FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nece velez uzet zrinjskog vidjecete,cak i poraz ,daj boze da grijesim. Nasim momcima svska cast,mozemo zalit za prosutim bodovima kuci,jer bi nas to dovelo na prvu poziciju,sa 2-3boda prednosti,ali ova ekipa koliko god neiskusna,pokazujee karakter,srce i zelju. Ovo je odlicno iskustvo momcima i djeci,za naredne sezone. Zivi bili pa vidjeli,samo da ostanu par sezona.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ova je pobjeda bitna zbog evrope. sta ce drugi raditi je nebitno za nas. tako da nas ne bi trebalo interesovati ta mucna rijec sa T.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
ma u suštini se nema za čim žaliti. mi nemamo manje bodova nego što smo igrom zaslužili, prije da imamo više. dobro je što smo svejedno pobijedili najlošiju utakmicu u ovoj polusezoni.
- corleone87
- Kontakt:
Mora biti bitno brate za nas kad se sa te tri ekipe ganjamo za Evropu a 4 mjesto nas nigdje ne vodi osim ako se situacija u kupu ne poklopi..jovanmaksimovic je napisao/la:ova je pobjeda bitna zbog evrope. sta ce drugi raditi je nebitno za nas. tako da nas ne bi trebalo interesovati ta mucna rijec sa T.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pazi... mi ganjamo trece, eventualno drugo mjesto, i to je cilj... svakako ne ganjamo cetvrto mjesto, mada kako stoji bice i to dovoljno za evropu ove godine...corleone87 je napisao/la:Mora biti bitno brate za nas kad se sa te tri ekipe ganjamo za Evropu a 4 mjesto nas nigdje ne vodi osim ako se situacija u kupu ne poklopi..jovanmaksimovic je napisao/la:ova je pobjeda bitna zbog evrope. sta ce drugi raditi je nebitno za nas. tako da nas ne bi trebalo interesovati ta mucna rijec sa T.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Svaka čast igracima na karakteru, teren je bio težak za igru, sretno smo došli do pobjede ali sreća prati hrabre. Mi i kad igramo katastrofalno imamo taj pobjednicki mentalitet, gdje od 3 šuta u okvir gola dva puta pogodimo. Drago mi je da je Odovic reagovao na loše suđenje, usudio bih se i reci da je sudija imao namjeru da nekome od naših da žuti da bi on preskocio narednu tekmu, od 4-5 žutih samo 1 je dao za grub start, ostalo sve na prigovor, a i vecinu utakmice je siljio za domacina i to je bilo toliko providno da ne mogu da vjerujem, linijske sudije još gore
Sljedeca tekma je protiv Borca, idemo jako..
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !
Sljedeca tekma je protiv Borca, idemo jako..
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nece velez uzet zrinjskog vidjecete,cak i poraz ,daj boze da grijesim. Nasim momcima svska cast,mozemo zalit za prosutim bodovima kuci,jer bi nas to dovelo na prvu poziciju,sa 2-3boda prednosti,ali ova ekipa koliko god neiskusna,pokazujee karakter,srce i zelju. Ovo je odlicno iskustvo momcima i djeci,za naredne sezone. Zivi bili pa vidjeli,samo da ostanu par sezona.
VOLIM TE ZELJO
Prije svega cestitke na danasnjoj tesko izvojevanoj pobjedi a onda i izvinjenje sto pisem na ovom djelu vaseg pdf-a ,ali zelim malo prokomentarisati ovo podvuceno.Nadam se drug da si ovo napisao u uvjerenju da mi nemamo kvalitet da ih dobijemo,ne zelim ni misliti na druge razloge uvezi tvoje prognoze.Moram reci zbog dosta dobre raje zeljovaca da ce Velez sutra sve uciniti da pobjedi,da li cemo uspjeti ostaje da se vidi.Moje je misljenje a dobro poznajem nasu ekipu da imamo i kvalitet i volju da sutra pobjedimo.Nase kone imaju puno veci pritisak i nesto malo ,ali samo malo bolju ekipu sto se moze kompezirati domacim terenom i vec pomenutim njihovim imperativom.barbarez je napisao/la:Nece velez uzet zrinjskog vidjecete,cak i poraz ,daj boze da grijesim. Nasim momcima svska cast,mozemo zalit za prosutim bodovima kuci,jer bi nas to dovelo na prvu poziciju,sa 2-3boda prednosti,ali ova ekipa koliko god neiskusna,pokazujee karakter,srce i zelju. Ovo je odlicno iskustvo momcima i djeci,za naredne sezone. Zivi bili pa vidjeli,samo da ostanu par sezona.
U svakom slucaju se nadam da sutra poslije tekme ostajete poravnati s njima na tabeli,a zna dosta momaka sa ove teme da izuzetno postujem vas klub i ja licno vam zelim svaku srecu u nastavku prvenstva i da ostvarite vase ciljeve
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ja nisam bio kuci.... i dodje obavijest na mobitel da je neko dao gol. Nisam smio da povirim, kontam primili ga nakon nedosudjenog penala... Kad ono 1:2.
Samo da se ova forma u gostima nastavi jos koje kolo hihi.

Samo da se ova forma u gostima nastavi jos koje kolo hihi.
Pobjeda vam nece mnogo znaciti za neki plasman,ali...
imate maldu ekipu momaka koja mora da eksplodira,vjerovatno iduce godine,danas nije pokazala nista specijalno,ali 100% obecava, teren podjednako los za obje ekipe i jedan od uzroka nasih losih igara ove godine i jedan od razloga ispadanja, a sto se kartona tice,objektivni ce shvatiti, malo ih je i bilo koliko je prigovora bilo i naguravanja sudije i svega ostalog( jedan dio sasvim opravdano) jer je sudija bio katastrofa,blago receno,ali to nije nacin, a razloga za nezadovoljstvo sigurno imate vise zbog situacije u 16-tercu.Bilo je masu losih odluka za obje ekipe.Lik jednostavno nije dopustio da i jedna ekipa igra. Pobjeda sretna,ali i to je pobjeda.
imate maldu ekipu momaka koja mora da eksplodira,vjerovatno iduce godine,danas nije pokazala nista specijalno,ali 100% obecava, teren podjednako los za obje ekipe i jedan od uzroka nasih losih igara ove godine i jedan od razloga ispadanja, a sto se kartona tice,objektivni ce shvatiti, malo ih je i bilo koliko je prigovora bilo i naguravanja sudije i svega ostalog( jedan dio sasvim opravdano) jer je sudija bio katastrofa,blago receno,ali to nije nacin, a razloga za nezadovoljstvo sigurno imate vise zbog situacije u 16-tercu.Bilo je masu losih odluka za obje ekipe.Lik jednostavno nije dopustio da i jedna ekipa igra. Pobjeda sretna,ali i to je pobjeda.
Zašto Bučan danas nije bio u kadru.
Pogotovo protiv kona.SamoZeljo je napisao/la:Samo da se ova forma u gostima nastavi jos koje kolo hihi.![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
cestitam nam na pobjedi veoma bitna pobjeda za djecu
@rodjenisa drug nisam mislio da ce te prodat,vec da vazda zaserete protiv njih ,igrate u grcu.
VOLIM TE ZELJO
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Zeljo opasan, definitivno ekipa iz nicega uzme tri boda u nadoknadi, to je izuzetan vjetar, zapravo iako nisam navijac Zelje s njima nikada ne znas, oni mogu sve do kraja dobiti. Imaju uvijek neke nove igrace, talentirane, bez sumnje Zeljo je najveci klub u BiH. Jos kada vidis kakve odvratne uvijete imaju, to je cudo sta oni na onoj losoj plastici rade.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
-
old school
- Kontakt:
strasna pobjeda,malo mi nelogicni potezi danas Odovica jer je drzao bas loseg Bajica danas a momak nijednu skocio nije ali eto i izmjene u zadnje dvije minute,na onakvom terenu je trebao Varea za skoka.. kakva samo pobjeda je ovo bila ma ludnica bas.. ono sto bi volio smao da se Manijaci probude znam da je to ubistvo Mirze sve nas pokolebalo dosta,ali mi moramo dalje pa makar ovu sezonu izgurati sa ovim krimosima na tribinama,pa onda vidjeti sta dalje i kako,ne bi sad smio Željo ispastati nikako..sutra sjesti i navijati za Velez i remi na kosevu za potpunu ludnicu protiv Borca,ono sto je dobro jeste da Borac igra u srijedu kup utakmicu sto ce ih dosta izmoriti sigurno..
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
I meni je zaista cudno sto Nedu ne ubacuje, ali eto, on je trener mi nismo.old school je napisao/la:strasna pobjeda,malo mi nelogicni potezi danas Odovica jer je drzao bas loseg Bajica danas a momak nijednu skocio nije ali eto i izmjene u zadnje dvije minute,na onakvom terenu je trebao Varea za skoka.. kakva samo pobjeda je ovo bila ma ludnica bas.. ono sto bi volio smao da se Manijaci probude znam da je to ubistvo Mirze sve nas pokolebalo dosta,ali mi moramo dalje pa makar ovu sezonu izgurati sa ovim krimosima na tribinama,pa onda vidjeti sta dalje i kako,ne bi sad smio Željo ispastati nikako..sutra sjesti i navijati za Velez i remi na kosevu za potpunu ludnicu protiv Borca,ono sto je dobro jeste da Borac igra u srijedu kup utakmicu sto ce ih dosta izmoriti sigurno..
Po nekoj logici, Nedo je trebao danas poceti radi visine, terena, same konsktrukcije i stila igranja, ali eto, on je trener i on uzima odgovornost na sebe.
Ovu su velika tri boda.
Sada nam slijedi gadan mec.
Kako cemo kuci protiv Borca, iskreno ne znam.
Jedino ako se oni usude pa napadnu, mozda budemo mogli nesto ocekivati. Ali ako bude, bunkerica na kontre, odmah potpisujem remi...
e u sljedećoj ga definitivno neće ubaciti... 
- champions1921
Odović najbolje zna u kakvoj su formi igrači i vjerovatno se prema zaslugama dobijaju minute..
Meni je jedino čudno što Enis ne dobija više minuta jer sve što je odigrao u ovoj sezoni je više nego korektno.. I danas je kada je ušao unio dosta stabilnosti i živosti u sredini, bar sam ja takav dojam stekao.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Meni je jedino čudno što Enis ne dobija više minuta jer sve što je odigrao u ovoj sezoni je više nego korektno.. I danas je kada je ušao unio dosta stabilnosti i živosti u sredini, bar sam ja takav dojam stekao.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 25 apr 2015, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Imali smo srece da je usla ova, jer iz igre smo tesko dolazili do prilike za go.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Deladela1, Mamba21, pintol_TM87 i 57 gostiju.