaostrog, ZeljeznicarUberAlles, zeljovolimte, Zglavkar i 842 gosta.