Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la DrustveniParazit » 25 apr 2015, 13:41

Heerenveen-Willem II 1 1,75
Ovdje igram keca zbog tradicije koja kaže da je na zadnjih 7 mečeva između ova dva tima domaćin na kraju izlazio kao pobjednik, nadam se da će tako biti i osmi put. Forma ovih ekipa na domaćem odnosno gostujućem terenu govori u prilog ovom izboru, Heerenveen na zadnjih 8 domaćih susreta ima 5 pobjeda, jedan remi i dva poraza dok gosti na isto toliko gostujućih susreta imaju 6 poraza te po jedan remi i pobjedu. Ovdje još se može probati da domaćin daje više od 1,5 gola jer gosti samo na dva gostujuća susreta nisu primili dva gola, u već spomenutom remiju i jednom porazu kad su izgubili 1:0.Još jedna kombinacija koja se može probati jeste 2/1 jer je na zadnja 4 susreta ove dvije ekipe čak tri puta došao ovaj prelaz.
QPR-West Ham 1 2,32
Gosti su tu gdje jesu, mogu pasti ili napredovati koje mjesto ali ništa bitno, ispasti ne mogu a ni neke značajnije pozicije također ne mogu dok domaćinima gori pod nogama, nalaze se na predposljednjem mjestu sa dva boda iza sigurne zone ali i utakmicom više, pa im je pobjeda ovdje moranje ukoliko misle ostati u ligi posebno uzmemo li u obzir da u narednom kolu gostuju Liverpoolu pa zatim Cityu. U zadnjih 8 na domaćem terenu nisu zabilježili pobjedu i imaju samo jedan remi, ali ni gosti nisu u puno boljoj formi jer u isto toliko susreta imaju 6 poraza i dva remija. Odlična prilika za QPR da prekine crni niz i napokon pobjede nekog a West Ham kojem ovdje bodovi nisu potrebni mi se čini kao odlična prilika. Na zadnjih 7 susreta ove dvije ekipe 5 puta su domaći slavili, jednom gosti i jednom je bilo neriješeno. Sigurnija opcija je 1x 1,35
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 25 apr 2015, 13:52

Jedan na golove prema međusobnim omjerima:

slika

Kray -Oberhausen 1 ( 3,6)

Moguća saradnja 3 za 3 jer Kray se nalazi u zoni ispadanja, dok su gosti pri vrhu, ali sa 10 bodova zaostatka i čisto sumnjam da će danas da idu na pobjedu. Danas vrate 3 boda i svima dobro. :thumbup:
slika
I jedan onako luđački na par km:

St. Pauli II -Lübeck 5+ ( 7,5 kvota)

Zadnja je bila 0:0, a dva puta prije toga kada je bilo 0:0 naredne mečeve su zabili po 6 odnosno 8 golova.
slika
Vrijedi oprobati :mrgreen:

Sretno svimaaa :thumbup:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 25 apr 2015, 14:08

sloboda-vitez 1
bayern-hertha 1
city-villa 1
joventut-gipuzkoa basket 1
salzburg-ried 1

kvota 3.41

dvoumim se da umjesto citija ubacim atletiko madrid-elche 1 pa ako moze na brzinu sugestija sta je bolje od ova dva para
samo Sloboda

Mimibhf
Kontakt:

Post Postao/la Mimibhf » 25 apr 2015, 14:12

Atletico bolje. Sa citijem nikad ne znas

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 25 apr 2015, 14:30

merak je napisao/la:sloboda-vitez 1
bayern-hertha 1
city-villa 1
joventut-gipuzkoa basket 1
salzburg-ried 1

kvota 3.41

dvoumim se da umjesto citija ubacim atletiko madrid-elche 1 pa ako moze na brzinu sugestija sta je bolje od ova dva para
Puno parova za veliki ulog a kvote tanke,radije igraj na Zvijezdu gradacac veca ti je kvota nego svi ti parovi i po meni sigurnije ti je drinu,c zvezda kosarka ,dortmund i anderlchet

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 25 apr 2015, 14:43

zgmiky je napisao/la:Southampton-Tottenham over 1.5 1.pol 2.90

Southampton-Tottenham oba daju u 1.pol 4.80

Mislim da bi mogao pasti rani gol i onda ova utakmica ide i na 5+, moguće da bude i samo jedan gol na tekmi ali se nadam da neće, u ovom terminu odavno nema penala pa očekujem jedan, idem sa srednjim ulogom.
Hannover-Hoffenheim over 1.5 1.pol 2.40

Hannover-Hoffenheim oba daju u 1.pol 4.00

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 25 apr 2015, 14:52

Zvijezda - Željezničar - 2
Drina - Čelik (zg/2,5) - z1
Borac - Radnik (zg/2,5) - z1

kvota : 4,22 :hmmmmm:

Ovo mi se čini dosta realno...Ja sam još dodao Nishikorija i Citya :think:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 25 apr 2015, 15:02

johnnyyK je napisao/la:Zvijezda - Željezničar - 2

Ne znam bas za Zelju, ovima bas gori pod nogama...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 25 apr 2015, 15:08

DoeTz je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la:Zvijezda - Željezničar - 2

Ne znam bas za Zelju, ovima bas gori pod nogama...
Uzme li zeljo zvijezdu danas svezat cu 20 limenki oko noge i hodat mjesec dana ferhadijom tako,sta ti je ba ovi ce izgubit sve zivote danas al bodova nema sa banja ilidze

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 25 apr 2015, 15:44

Marathon - Parrillas O. 1 1,5 lutrija bih

Predsjednik gostiju otjerao 7 igraca prije ovog duela koji su bili stranic kazu da je ostalo 19 igraca koji jedva imaju iskustva igranja profi nogometa

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 25 apr 2015, 16:24

zgmiky je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:Southampton-Tottenham over 1.5 1.pol 2.90

Southampton-Tottenham oba daju u 1.pol 4.80

Mislim da bi mogao pasti rani gol i onda ova utakmica ide i na 5+, moguće da bude i samo jedan gol na tekmi ali se nadam da neće, u ovom terminu odavno nema penala pa očekujem jedan, idem sa srednjim ulogom.
Hannover-Hoffenheim over 1.5 1.pol 2.40

Hannover-Hoffenheim oba daju u 1.pol 4.00
Winterthur-Lugano oba daju i 3+ 2.10, 4+ 2.75

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 25 apr 2015, 17:47

slika
slika
Već je Jozo pisao da je city ekipa sa najviše kornera pa valjda ispoštuju, a njegovim kornerima dodajem i svoje golove pa nek se loptaju

Ne bi me iznenadilo da bude X na pol. jer je svih 7 utakmica bila X na pol. 4 puta 0-0 i 3 puta 1-1, pa možda bude 1-1 na pol. :lol:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 25 apr 2015, 17:53

Crvena Zvezda - Partizan X/X, tačan rezultat 0:0. Meč koji Partizanu može donijeti titulu. Biće tvrda utakmica sa malo šansi i malo golova. Ostale opcije: 0-2, oba ne daju gol.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 25 apr 2015, 18:11

DrustveniParazit je napisao/la: Brighton-Watforfd 2 1,79 0:2
Gosti su prvi na tabeli dva kola prije kraja imaju bod prednosti ispred drugog i trećeg na tabeli dok su domaćini 20. na tabeli i praktički su osigurali opstanak i ova utakmica im ne znači previše dok je gostima ovo korak bliže i skoro potvrda plasmana u Premier ligu i ovakvu priliku ne bi smjeli propustiti
Preston-Swindon 1 1,59 3:0
Ovdje je domaćin na drugom mjestu sa 7 bodova zaostatka za vodećim Bristol City što znači da ne mogu do prvog mjesta ali imaju samo bod prednosti nad trećim MKD i pobjeda im je ovdje moranje ako žele ostati na drugom mjestu dok su s druge strane gosti četvrtoplasirani gdje će dočekati kraj sezone bez obzira na rezultate preostalih utakmica do kraja sezone jer za trećim MKD zaostaju 8 bodova a isto toliko prednosti imaju prednosti nad petoplasiranim Sheffield Utd. i njima ova utakmica ne znači ništa osim prilike da domaćinima pomrsi račun i eventualno im oteža plasman u viši rang. Još jedna stvar zbog koje ovdje igram keca jeste rezultat zadnjih 5 međusobnih mečeva gdje je 4 puta slavio domaćin i jednom je rezultat bio neriješen.

Kvota 2,82
:beba:

Matej Delač

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 25 apr 2015, 18:39

pastore je napisao/la: Uzme li zeljo zvijezdu danas svezat cu 20 limenki oko noge i hodat mjesec dana ferhadijom tako,sta ti je ba ovi ce izgubit sve zivote danas al bodova nema sa banja ilidze

Da pocnemo skupljat limenke ? :lol: :lol:

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 25 apr 2015, 18:53

EmirTM87 je napisao/la:
pastore je napisao/la: Uzme li zeljo zvijezdu danas svezat cu 20 limenki oko noge i hodat mjesec dana ferhadijom tako,sta ti je ba ovi ce izgubit sve zivote danas al bodova nema sa banja ilidze

Da pocnemo skupljat limenke ? :lol: :lol:
Upss hahahahhaha
Cuva Bog Zelju svog!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 25 apr 2015, 19:16

@ Pastore hahaha idemo vezi se hahaha

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 25 apr 2015, 20:23

zgmiky je napisao/la:
slika
slika
Već je Jozo pisao da je city ekipa sa najviše kornera pa valjda ispoštuju, a njegovim kornerima dodajem i svoje golove pa nek se loptaju

Ne bi me iznenadilo da bude X na pol. jer je svih 7 utakmica bila X na pol. 4 puta 0-0 i 3 puta 1-1, pa možda bude 1-1 na pol. :lol:
prošla oba, jozinho hvala stari :thumbup:

Crvena Zvezda-Cedevita 1.pol. 2 3.00

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 25 apr 2015, 20:41

Willy je napisao/la:Crvena Zvezda - Partizan X/X, tačan rezultat 0:0. Meč koji Partizanu može donijeti titulu. Biće tvrda utakmica sa malo šansi i malo golova. Ostale opcije: 0-2, oba ne daju gol.
vidi se ko zna :thumbup: :clap: :tokralju:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 25 apr 2015, 20:46

DrustveniParazit je napisao/la:Heerenveen-Willem II 1 1,75 1:1
Ovdje igram keca zbog tradicije koja kaže da je na zadnjih 7 mečeva između ova dva tima domaćin na kraju izlazio kao pobjednik, nadam se da će tako biti i osmi put. Forma ovih ekipa na domaćem odnosno gostujućem terenu govori u prilog ovom izboru, Heerenveen na zadnjih 8 domaćih susreta ima 5 pobjeda, jedan remi i dva poraza dok gosti na isto toliko gostujućih susreta imaju 6 poraza te po jedan remi i pobjedu. Ovdje još se može probati da domaćin daje više od 1,5 gola jer gosti samo na dva gostujuća susreta nisu primili dva gola, u već spomenutom remiju i jednom porazu kad su izgubili 1:0.Još jedna kombinacija koja se može probati jeste 2/1 jer je na zadnja 4 susreta ove dvije ekipe čak tri puta došao ovaj prelaz.
QPR-West Ham 1 2,32 0:0
Gosti su tu gdje jesu, mogu pasti ili napredovati koje mjesto ali ništa bitno, ispasti ne mogu a ni neke značajnije pozicije također ne mogu dok domaćinima gori pod nogama, nalaze se na predposljednjem mjestu sa dva boda iza sigurne zone ali i utakmicom više, pa im je pobjeda ovdje moranje ukoliko misle ostati u ligi posebno uzmemo li u obzir da u narednom kolu gostuju Liverpoolu pa zatim Cityu. U zadnjih 8 na domaćem terenu nisu zabilježili pobjedu i imaju samo jedan remi, ali ni gosti nisu u puno boljoj formi jer u isto toliko susreta imaju 6 poraza i dva remija. Odlična prilika za QPR da prekine crni niz i napokon pobjede nekog a West Ham kojem ovdje bodovi nisu potrebni mi se čini kao odlična prilika. Na zadnjih 7 susreta ove dvije ekipe 5 puta su domaći slavili, jednom gosti i jednom je bilo neriješeno. Sigurnija opcija je 1x 1,35
Za razliku od prva dva prijedloga ova dva nisu prošla, šteta za QPR, promašen penal, poništen gol i mnogo dobrih prilika.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []